אין גבול לחוצפה.

noamgk

New member
תקשיב, חמוד.

"רוח צה"ל וכללי הפעולה הנגזרים ממנו הם הקוד האתי של צה"ל... רוח צה"ל ישמש את צה"ל, על חייליו, מפקדיו... ע"פ רוח צה"ל ינהגו, יחנכו ויבקרו את עצמם ואת זולתם." (רוח צה"ל) יש גבול עד כמה אפשר לקשקש. ועכשיו סלח לי, אבל אני לא מוכן להגיב להודעות שלך עד שתתבגר.

y a m a i

New member
עד שאני אתבגר? ילד טיפש.

עד כמה שאני יודע, אני זה שעוד חודשיים מקבל דרגת קצונה, ולא אתה. כלומר, אני למדתי מה הוא חוק בצה"ל ומה הוא ערך עליון. הדוגמא הכי טובה לבולשיט שיוצא לך מהפה היא: על פי הקוד האתי, אסור לנטוש פצוע בשטח. אבל, לפי החוק שכל קצין מחוייב אליו, אם יש סכנה מיידית לחיילים במקרה שילכו אחר הפצוע, אסור לשלוח אותם לחלצו. אתה רוצה לשחק אותה? בבקשה, אתה רוצה להתנצח? בבקשה, אבל תפסיק להטעות אנשים.

למרות הדיבור הרהוט כביכול,../images/Emo163.gif

אני מגלה יוהרה בדברייך. בכל מקרה, כנראה שאני בהמה שמאלנית גסת רוח, על כן אשתוק.

noamgk

New member
אני לא אמרתי את זה...

ולא את היית זו שקראה לי "עלוקה" ו"סרטן ממה(א)יר", ככה שגם אין לי סיבה לומר את זה.

לפעמים,../images/Emo163.gif

לא צריך להגיד כל דבר. אני בכלל, מרגישה שנאה עזה בין הצדדים פה.

noamgk

New member
אני לא שונא אף אחד...

קצת כועס או נגעל, וגם זה - לא לעיתים קרובות...

lithium1914

New member
אתה תמיד מתרגז בלי קשר.

(או לפחות מעביר את התחושה שאתה צועק על המסך)

noamgk

New member
ויש אנשים שמתעלמים ממנו.

מה שמצחיק, זה שמי שכתב אותו - אסא כשר - התכוון להגן על הערבים בעיקר, וכשמדובר ביהודים אנשים מעדיפים להתעלם כי הקוד בכל מקרה לא כוון אליהם בעת כתיבתו... (במילים אחרות: יהודים זה זבל, ובערבים אסור לפגוע.)

Continuum

New member
..

היו 2 פלוגות של צה"ל בחתונה הזאת. ככה שאף אחד לא מתעלם מהקוד האתי, פשוט אומרים שזה לא בסדר לנצל אותו בצורה הזאת.

lithium1914

New member
ניים דרופינג לא מוצלח.

שכחת להזכיר שפלשתינים נמצאים מתחת לחיילי צה"ל ואזרחים ישראלים בסולם האתי של צה"ל, כפי שנוסח ע"י אותו "פרופסור לאתיקה". וחוץ מזה, דה פאקטו, על מי צה"ל מגן יותר -- פלשתינים או מתנחלים? (בא לך לענות 1, אבל אתה טועה.)

noamgk

New member
ברור שהוא מגן יותר על מתנחלים.

בגלל זה כשר כתב את הקוד האתי בצורה כזאת, שבה החיילים לא יפגעו בערבים.

נטית

New member
לא היו צריכים לשלוח לשם חיליים!!

אם הם החליטו לעשות את החתונה שלהם במקום כזה למה צה"ל צריך לשמור עליהם הם בטח ידעו את הריגשות שבמקום. לא צריך לשמור על אנשים עם רעיונות מוזרים ושילדים שלנו יהיו בסכנה בגלל זה.

רוני13

New member
עוד הפחת פרטים...

זה היה בשטח של מדינת ישראל! זכותם לעשות את זה איפה שבא להם-ואל תגידו שהם ביקשו,כי הם לא!

y a m a i

New member
למה לשקר?

אה, כי זה יותר נוח. החתונה התקיימה בסבסטיה בשומרון, בלב אוכלוסייה פלשתינית, ולא בשטח מדינת ישראל. אם זכותם לעשות אותה איפה שהם רוצים, אז בבקשה, אבל למה לבקש אבטחה מהצבא? ואל תגיד לי שהם לא ביקשו אבטחה, הם כן.

רוני13

New member
אני...

טוב חידשתה לי-את הקטע עם סבסטיה... אני לא אומר שאתה משקר בקשר לזה שהם ביקשו הבטחה אבל אני רוצה הוכחה!

y a m a i

New member
אלו הן מילותיה של דוברת צה"ל

אתה מוזמן לפתוח עתון ידיעות אחרונות עמוד 15' ולראות.

למעלה