איזה פורום יבש. ;_;

CibiHeart92

New member
איזו פיאה מתוקההה X3

ורגע פספסתי משהו, מה עם הפיאת מיוואקו שהייתה לך לפני שנה? את הכנת אותה לבד? O.O

akane

New member
תודה :]

הפיאה הקודמת שהיתה לי היתה פיאה ורודה רגילה גלית שניסיתי ללא הצלחה לעשות לה קוקיות ;< מה גם שהפוני שלה היה ארוך מידי ופשוט לא היה לי האומץ לקצר לה את הפוני כדי ליצור פוני ישר וחלק כמו של מיוואקו, אז הוא סתם היה פוני על הצד. והפיאה הזאת באה מעוצבת ככה - עם מראה של קוקיות פלאפיות קבועות ^^ אז בגלל שיש לי את שתי הפיאות אני מתכוונת להכין את כ-ל הגרסאות של מיוואקו לארועים שונים/סתם בשביל הכיף~ D:

XannieChan

New member
אה הא

יש דירה כבר והכל P: נשארו רק כמה דברים קטנים לסדר ...לצערי זה אומר שכבר לא יהיו לי הרבה אירועים וכנסים בארץ XD

akane

New member
אה??? O_O

את עוברת אליו סופית?! O_O WTF מירק גברת, פרטים :O

rocket

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

מ.....מההההה???? אני רוצה פרטים גם !!!!!

XannieChan

New member
הממ

איך להסביר בלי יותר מידיי פירוט... הולנד איכס (לא מתה על השפה בגרוש) דירה קנויה (e_e?) עמידה בכל הקריטריונים (לא לכולם יש אזרחות אירופאית :< ) מעבר זמני עם הגשת מועמדות לשהייה ממושכת תחת אחריותו של ההולנדי (מסכן) מבחן בהמשך (יאיי?) אזרחות אחריי (בירוקרטיה מז.....) XD?

akane

New member
אמג! DDDDD: מזל טוב!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif

מה מתכננת עכשיו? :}

Mana Sama

New member
תודה ^^

אמ..מתכננת לעבוד ותוך כדי ללמוד תפירה/תופים/כינור/משהו אחר לכיף כזה ^^- ואולי אולי לעבוד על דוכן עם שטויות מפימו לכנס הקרוב..מה שמזכיר לי שאין לי אפילו רעיון (או תקציב XD) לקוספליי בכלל -___-"

למעלה