איזה פורום יבש. ;_;

cRitiCaL KitTy

New member
אגב, דילמה מסוימת:

יש לי שיער דומה לשל אוהנו ואני מעצבת אותו לפי השיער שלה, אבל הוא חום(עם נטייה לכהות) ולא שחור. פיאה, או שמאחר ואוהנו עצמה לא מקפידה בכלל עם צבעי שיער, גם לי מותר?

Serf SaN

New member
ממ..

שאלה טובה. מה בא לך? שזה יהיה השיער שלך, או שזה יהיה שחור?

cRitiCaL KitTy

New member
בעקרון שלי,

הוא גם פחות יקר וגם אני מגדלת אותו כבר איזה שנתיים בשביל האורך... אבל אני בכל זאת מרגישה נקיפות מצפון שכאלה. יש מצב שאני פשוט אתעלם מהן.D:

akane

New member
מה עם צבע מוס זמני של וולה? :]

צבעתי איתו בעבר לצבע אדום וזה ירד לחלוטין אחרי 5 חפיפות. אני לא בטוחה עד כמה השחור מחזיק, אבל ככה תוכלי להשתמש בשיער שלך בלי לצבוע באמת :] ואיזו גרסא של אוהנו את מתכוונת לעשות? זאת שבתמונה ששמת?

Serf SaN

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שבאתי להציע.

הכי עדיף, גם קל יותר להסתובב איתו, וגם הרבה יותר זול. :]

Apushu

New member
טוב, לצערי אני לא אהיה בכנס הקרוב

כי אני פאקינג טסה עוד חודש!!~~ WOOT התקבלתי למשלחת ישראלית במחנה קיץ בקליפורניה!! אני מדריכת מוזיקה~ מלמדת את האמריקאים שירים ישראלים ומלווה בפסנתר לול. המחנה יהיה חודשיים ואז טיול *_* איזה כיף, משלמים לי הכול XD (חוץ מהבזבוזים לול) דוקידוקי ~

akane

New member
זה נשמע מדהים!!! /^O^\

איזה יופי! זה נשמע ממש כיפי (ועוד בתשלום)! תהני!!! DDDD: ולא ידעתי שאת מנגנת על הפסנתר, מגניב~ *עינב קוראת נודאמה ופתאום ממש רוצה לנגן על כלי נגינה כלשהו*

Apushu

New member
נודאמה 3>

כן, אולי אני גם אברר קצת על איזה כנסים יש שם. שנה שעברה הייתי בLA שהיה יאוי-קון וממש רציתי ללכת אבל זה נפל על החתונה של אחותי ;A; ואני מנגנת גם על כינור ובסון O::::

למעלה