איזה פורום יבש. ;_;

Serf SaN

New member
איזה פורום יבש. ;_;

משעמם פהההההההההההההההההההההההה

Serf SaN

New member
אז, מה שלומכם?

ספרו קצת על החיים שלכם. מה אתם עושים בזמן האחרון. מזמן (או אולי בחיים?) לא היה פה שרשור התפקדות.

D N ANGEL GRIL

New member
הכל טוב ?XDDDD

אני עייפה%@$@$@$ וחםםם ליייי#$$$!32213 ובגרות באנגלית סגג~ D=

akane

New member
כי ביקשת כ"כ יפה~ P:

אז... אמג הקוסמוד שלי סוף סוף הגיע *O* היה בלאגן ענקי עם הדואר, אלוהים יודע למה, וקיבלתי אותו באיחור של חודשיים ועם תוספת תשלום למכס של 35 שח @_@;;; (לא הייתי אמורה לשלם מכס בכלל כי המגזין לא עלה מעל 50 דולר! גרררר... >.<) בכל אופן, הוא פה, אני מופיעה ביחד עם כל האמריקאים/ספרדים בכמה דפים שלפני האחרונים במגזין, ובדרך יש המון קוספליירים יפאניים מדהימים, מדריכים, גזרה לקימונו/יוקאטה/ווטאבר הדבר הזה שסאיי מהיקאגו לובש וגזרה לחליפה נשית במיוחד. דווקא המדריכים לעיצוב שיער די אכזבו... רק קוצים, תספורות ואיך להחליק :< ואני ממש קיוויתי לאיזה הסבר מגניב למבנה מאיים על פיאה. מגזין מאווווד מושקע ויזואלית, כל הדפים שלו הם דפי כרומו ציבעוניים וזה בהחלט שווה את הכסף. אבל- העלות שלו היתה כמו חצי קוספליי ממוצע בשבילי XD אז להבא אני אעדיף לשמור את הכסף שלי לדברים אחרים :]

akane

New member
ובמשלוח מהיר במיוחד הגיעה גם.....

הפיאת מיוואקו שלי DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: סוף סוף!! סוף סוף היא בידיי~ D: איזה אושר!! למי שלא יודע, אני כבר אולי שנה מנסה להזמין אותה מאיביי ללא הצלחה. המוכר נותן רק את האפשרות למכרז ואין "קנייה מיידית".... וכל פעם המחיר עלה בצורה מוגזמת >.> אז חיכיתי וחיכיתי ושוב ניסיתי ושוב הפסדתי ושוב חיכיתי ושוב ניסיתי.... ולפני חודש הצלחתי! הייתי הבן אדם השני במכרז וזכיתי בה במחיר מציאה לעומת ההצעות שנתתי קודם~ (אם כי עדיין לא זול במיוחד ;; ) אז למרות שיש לי מינוס בבנק, ואין לי כסף לכלום, הפיאה אצלי XD היא בנויה אגב בצורה הזויה לחלוטין, קלילה ונוחה ואני מרגישה כמו דראג קווין איתה. עכשיו רק להחליט על אילו מהגרסאות של מיוואקו אני אכין קודם~ (חוץ מאת השמלה הכחולה שברור שאני אכין) המלצות מישהו?

akane

New member
עוד תמונה גרועה

אני פשוט נראית נורא בלי מייק אפ X_ס

akane

New member
תודה X3

אם כי היא גורמת לראש שלי להראות ענקי XD

NNoam chan

New member
זה בדיליי מצידיXD"

וואו,איזו פאה יפייפיה! היא ממש דומה לשיער לש מיוואקו,תתחדשי D:

akane

New member
חחחח תודה D:

גם אני חושבת שהיא ממש מתאימה~ למרות שהתלבטתי בינה לבין הגרסאת בקבוקים שיותר נכונה למקור אבל יושבת ממש רע על הראש. וזה בסדר, אני כל החיים שלי בדיליי של שנה לפחות XD

CoralP

New member
את נראית נהדר!../images/Emo203.gif

והפיאה כל כך יפה! X333333333 ותתחדשי על הכל D:

innocence

New member
אין קשר למייקאפ, סתם שיער ורוד לא נראה טוב

על אף אחד בערך XDD היא ממש יפה! תתחדשי!

Serf SaN

New member
לא נכון

על קורל (