איזה מין משטרה?

המשטרה לא זימנה את הרב עמאר לחקירה

והפרקליטות לא הגישה כתב אישום נגד מזל עמאר. מזל עמאר הזמינה שלושה עבריני רכוש וסמים כדי שיפרידו בין ביתה לבין מחזר שאינו אהוד עליה. אחד העברינים היה במקרה בנה. מזל טוענת שלא ידעה שהעבריינים ינקוטו באלימות ועם זאת, לא מובן למה היא לא קראה דווקא לעבריינים לעשות המלאכה. הרב שלמה עמאר כביכול ישן בחדר הסמוך ולא שם לב שהעבריינים חוטפים את המחזר מביתו. ייתכן שהרב עמאר באמת לא יכל להתעורר מהחטיפה החרישית אבל המשטרה אפילו לא קראה לו לחקירה כדי לבדוק זאת. משטרה אלק.

snift

New member
כפי שכבר כתבתי, ככה זה כשמתקפלים..

העברינים (ואלו בהחלט עבריינים) פשוט לומדים מאחרים. בשנים האחרונות מדינת ישראל נכנעת לכל סוג של טרור ועברינות וזו התוצאה. אנשים למדו שאם מפעילים מספיק כח, המדינה מוותרת. ככה זה מול הטרור, ככה זה בהר הבית וככה זה מול הפשע המאורגן. כבר שנים שז שיטה אצל המשטרה. אם תגנוב משהו פעוט, או אם תעשה תאונה - יכנסו בך עם כל מה שיש להן. אם תקים רשת של גנבים, סביר להניח שלא יעשו לך כלום.

vinney

Well-known member
זה לא נראה כאילו המדינה מוותרת מול

טרור, לפי מה שנראה בעזה... נכנסים בכל מה שיש להם, בלי שום קשר לתוצאות... אני כל כך אוהב את כל הקיצוניים המתלהמים הפאנאטיים שמכניסים את השטויות שלהם מכל פינה ובכל סיבוב
העיקר להגיד את השטות, להשלחיל איפשהו...

snift

New member
אז למה אתה מכניס את השטויות שלך?

מה שקורה עכשיו בעזה לא קשור בשום צורה לטרור. מה שורה של זה בושה וחרפה של 4 אנשים חסרי נסיון שאין להם מושג מה לעשות והם בפאניקה. בכל מקרה, העקרון עדיין עומד, גם אם יש יוצא מן הכלל מידי פעם. כפי שבודאי כבר שמעת, משטרת ישראל כנראה תכנע לאיומים של החרדים ולא תאשר את המצעד בירושליים. ככה זה כשמוותרים על כל צעד ושעל. לפני כמה חודשים ישראל נתנה אולטימטומים בנוגע לקסאמים בשדרות. כיום כבר אומרים ש"אשקלון לא תהפוך לשדרות השניה". עוד שלושה חודשים כבר יהיה מקום אחר ש"לא יהפוך לאשקלון החדשה"..

vinney

Well-known member
כן, כן...

אבל בקסאמים לא המשטרה מטפלת. אבל איך שהמשטרה טיפלה בטרוריסטים יהודיים בקיץ האחרון, אני בהחלט לא מתפלא על הטיפול שלה גם במצעד הגאווה. אם המשטרה מוותרת למחבלים רק כי יש להם כיפה, אז למה שלא תוותר לסחטנים עם כיפה? אם המשטרה מוותרת לרוצחים רק כי הם גרים בשטחים, אז למה שלא תוותר לרוצחים בירושלים? אתה צודק כמובן, כפי שהמשטרה והמדינה מוותרת לכל הרפש והזוהמה שמגיע אלינו מהשטחים (וזה לא משנה אם זה מיהודים או ערבים, מבחינתי אין הבדל בין טרוריסט לטרוריסט רק כי לאחד יש כיפה ולשני כפייה), ככה היא גם מוותרת לרפש וזוהמה בתוך הארץ.

snift

New member
אתה צודק.

באמת היו אחד או שניים רוצחים עם כיפה מהשטחים והמשטרה באמת טיפלה בהם בצורה זוועתית. אתה רק "שוכח" משהו אחד, הסחטנים עם הכיפה לא המציאו את העניין, לצערי הם למדו את זה מאחרים. זה כמובן לא מצדיק כלום, אבל ככה זה. אנשים התריעו מאז ומתמיד שזה מה שיהיה, אבל פתאום כולם נורא מופתעים כזה קרה. בערך כמו הקסאמים על אשקלון..

vinney

Well-known member
מישהו מופתע מהקסאמים באשקלון?

אני מופתע רק מזה שלקח כל כך הרבה זמן עד שהם הגיעו לשם.

snift

New member
אתה אולי לא מופתע ואני בהחלט לא

מופתע, אך לא יעזור הזיכרון הקצר שלך, היו בהחלט הבטחות שניתנו שההתנתקות תחסל את הקאסאמים ולעולם לא יהיו קסאמים על אשקלון. רבים מתושבי אשקלון עצמם היו בעד ההתנתקות וכריאיינו אותם ברדיו הם דיברו בבטחון מלא על כך שקסאמים לעולם לא יגיעו עד עליהם. ההגעה של הקסאמים לאשקלון היא רק סימפטום, אם המצב הנוכחי ימשיך עוד כמה שנים, יהיו בשטח טילים ורקטות שיגיעו לכל מקום בישראל.

vinney

Well-known member
אין לי זכרון קצר בכלל

אני דווקא זוכר שבקיץ שעבר אמרו לא פעם ולא פעמיים שיהיו קסאמים על אף ההתנתקות, כמו שהיו לפניה. כמובן שאתה רוצה להאמין להשליות כדי להתפקח מהם בכאב, או לחלופין לשכנע את כולם להאמין להם כדי שיכאב להם בהתפקחות, אבל ההתנתקות לא באה ולא התיימרה לפתור את בעיית הקסאמים.

sheketz

New member
חלק זה אצל המשטרה וחלק אצל רשויות

השלטון (ממשלה, בתי משפט, כנסת).

vinney

Well-known member
זה מתחיל מהכנסת

ומי שמביא את הרפש לכנסת זה בד"כ אותם האנשים בדיוק - תומכי ש"ס, ליכוד, אותם האנשים שמתלוננים על השחיתות בשלטון וצועקים ששרון מושחת.

vinney

Well-known member
למה?

איך אני אוהב שאתה זורק שטות לאוויר בלי שום כוונה אפילו לנסות לנמק

snift

New member
יש דברים שלא צריך לנמק מעבר

לברור מאליו. אתה כמובן לא יכול לראות זאת כי הדיעות שלך לא מאפשרות לך, אך זה ברור מאליו לכל אחד אחר. חשוב לכתוב את הנימוק בכל מקום שהוא לא ברור מאליו.

vinney

Well-known member
כן. ברור מאילו שאתה הרי טועה ומדבר

שטויות. אתה לא יכול לראות את זה כי הדעות שלך לא מאפשרות לך, אבל זה ברור מאליו לכל אחד אחר. חשוב לכתוב את הנימוק בכל מקום שהוא לא ברור מאליו. איך זה, נכון ברור מאיליו? טענת "אני צודק כי ככה אמרתי" נורא מאפיינת אותך, אתה שם לב?

snift

New member
../images/Emo151.gif

שמתי לב שכמעט בכל הפעמים שאתה מגיב לי, אין כמעט קשר בין התגובה שלך ובין מה שאני כתבתי. צורת הדיון שלך היא פשוטה, אתה מחליט עבורי מה כתבתי, ללא שום קשר למה שבאמת נכתב, ואז מתווכח עם זה. אין לי בעיה שתתווכח עם עצמך, אבל תערב הודעות שלי בתהליך..

vinney

Well-known member
זה עדיין לא נימוק

לטענה ש"דעות פוליטיות עיוורו אותי לחלוטין"

snift

New member
תראה, אני לא יודע איך "לנמק" מציאות

להבדיל ממך, אני גם לא מתיימר "לנמק" מעשים של אחרים. אני לא יכול לנמק למה ואיך הדיעות *שלך* עיוורו *אותך*, אבל המציאות של הודעותך מראה את זה. למשל, הטענה שלך שהחרדים המציאו והביאו לכנסת את העקרון שהעליתי ש"ככול שאני יותר חזר, כך אני פחות פושע". הטענה שלך פשוט לא נכונה הסטורית, את הר הבית חסמו בפני יהודים בלבד הרבה לפני שהחרדים נכנסו לכנסת, ההתקפלות מול הטרור התחילה הרבה לפני כן. השנאה שלך כלפי החרדים (האחר??) הופכת אותך עיוור למציאות ולעובדות.

למעלה