נדיה של הארבעה
New member
אימא יש לי פיפי
זה המשפט ששמעתי היום באמצע הטיול בנחל תנינים מהגאון בן השלוש וחודש. שעדיין הולך אם טיטול (כבר התערבנו בינינו אם הוא קודם יקרא או קודם ייגמל מטיטול, כי הוא ממש מתחיל לקרוא בימים אלו, מצרף הברות). נעמדנו באמצע השביל, הורדנו מכנסיים וטיטול , עמדנו לנו כמה דקות ו... כלום. "אני לא יודע איך עושים פיפי", אמר הילד בעצב (אוי
). לא עזרה הדגמה מאח גדול. שאלתי אותו מה הוא רוצה לעשות. אמר, "שוב טיטול". החזרנו טיטול והלכנו הלאה. כשחזרנו הביתה, השארתי אותו רק עם חולצה, מה שכבר עשיתי בעבר, כשהטוסיק היה אדום או סתם כשחם ואין בעיה. בד"כ זה היה נגמר בכמה שלוליות. היום - לא היו שלוליות, אבל פעמיים הוא פשוט אמר "יש לי פיפי" והלך לשירותים ועשה (האחים שלו כמעט יצאו מגדרם מרוב התפעלות, אנחנו משתדלים לא להגזים עם ההתפעלות כדי לא לשדר לחץ). הגדולים לימדו אותו להוריד את המים. נראה מה יהיה מחר. אני משתדלת לא לפתח ציפיות ולהעביר אליו את כל האחריות לתהליך מההתחלה ועד הסוף. וכדי שבפולין ובמרוקו יהיו מרוצים הנה
נגד עין הרע
זה המשפט ששמעתי היום באמצע הטיול בנחל תנינים מהגאון בן השלוש וחודש. שעדיין הולך אם טיטול (כבר התערבנו בינינו אם הוא קודם יקרא או קודם ייגמל מטיטול, כי הוא ממש מתחיל לקרוא בימים אלו, מצרף הברות). נעמדנו באמצע השביל, הורדנו מכנסיים וטיטול , עמדנו לנו כמה דקות ו... כלום. "אני לא יודע איך עושים פיפי", אמר הילד בעצב (אוי