איזה מין משטרה?

תמיר1991

New member
בוודאי שזה משנה - בת"א זה עדיין

משנה לרוב, אבל הרבה פחות משנה מבירושלים! תמיר.

vinney

Well-known member
אז שוב

למה אתה מצפה שאני אפגין איפה מקבלים אותי ממילא? אם בתל אביב אני יכול ללכת איך שבא לי, ומי שלא אוהב יקטר בצד, אבל לא יגיד לי כלום, למה לא בירושלים? כל הרעיון בהפגנה הוא למחות נגד משהו, להראות משהו שאחרים לא מקבלים, ולדרוש קבלה. כמו ההפגנות של הימין - למה עשו אותם בכיכר מלכי ישראל, ולא בגוש קטיף? הרי בגוש קטיף כולם תומכים בהם, למה הם היו צריכים ללכת לתל אביב, שם לא אוהבים אותם? או למשל הפגנת החרדים מול בית המשפט העליון, למה עשו אותה שם ולא במאה שערים? הרי במאה שערים כולם מסכימים איתם, למה הלכו להפגין מול בית המשפט העליון דווקא, איפה שדעתם לא מקובלת? למה ויקי קנפו הלכה להפגין בקריית הממשלה, למרות שמצפה רמון הרבה יותר אוהדת לה? תבין, מצעד הגאווה זה הפגנה נגדר אנשים כמוך, אנטרקס השמצות, כל החרדים, ושאר האנשים שחושבים שאסור לי להתקיים רק כי אני לא מתקיים לפי דרכם.

תמיר1991

New member
אתה משווה אותי לחרדי?!

מבחינתי תהיה הומוסקסואל, למה שזה יעניין אותי? מה שמעניין אותי, זה לא לראות אותך בתלבושת וולגרית להחריד של מכנסונים ורודים וקצרים, בלב עיר שלא מעוניינת בנוכחותך. להשוות את זה להפגנה פוליטית זה לגמרי לא במקום... תמיר.

vinney

Well-known member
מעליב אותך ההשוואה?

אותי מעליב שאתה חושב שאני מתלבש וולגרית. אתה בחיים לא ראית אותי, אבל כבר אתה אוסר עליי להפגין רק בגלל הסטיגמות שתקועות לך בראש. חרדים לפחות מסבירים את זה באמונה, אתה במה אתה מסביר את הסטיגמות שלך? כי זה מה שראית בטלויזיה? ליברל אעלק.

תמיר1991

New member
זהו שאני לא אומר שזה אתה.

אני אומר שזה חלק גדול מהצועדים, שלהם אותה הנטייה המינית כמוך. וכן, זה מה שרואים בטלוויזיה, מה לעשות... מילא צעדה, הפגנה, אבל למה לא בלבוש סולידי? למה בצעקנות? תמיר.

vinney

Well-known member
ספרת כמה?

"כן, זה מה שרואים בטלויזיה" ו"כן, זה מה שיש במציאות", זה לא שני משפטים זהים. זה שבן אדם בתלבושת "וולגרית" לטעמך בטלויזיה, לא אומר שבחרו להראות אתו כי הוא היוצא דופן ומושך תשומת לב. זה דבר ראשון. דבר שני - כמו שאמרתי, העיר שלא מעוניינת לראות אותי - תראה אתי על אפה וחמתה דווקא משום שלא מעוניינת. בן אדם שפוסל אותי רק בגלל שאני קיים - שלא יבוא אליי בשום טענות לגבי שום דבר, אין לו שום זכות להגיד מילה לכיווני.

vinney

Well-known member
ודבר שלישי

מה זה לבוש וולגרי בדיוק? האם כולם צריכים לבוא בחליפות שחורות ושמלות עד הרצפה? למה מה קרה? תשפוך עליי חומצה עם לא? מי אתה שתקבע איך מותר ואיך אסור להתלבש?

רגשות החרדים? מישהו דיבר כאן

על רגשות החרדים? וואלה, לא הבנתי כלום. (וזה אננקס, לא אקקנקס, תודה)

אשרת

New member
אפשר לחשוב...

שאין סטרייטים שהולכים עם מכנסיים צמודים וחושבים שאיבר מינם הוא מתת האל.

תמיר1991

New member
יש, אבל הם לא צועדים ביחד במצעד

שמנציח את זה. ומישהו אמר שאני בעד התנהגות כזו מסטרייטים? זה מגעיל בכל מקרה. ולא, אני לא מי יודע מה אוהב את זה גם אצל נשים. בד"כ זה וולגרי ביותר, וכבר נמאס. תמיר.

אשרת

New member
יש לך בעיה

אנחנו חיים בדמוקרטיה. גם לי נמאס מהומופובים ומגזענים ומכל מיני חולות רעות אז?! אז זה יכול להמשיך להמאס לי ואני יכולה להמשיך לקפוץ כי כמו שזכותי לעשות משהו כך גם זכותם.

תמיר1991

New member
אבל את לא מבינה -

זכותם לצעוד, אני לא מערער על ה*זכות*. אבל למה שיעשו זאת, יעוררו אנטי וכעס ממרבית הציבור?! בשביל מה??? בת"א זה בקונצנזוס. בירושלים מדובר בפרובוקציה. אז למה? תמיר.

אשרת

New member
למה פרובוקציה?

ירושלים שייכת רק לחרדים? או רק למוסלמים? זה לא שהם צועדים ברחובות חרדים או ברובע המוסלמי. צר לי, אבל זאת כניעה לאנשים בורים וחשוכים, אשר הדבר היחיד שחשוב להם זה להגביל את האחר. בפעם הבאה, כבר יהיה לי אסור ללכת בירושלים עם גופיה, כי זה עלול להתפרש כפרוקובציה וכפגיעה ברגשותים של החרדים. כן בטח. תגיד לי, 0:3 לגרמניה... נראה לי שפורטוגל די מזייפת, במיוחד עם הגול העצמי...

אשרת

New member
בטח.

אני בטוחה שאתה גם בעד זה שהנשים תלכנה עם שקים

sheketz

New member
כשעלית במעלית לפני שבועיים עם חמישה

חברה עליזים. תאר לעצמך מה היה קורה אם היתה הפסקת חשמל יזומה?

jak44

New member
sheketz אני לא מבין מה אתה

רוצה מהאין מישטרה ? יש לך ממנה דרישות מופרזות תניח לה בשקט ואל תעיר אותה ונא לא להטרידה . אם יש בעיה נא לגשת בשקט לתחנה (נא לא להעיר את השוטרים)

sheketz

New member
ג'ק אתה פשוט גדול !!!

לפעמים אני מקיץ מחלום (ר)טוב ומתבלבל בינו לבין המציאות.

למעלה