איך אני יוצאת מזה?

גב' אדומה, את רק בתחילת התהליך. אני משערת

שאחרי הלידה שניכם תראו את הכל באור אחר. לא ניתן לצפות מה יקרה בעתיד. אצל רוב הזוגות תינוק משנה את ההתיחסות לטוב או לרע. לעיתים תינוק מקרב לעיתים מרחיק בין הוריו (גם אם אינם נשואים). בינתיים שמרי על עצמך ועל ההריון, תזרמי. עם הזמן, את יכולה לקבל אלף החלטות וברגע מסוים מצב /סיבה/גורם כלשהו ישנה את דעתך. לדעתי טוב שישאר בקרבתך, במידת האפשר בתקופת ההריון ואחרי הלידה. קשה מאוד לגדל ילד לבד לדעתי כדאי מאוד לשמור על מערכת יחסים טובה עם האב. תרצי אותו או לא, תשכבי אתו או לא, הוא תמיד ישאר אב בנך אם יש ביניכם משיכה מינית חזקה, נראה לי שתמיד תגיעו למצב של קרבה פיזית גם אם מאוד לא תרצו בזה.(אגב, מה רע בזה כל עוד אין לך בן זוג אחר?) תורידי את רף הציפיות ואז יפחתו האכזבות והפגיעות תפחת (גודל האכזבה כגודל הציפיה) אל תשכחי שבעתיד לילד יהיו ימי הולדת חגיגות בבית הספר ובעוד מצבים רבים את תרצי שהאב יהיה נוכח. אני מקווה שימלא את תפקידו כראוי גם ללא השתתפות הרבנות וללא חוזה כתוב בינכם.

בתחילת איזה תהליך אני בהתחלה?

התינוק הזה יקרב בין הוריו או שלא. להרחיק הוא לא יכל. אני מסכימה לחלוטין עם הפסקאה הראשונה והשניה. ה-3 מעט בעייתית. הוא לא יהיה אב בני כנראה לעולם. (אלא אם כן נחזור ואני אכנס שוב להריון, ואז אולי יהיה סיכוי לכך) מה רע בקשר מיני? הוא טוען שזה גורם לו לרצות לחזור ומשפיע על הרגשות שלו אז הוא לא מעוניין אלא אם כן נחזור. הרבנות לא תשתתף בתהליך שלנו. מה הקשר של רבנות למזונות והסדרי ראייה? יש בית משפט לענייני משפחה. שופט מאשר את ההסכם ביננו. מי לא עושה חוזה? את צוחקת כשאת אומרת שלא צריך כזה, נכון? כן. הוא אכן יהיה נוכח בכל האירועים שציינת, זו אחת הסיבות שאנחנו רוצים לשמור על מערכת יחסים תקינה, כדי שלא נהיה מסוג ההורים ששונאים אחד את השני וכל הסביבה קולטת עד כמה.

יעל717

New member
אני כל כך מאחלת לך למצוא גבר שיאהב אותך באמת.

מערכת יחסים שאת מתארת היא מתסכלת וגורמת לחוסר ביטחון. ואת טועה כשאת אומרת שתינוק לא יכול להרחיק בין הוריו-יכול ועוד איך.הולדת תינוק וטיפול בו - זה משבר מאוד גדול גם לזוג אוהב ונשוי.טיפול בתינוק דורש המון ולכן זה יכל לגרום למתחים כאשר אחד הצדדים לא עוזר מספיק. ממליצה לך להפסיק לחיות במערכת יחסים מוזרה,כאשר גבר לא ממש רוצה אותך,ולא ממש נאמן לך וכו'.תינוק לא קשור לעיניין,אם החלטת ללדת אותו אז שיהיה לך בהצלחה ,שיהיה בריא ותגדלי אותו באושר ואולי למענו - תמצאי לך גבר שיאהב אותך באמת.

תודה רבה לך

לא אמרתי שתינוק לא יכל להרחיק אלא שהתינוק הספציפי שלי לא יכל. אני מבינה שלא קראת היטב או לא הבנת היטב את המכתב שלי כי אני לא נמצאת בזוגיות הזו כבר 4 חודשים. הגבר ממש לא נאמן לי, אבל הוא טוען שהוא רוצה אותי. עוד לפני שגילינו על התינוק הוא רצה שאחזור וגם במהלך הקשר כשרציתי לעזוב מספר פעמים ביקש תמיד הזדמנות נוספת כי לא רצה לותר עלי. הוא מסוג הגברים (שלצערי אני מכירה היטב לא רק ממנו) שחושבים שבגידה היא מעשה נסלח ולא אמורה למנוע מראיה אוביקטיבית של בני הזוג שטוב להם יחד.

למעלה