איזה פורום יבש. ;_;

CibiHeart92

New member
אם אתה הולך להמשיך ככה כבר עדיף שתתעלם ממני

לא נראה לי שבאמת עשיתי משהו שבגללו מגיע לי יחס כזה.

akane

New member
אה? מה קורה חבר'ה? ;(

אל תהיו רציניים כ"כ~ במיוחד כי אי אפשר להבין מהשרשור הזה מה קרה. דברו במסרים ותשלימו, נה?

CibiHeart92

New member
אין לי כוונה לעשות את זה

כי אני אפילו לא יודעת מה עשיתי לו, אנחנו בקושי מדברים, ופתאום הוא התחיל לקטול אותי בכל מקום

akane

New member
אני לא ממש רואה קטילות בשום מקום... :/

אז באמת שאין לי מושג על מה את מדברת או על מה הסכסוך.... אבל לא עדיף שתדברו על זה?

Serf SaN

New member
XD

אני גם לא מבין מה היא מתעצבנת. נאקו, את חסומה אצלי כבר כמה זמן. ובכלל, לא דיברנו דיי הרבה זמן. למה את באמת חושבת שאני יודע למה את מתחפשת? ס,ס

akane

New member
@_@;

אה? למה היא חסומה אצלך? מה כבר קרה בינכם? ם_ם;; ואם אתה רואה שהיא מתרגזת מהתגובות שלך אז פשוט אל תגיב לה/דברים שקשורים ישירות אליה :X אל תלבה את האש.

CibiHeart92

New member
אני לא יודעת בכלל מה עשיתי לו

אבל פה, פייסבוק, שאר מקומות, בדברים שקשורים אליי הוא מגיב לאנשים בצורה שמאוד פוגעת בי, ואין לי מושג מה עשיתי, אז אם הוא מחליט להיות ככה שפשוט יתעלם, אין לי כוח להתמודד גם עם השטויות שלו עכשיו.

saarshemer

New member
חברה........חבל....

אנחנו קהילה קטנה........ חבל לריב (ועוד אלקטרונית?.....)

Serf SaN

New member
חמודה, אני זה שמתעלם מהשטויות שלך. XD

עכשיו בואי נפסיק את הדיון הזה. הוא מפגר מלכתחילה.

Ayelet chan

New member
בגרויות. ;__;

אומגד, אני אקבל בשאלון E בין 90-100!!! DDD: והמורה ה|לא כותבים דברים מרושעים ברשת| שלי הגישה אותי על 78 והכריחה אותי לעשות גם את שאלון C, כי היא רוצה שאני ארד ל4. In your face!!#%@%#! ...רק מוכיח שהיא מורה שלא מלמדת כמו שצריך. >_> אבל היא דפקה לי את הציון הסופי. >:

CoralP

New member
כנ"ל, בגרויות וחרא ../images/Emo69.gif../images/Emo203.gif

אבל לא נשאר הרבה, רק מתמטיקה וספרות! המתכונת בספרות הלכה נהדר הבגרויות באנגלית גם ^_^ E עשיתי בכלל במועד חורף, הוגשתי על 91 וקיבלתי 100
לפי הבדיקה של יואל גבע בF אין לי שום טעות, אבל בG יש T_____T" (אבל הוגשתי על 100 ו 96 אז אני לא מתלוננת D< ) צרפתית כבר עשיתי תודה לאללללל;______;! (עם מגן 95 ^^) ו... מחר מתכונת במתמטיקה ואין לי כוח איכס. שיעבור כבר ואז אני אלמד רק לספרות
וחוץ מזה הכל בסדר, ואני תוהה מה לעזאזל השרב הזה באמצע מאי?!?@#$ מה יהיה לנו באוגוסט? T________T"

החלטתי למה אני רוצה לעשות קוספלייייייי

וגיא, אם תגיד "את עושה קוספליי רק לנוסטלגיות -" שוב, אני אכה אותך D: טוב, אני לא. סג. אני מתעצלת להתחיל לעבוד על זה D:...

Serf SaN

New member
דווקא לא.

אני רק אגיד שזה חלק מהפדופיליות שלך. לקספליי רק סדרות ילדים. 3;

cRitiCaL KitTy

New member
אני עוד לא התחלתי ללמוד למתמטיקהT_T

ויש לי גם אזרחות ופיזיקה על הראש ולארגן מסיבה או שתיים לאנשים שהיו חייבים להיוולד בתאריכי בגרויות וזה רק החודש הזה ועם התעלמות מהפרוייקט שלי במחשבים ומהבגרות המזורגגת בספורט שככל הנראה תצא על שרב. ומחר אמורים להיות 50% לחות בבאר שבע. לא כל הנקודה בנגב היא שחם, אבל לא לח? יש לי, לעומת זאת, התקדמות מסויימת בקוספליי, ציון נחמד באיזה 2 מתוך החמש יחידות פיזיקה ובגדים חדשים מהT-Market. תודה ששאלת.D:

למעלה