אין גבול לחוצפה.

freshlama

New member
היי לך.

מה שאת לא מבינה זה שעזה ושומרון הם לא שטחים מסופחים כלומר הם לא ב"אותה רמה" של אשקלון לדוגמה. המדינה לא סיפחה את עזה ושומרון בעיקר בגלל שזהו שטח שבו יש רוב ערבי ולכן אין טעם לספח אותו רק בשביל פיסת אדמה. רמת הגולן לדוגמה הוא מקום אסטרטגי ובנוסף חיים בו יהודים לא מעטים וערבים תומכי ישראל ולכן הוא סופח בשנת 81.

mjlk

New member
כן...

מה לעשות שלא סיפחו את השטחים אבל כן הושיבו בהם תושבים...

freshlama

New member
קצת בעייתי להגיד "הושיבו"

ההתנחלות הראשונה, סבאסטיה. את יודעת כמה מאבקים היו עליה בין צה"ל למתנחלים? אני יודע את זה ממקור ראשון כי אמא של חבר שלי הייתה אחת מהמתנחלות ההן [ועכשיו היא חזרה בשאלה ותומכת מרצ. יחי המהפך.]. היא סיפרה לי איך פעם אחרי פעם הם התיישבו ופינו אותם, התיישבו ופינו אותם. לא מעט פעמים. אחרי זה הממשלה פשוט נכנעה ללחצים. אין ספק שחלק מהאשמה נופלת על הממשלה דאז אבל אני לא חושב שאפשר להטיל את האשמה על הממשלה כיום ושאפשר לפתור את המתנחלים מאשמה.

nehtab

New member
אי אפשר להכליל.../images/Emo13.gif

ארץ ישראל היא שלנו. זה עניין עקרוני. אם נראה לערבים שאנחנו מפחדים ולא מתנהגים בארץ שלנו כאילו היא שלנו אז אנחנו מראים לערבים שהם ניצחו אותנו. הערבים עושים פיגועים במטרה להחליש אותנו, שניתן להם שטחים, שהארץ הזאת תהיה שלהם.אם לא נהייה בשטחים כמה שאנחנו רוצים ואיך שאנחנו רוצים אז אחנו אומרים לערבים- אתם ניצחתם ותנו. והחוט המשולש לא במהרה ינתק- "ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל". בנוסף, מדובר פה בזוג אחד אבל זה לא אומר שכל המתנחלים ככה. אני מכירה מתנחלים שהם אנשים נפלאים וטובים ואני יודעת שהיחס הטוב לזולת והעזרה לאחרים תופסים אצלם מקום מרכזי. ונזכור- כל עם ישראל אחים! כולם! באהבת ישראל ננצח, צו השעה- ארבת חינם. חייך אחי, אתה יהודי.

רוני13

New member
...

צודקת! אני מכניס את השתי שורות האחרונות לחתימה שלי! אם יש בעיה פשוט להגיד...

negative

New member
מה הקשר? הזויה אחת...

היא הראתה מקרה ספציפי שבו הייתה התנהגות מקוממת של המשפחה , ומטומטמת של צה"ל. מה הקטע עם היציאות הפלצניות והלא קשורות שלך?

רוני13

New member
יכולת לפנות אליה קצת יותר יפה...

סתכל על הכותרת! היא ראתה בהודעה הראשית הכללה והיא רצתה להגיב! ואז היא הוסיפה משהו שהיא רצתה להגיד...או שגם את זה אסור?! מותר לה להגיד מה שהיא רוצה איפה שהיא וצה ומתי שהיא רוצה-כי היא במדינה חופשית לא ככה?

nehtab

New member
אוקי

אבל גם אם מה שכתבתי לא קשור יש דרכים יותר יפות לכתוב את זה... באהבת ישראל ננצח, צו השעה- אהבת חינם. חייך אחי, אתה יהודי.

nehtab

New member
ארץ ישראל לעם ישראל

מדינת ישראל כבשה את השטחים האלו, נראה לי שבמלחמת ששת הימים. אבל בנוסף לכך יש לנו הבטחה מפורשת בתנ"ך שארץ ישראל (שלפי הגבולות גם הטחים האלו כלולים בה) תהיה שלנו. באהבת ישראל ננצח, צו השעה- אהבת חינם. חיך אחי, אתה יהודי.

מה הכעס על המתיישבים? צה"ל

פשוט מטומטם שאישר דבר כזה! אני לא אתפלא אם מדובר באיזה עניין מסריח של קשרים שמנוצלים לרעה.

למעלה