אין גבול לחוצפה.

mjlk

New member
../images/Emo46.gif

תירגע! זה שמשפחה אחת החליטה להתחתן דווקא שם (מאוד טיפשי לדעתי) לא אומר שצריך לפנות אותם!!! אני לא מבינה איך אף אחד א רואה את זה.... בקרוב גם נצטרך לפנות את אשקלון.. .כי גם שם מפציצים.... לא? מה ישאר לנו מהמדינה?! אתם לא קולטים שההתנתקות המטומטמת הזאת רק תהרוס את המדינה יותר?! אנשים באמת עיוורים למה שקורה... כשהיה גוש קטיף אז "היו הרבה חיילים שסיכנו את החיים שלהם כדי לשמור על ה'מתנחלים' " נכון??? אבל עוד מעט הרבה חיילים יצטרכו לשמור על אשקלון.. ושדרות.. ואאאזזז.. אחרי שנתנתק מאשקלון ושדרות.. יצטרכו מלא חילים לסכן ת'חיים שלהם כדי להגן על באר שבע ואופקים, ומה אז? נתנתק גם מבאר שבע??? מחפשת תשובות... ולאף אחד אין אותן...

רוני13

New member
עוד מעט...

לא תקבלי תשובות! כי אין להם כאלה הם פשוט מנסים להעביר נושא,שאלתי את זה המון אבל אף פעם לא הייתה תגובה!

y a m a i

New member
יש לי תשובה אחת לכל ההודעות שלך.

העם נתן מנדט לפינוי השטחים, חיי עם זה.

y a m a i

New member
למה התחמקות?

הרי אני אומר, זה לטובת המדינה לצאת משטחים לא מסופחים, ואז היא תגיד זה לא לטובת העם וככה זה ימשך. ובנושא השני אני אומר, שכל פעם שיש משהו חדש אתם אומרים זה מעט זה מעט, ובינתיים זה הופך להרבה, והיא תגיד שזה עדיין לא כולם. אז אני חוסך מעצמי הרבה הודעות ואומר: העם אמר את שלו, כבדו את זה.

רוני13

New member
עוד פעם?

תענה וזהו?! אתה לא רואה? השאלה שלה זה לא:"העם נתן את בחירתו?"

y a m a i

New member
ואתה מדבר איתי על התחמקות?

קרא שוב את ההודעה שלי, תתייחס לא רק למשפט שמתאים לך ובעצמך אל תתחמק.

רוני13

New member
קראתי הכל...

ואני דורש הסבר! מה זה "לטובת המדינה לצאת משטחים לא מסופחים" מה זזה לטובתה אני רוצה הרחבה!

y a m a i

New member
אתה דורש?

נראה לי שתפסת קצת תחת. בכל מקרה אני מעדיף לחסוך כמה הודעות, אז הנה הסבר: א. גבולות ברורים, בלי זה מדינה לא מסוגלת להגן על עצמה. לחלק חיילים בין מוצבים של התנחלויות זה טוב ויפה, אבל זה יוצר חורים בקו ההגנה של המדינה. ב. שמירה על מאחזים והתנחלויות לא מבודדות מהוות סכנה מיותרת לחיילים, סכנה גדולה יותר מאשר חיילים שנמצאים בגבול. ג. נכון שהיה טוב אם לא היינו זקוקים לתמיכת העולם, אבל אנחנו כן זקוקים, ובמיוחד לארה"ב. לפני ההתנתקות, כלפעולה שהיינו עושים ברצועה הייתה יוצרת תגובות רועשות בעולם. היום, איש לא פותח פה לא משנה מה אנחנו עושים. אותו הדבר באיו"ש.

רוני13

New member
אז...

א.שיעשו שם את הגבולות!-אם אתם רוצים משהו רשמי מצדי תשימו שלט שכתוב:"כאן נמצא גבול ישראל תודה!". ב.אפשר למלא את הרווח שבין ההתנחלויות ביישובים ולהכניס אותם לגבול... ג.הבעיה זה לא התמיכה...אלא שאנחנו הולכים לפי מה שארה"ב אומרת! במקום שאנחנו נגיד שאנחנו עושים פעולה כלשהי ורוצים תמיכה הם מכתיבים לנו מה לעשות!

Continuum

New member
חח

למקרה שלא שמת לב, אנחנו לא ממש בעמדה לדרוש דברים מארצות הברית.

רוני13

New member
מה לא הבנת ב...

"לבקש" אתה פשוט יש הבדל בין "לדרוש" ל"לבקש"(יחי ההבדל הקטן!) וחוצמזה מה הקשר לבין מה שאמרתי להודעה שלך? כתבתי שהם מכתיבים לנו מה לעשות-במקום שנכתיב לעצמנו!

רוני13

New member
אז...

למה לא ניתן להם את הארץ הזאת...נצרף אותה לארה"ב שתהיה המדינה ה51! מה הם יעשו אם לא תקשיב להם-אין להם זכות על הארץ הזאת(אנחנו כבשנו אותה לבד)

Continuum

New member
..

כבשנו אותה לבד, אבל ארה"ב היא הסיבה שעדיין יש לנו אותה. משמע, יש להם זכות חלקית על הארץ הזאת.

Continuum

New member
...

נתנה לנו כמויות עתק של כסף, נשק, תוצרת אמריקאית ומשאבים.

iRoNBaLLz

New member
לא כל מה שהעם רוצה הוא מקבל. לכן

חלק ממנו יבחר באפשרויות הריאליות ביותר. אנחנו תלויים באירופה וארה"ב. אין מה לעשות עם זה. לכן, גם אם היו נגיד 70 מנדטים למפלגות ימין, הן היו מקשיבות לארה"ב כי הן יודעות שהמדינה מאוד תלויה בהן. אני בטוח שיש המון מצביעי קדימה שהם במקורם ימניים ( כמו היו"ר של המפלגה ) אבל זזו למרכז כי הבינו שאין יותר מידי ברירות. האידיאולוגיה לצערי לא קובעת את חלוקת המנדטים, כי אם כן הייתה קבועת, אני משוכנע שהיו הרבה מנדטים לימין. להגיד ש60 וקצת אחוז הצבעה זה "העם נתן מנדט" זה לא מדויק. אחרי הכל אחוז גבוה לא אמר את דעתו. ובעצם כמו שאמרתי קודם, אני בטוח שיש הרבה אנשים, אפילו בצד השמאלי של המפה הפוליטי, שאם הם יכלו, הם היו חיים בארץ ישראל השלמה. אבל המציאות היא שאמריקה מחליטה ואנחנו צריכים להקשיב להוראות שלהם.

y a m a i

New member
אל תגיד לי מה היה קורה "אם",

את זה לא אתה ולא אני יכולים לומר. לכן, אני הולך עם העובדות הקיימות, יש רוב למרכז-שמאל, ויש רוב לפינויים. כן, העם בחר, גם אחוזי ההצבעה היו 40% ולא 63% זה עדיין היה מנדט שנתן העם.

למעלה