היא התכוונה
שכל עוד אין הסכמה בין שני הצדדים שמקובל עליהם קיום יחסים מחוץ לנישואים, זה לא הוגן מצד שלישי לבוא ולנצל את המצב.
לגבי מה שכתבת בגוף ההודעה :
אישית אני חושבת שכל מוסד הנישואים הוא אבסורדי בהוותו [ככה שכל ההנחות שלך לגבי העדפותי מבן/בת זוגי לא הוסקו נכונה, אבל שיהיה].
למרות דעתי האישית על נישואים, ואולי אפילו בגלל, אני חושבת, שמי שכן נכנס תחת "עול הנישואים" מן הראוי שיכבד את מה שזה מייצג לבן הזוג השני, וחלק אינטגרלי ממהות הנישואים במקרים שתארת הם על דעת כך שלא יתבצעו "בגידות", ולנצל את אי הידיעה של בן הזוג זו אי הגינות בסיסית.
אם היית בא ואומר לי שמדובר ביחסים פתוחים, הייתי מתייחסת להתנהגות שלך אחרת, אבל שנינו יודעים שלא כך המקרים שתארת. דוקא בגלל שקיום יחסים פתוחים בחברה המדוברת לא קיים, זה הופך את ההתנהגות שלך לבזויה הרבה יותר. זה ניצול לרעה של תמימות הצד השני , שלא מסוגל להעלות על דעתו אפשרות שבת/בן זוגו בוגדים בו, ושמבחינתו זה טאבו.
נ.ב. תחכים פירושו תגדל ותסגל לעצמך התסכלות קצת אחרת על מהלכי החיים, הסתכלות בוגרת, עם קצת מחשבה מעבר.... ואם זה לא יקרה, לצערי יש אנשים שנשארים בטיפשותם כל חייהם, לא תהיה בודד.
[דוקא חבל, 2 ההודעות האחרונות שלך בפורום כבר גרמו לי לחשוב שאולי טעיתי בשיפוט שלי]