אימוץ פיטבול

wolfeyes30

New member
אז לא הבנתי...

אז הוא לא מסוכן?
אם הוא לא מסוכן אז למה כל ההגבלות והמחסומים?

wolfeyes30

New member
אגב, גם המותקף מסוכן

אם הוא לא יודע לעצור.
לצורך העניין, הדלמטי תוקף אסייתי, האסייתי מגן על עצמו (תוקף בחזרה), דלמטי מבין שהוא טעה ומנסה לברוח, האסייתי לא משחרר ומפרק אותו.
גם האסייתי מסוכן

Alfa156 GTA

New member

wgaf

New member
אני רוצה רק להבין דבר אחד

מי לכל הרוחות הזכיר את המילה מחסום?
מה כתבתי שיש להוליך את הכלבים עם מחסום?
אני רק ציינתי שאני מעולם לא שיחררתי את המעורב דמוי פיטבול שהיה לי. אפילו לא המלצתי לך מה לעשות.

2המרפא

New member
ואני עוד ציינתי במפורש שהשריטה היא של גוגל

וגם זה במצבים מאוד מאוד ספציפיים שניתנים למנוע מאוד בקלות רק מצריך ממני לעבוד קצת יותר קשה. יותר מזה הרבה מהפיטים שאני מכיר שבאו בלי העבר הזוועתי שלו יש להם אופי יותר טוב מלכל כלב אחר כולל עם כלבים. רוב הפיטים שמגודלים בידיים טובות מגורות הם כלבים למופת ולהערצה, שמסתדרים עם כל אחד וכל דבר. כלב לא משנה כמה הוא חזק נפשית שאת השנה הראשונה שלו בחיים בילה בלחטוף מכות, להיות מורעב והחשיפה היחידה שהייתה לו לכלבים היא לא בדיוק חיובית, קשה לצפות ממנו שיהיה 100% נכון? לא משנה כמה אני אתאמץ. אז הצלחתי לצמצם את הריאקטיביות שלו לטווח מאוד מאוד צר של כלבים ואני עובד מסביב לזה. אבל להגיד שהוא מייצג את כל הפיטבולים זה מאוד רחוק, במיוחד בצדדים השליליים שלו, הצדדים החיובים שלו לעומת זאת מייצגים את הרוב המוחלט של הפיטבולים\אמסטפים שאני מכיר.

2המרפא

New member
אפשר וממליץ בכיף לאמץ מדודו מרציאנו

אני ממליץ בחום לאמץ משם, הכלבים מטופלים ברמה שבכנות הלוואי היו מטופלים ככה ברוב הבתים, הכלבים בחיים לא ימסרו אם הם יהוו סכנה כלשהי למישהו. ואת יודעת בדיוק מה את מקבלת כי הכלב באמת מאובחן ועובר הרגלה לכלבים שזה הדבר הכי חשוב בגזע.

elin86

New member
היום יש פיטבולים כמעט בכל עמותה

כל אימוץ של אחד כזה הוא מצווה
לדוג' תראו את דקס מרחובות אוהבת חיות

Alfa156 GTA

New member
ואאאאאווווווווו !!!!!!!

אין דברים כאלה, בחיי.
זה אחד היפים (מקווה שבוש לא שומע)

yaelofer

New member
ואצל יובל מנדלוביץ זה לא ככה?

לפחות מזמן תמיד היו מפרסמים שהוא כן משקם אותם ומרגיל אותם להיות חברותיים וכו' , פעם גם דיברתי איתו בטלפון והוא נשמע ממש רציני וכאחד שלא ימסור לכל אחד

למעלה