אבל פה, פייסבוק, שאר מקומות, בדברים שקשורים אליי הוא מגיב לאנשים בצורה שמאוד פוגעת בי, ואין לי מושג מה עשיתי, אז אם הוא מחליט להיות ככה שפשוט יתעלם, אין לי כוח להתמודד גם עם השטויות שלו עכשיו.
אומגד, אני אקבל בשאלון E בין 90-100!!! DDD: והמורה ה|לא כותבים דברים מרושעים ברשת| שלי הגישה אותי על 78 והכריחה אותי לעשות גם את שאלון C, כי היא רוצה שאני ארד ל4. In your face!!#%@%#! ...רק מוכיח שהיא מורה שלא מלמדת כמו שצריך. >_> אבל היא דפקה לי את הציון הסופי. >:
אבל לא נשאר הרבה, רק מתמטיקה וספרות! המתכונת בספרות הלכה נהדר הבגרויות באנגלית גם ^_^ E עשיתי בכלל במועד חורף, הוגשתי על 91 וקיבלתי 100
לפי הבדיקה של יואל גבע בF אין לי שום טעות, אבל בG יש T_____T" (אבל הוגשתי על 100 ו 96 אז אני לא מתלוננת D< ) צרפתית כבר עשיתי תודה לאללללל;______;! (עם מגן 95 ^^) ו... מחר מתכונת במתמטיקה ואין לי כוח איכס. שיעבור כבר ואז אני אלמד רק לספרות
וחוץ מזה הכל בסדר, ואני תוהה מה לעזאזל השרב הזה באמצע מאי?!?@#$ מה יהיה לנו באוגוסט? T________T"
ויש לי גם אזרחות ופיזיקה על הראש ולארגן מסיבה או שתיים לאנשים שהיו חייבים להיוולד בתאריכי בגרויות וזה רק החודש הזה ועם התעלמות מהפרוייקט שלי במחשבים ומהבגרות המזורגגת בספורט שככל הנראה תצא על שרב. ומחר אמורים להיות 50% לחות בבאר שבע. לא כל הנקודה בנגב היא שחם, אבל לא לח? יש לי, לעומת זאת, התקדמות מסויימת בקוספליי, ציון נחמד באיזה 2 מתוך החמש יחידות פיזיקה ובגדים חדשים מהT-Market. תודה ששאלת.D: