איזה מין משטרה?

vinney

Well-known member
אבל מפריע לך לראות שני גברים ברחוב

מתנשקים, לא? זה מה שאמרת. מפריע לך לראות שני גברים מתלבשים בצורה פרובוקטיבית, לא? גם את זה אמרת. לעומת זאת בחיים לא שמעתי אותך אומר שמפריע לך שגבר מתנשק ברחוב עם אישה, או שאישה מתלבשת בצורה פרובוקטיבית. אז איך אתה מעז לבוא ולהגיד לי שהומואים בשבילך הם אנשים רגילים? הם לא! מה שמותר לסטרייטים אסור להומואים בעולם שלך!

אכן, זה מפריע לי

כפי שאמרתי, שיעשו בביתם מה שהם רוצים, לא באמצע העיר. כל עוד הם לא מפגינים את מיניותם בפומבי הם אנשים רגילים. כאשר הם כן, הם כבר לא רגילים. ההשואה לבנות היא מגוחכת. בחורה בלבוש חושפני זה דבר יפה וגבר לבוש בלבוש חושפני זה מגעיל. יש הבדל גדול בין בחורה שמדגישה את החזה שלה, לגבר במדגיש את איבר מינו(גועל נפש). הומואים הם אנשים רגילים חוץ מנטייתם המינית המעוותת. כל עוד הם עוסקים בעניין באופן פרטי אז אין בעיה עם זה. גבר שמתנשק עם אישה זה דבר טבעי ויפה, וגבר שמתנשק עם גבר, זה לא טבעי ולא יפה. הומוסקסואליות היא סטייה מינית, לא אלטרנטיבה שקולה, אלא סטייה. הגיע זמן שתבין את זה. לכן ההקבלה שלך לזוג סטרייטי אינה במקומה. מי שסובל מן הסטייה הזאת, מגיעות לו את כל הזכויות, אבל שישמור את סטייתו לעצמו.

vinney

Well-known member
אז אין לי זכות קיום

כי אם אני לא יכול לעשות מה שלך מותר => אין לי זכות קיום כמו שיש לך. כל עוד אני איש רגיל זה בסדר, ברגע שאני הומו זה לא. תקרא את מה שכתבת. "כפי שאמרתי, שיעשו בביתם מה שהם רוצים, לא באמצע העיר. כל עוד הם לא מפגינים את יהדותם בפומבי הם אנשים רגילים. כאשר הם כן, הם כבר לא רגילים. ההשואה לנוצרים היא מגוחכת. נזירה בלבוש שחור זה דבר יפה ויהדי לבוש בלבוש שחור זה מגעיל. יש הבדל גדול בין נזירה שמדגישה את הדת שלה, ליהודי במדגיש את אמונה שלו(גועל נפש). יהדים הם אנשים רגילים חוץ מדתם המעוותת. כל עוד הם עוסקים בעניין באופן פרטי אז אין בעיה עם זה. נוצרי שמתפלל בכנסיה דבר טבעי ויפה, ויהודי שמתפלל בבית כנסת, זה לא טבעי ולא יפה. יהדות היא סטייה דתית, לא אלטרנטיבה שקולה, אלא סטייה. הגיע זמן שתבין את זה. לכן ההקבלה שלך לנוצרי אינה במקומה. מי שסובל מן הסטייה הזאת, מגיעות לו את כל הזכויות, אבל שישמור את סטייתו לעצמו. " גבלס היה גאה בך. הא, רגע, לא כתבת על יהודים ודת אלא על הומואים ונטיה מינית? סליחה, אז זה בסדר מה שכתבת.

תמיר1991

New member
איך אתה משווה בין דתו של אדם

לבין נטייתו המינית? ההשוואה לא במקום. תמיר.

vinney

Well-known member
נכון

אדם אחראי להחלטתו באיזו דת להאמין, ואילו נטיה מינית היא לא בחירתו של אדם, כך שלהתייחס לאדם בשל דתו באופן שונה זה הרבה יותר הגיוני מלהתייחס לאדם באופן שונה בשל נטייתו המינית. אבל זה הגיון, המציאות הפוכה לחלוטין.

vinney

Well-known member
ואגב

"במקום להראות שההומואים הם בדיוק כמו כל אחד אחר ואין להתייחס אליהם באופן שונה מכל השאר, הם מדגישים את מיניותם השונה ומבדילים את עצמם בכוונה מהשאר". כמו שאמרתי, אני לא מדגיש שום דבר. ועדיין אסור לי לצעוד בירושלים. למה? כי אני הומו. כי אתה חושב שאני לובש מכנסונים צמודים, הולך בלי חולצה ומנענע את הגוף בצורה פרובוקטיבית. זה מספיק לך כדי להצדיק את זה שאסור עליי להפגין. אנשים רגילים? כן, בסדר.

בפעם המיליון ואחת

אם אתה לא הולך בלי חולצה ומכנסונים צמודים אז אין לי כל בעיה איתך ועם צורת ההפגנה שלך. תצעד לך בירושלים כמה שאתה רוצה מבחינתי.

vinney

Well-known member
ואם השמאלנים יפגינו

בלי שלטים למען השלום זה בסדר, ואם מרזל יפגין בלי להגיד שהוא שונא ערבים זה על הכיפאק, ואם חרדים יחיו על חשבוננו בלי כיפה שחורה על הראש זה סבבה...

תמיר1991

New member
אז אתה אומר שחולצה ורודה ומכנסונים

צמודים זה "חלק מהפגנתך" כמו שסרטים כתומים זה "חלק מהפגנת ימין"?! עכשיו אתה מבין למה רוב הציבור לא מעוניין במצעדי הגאווה? מה הבעיה בסולידיות? תמיר.

vinney

Well-known member
רגע, אז מה אתה מבין בזה?

תסביר לי, כי אני לא. לימניים מותר להפגין עם סממנים מובהקים, ולהומואים לא? איך בדיוק הבנת את זה? (וחוץ מזה, כנראה שגם אתה לא ממש היית באף מצעד גאווה, ומתבסס רק על סטיגמות מוזנות מתקשורת שאוהבת להראות את השונה והמיוחד, אבל לא בהכרח מייצג, נכון?)

תמיר1991

New member
אני נוטש את הויכוח כיוון שלא בא לי

לריב או להתווכח. עמך הסליחה, ונתראה בהודעות שהן בקונצנזוס - או בפורום האו"פ
תמיר.

אשרת

New member
לא יודעת....

מסתבבר שבפורום הליכוד יש עוד אנשים , שמתיימרים להיות ליברלים, אבל חיים בעולם של דפוקים... בשנת 2006 יש אנשים שחושבים שלהיות הומואים זאת מחלה
כנאה שתמיר והאקקנקס הזה לא היחידים שחיים על סטיגמות ו"אוי.. אנחנו רשעים מרושעים, כיצד אנחנו מאפשרים לתת לאחרים לפגוע ברגשות החרדים, הם הרי קדושים". איכס.

תמיר1991

New member
אני לא מדבר על פגיעה ברגשות החרדים-

גברים חצי-ערומים בחולצה ומכנסונים צמודים, הומואים או סטרייטים, פוגעים ברגשות שלי ושל רוב המין הגברי... מה לעשות. אני לא מתנגד לקיום מצעדי גאווה בכלל, בערים כמו ת"א. אבל אני חושב שיש להם דרכים טובות, הגיוניות, נורמליות וסולידיות בהרבה למאבק, מאשר המצעדים הללו, שעוד אפשריים בת"א. אבל בירושלים?! תמיר.

אשרת

New member
מישהו מינה אותך לדובר המין הזכרי?

לא זכור לי שהיו בחירות בקרב המין הזכרי לדובר. אז נתחיל בזה, שאתה תדבר בשמך. זה פוגע בך. אז? גם זה שאתה היית בטוח שפורטוגל תהיה אלופת העולם בכדורגל והייתי צריכה לראות זאת במסנג'ר, פגע ברגשותי - האם אי פעם ביקשתי ממך שתסיר זאת רק משום שזה פוגע בי? ולמה לא בירושלים? האם ירושלים היא עיר הבירה של החרדים בלבד? כי אם כן,אזי יתכבדו החרדים ויתחילו לשלם ארנונה ולשלם את פעילות העירייה שלהם. זה בסדר, עיר הבירה של ישראל היא עיר חשוכה, הומופובית ומטונפת לחלוטין. נו שאווין.

תמיר1991

New member
מעולם לא הייתי דובר המין הזכרי,

אבל אני בא במגע יום-יומי עם זכרים רבים ביותר, וכן, זו הדעה הרווחת בקרב כמעט כולם, קיצונית יותר או פחות, ואצלי היא בהחלט מתונה. תמיר.

אשרת

New member
אז תאמר לחברים שלך ולך

שעם כל זה שזה נורא מגעיל אותכם, תצטרכו להתמודד עם זה. כמו שזכותם ללכת באמצע ירושלים , ולקיים שם הפגנה, כך גם זכותם. החיים קשים. תתמודדו.

אשרת

New member
אם זה מותר, שהם יחליטו אם הם

רוצים, ולא אתה או אנשים אחרים.

rds15

New member
אז רגע

אם גברים חצי ערומים מפריעים לך, מה זה משנה אם הם הולכים בת"א או בירושלים?

למעלה