איזה מין משטרה?

sheketz

New member
רוצה להוסיף - חופש הביטוי

זהו כל עניין חופש הביטוי, שנועד להגן לא רק על הדברים שמוצאים חן בעיני כולם אלא במיוחד להגן על ביטויים (כולל הפגנות ותהלוכות) שלא מוצאים חן בעיני חלק מהאנשים.

vinney

Well-known member
חוצמזה כמובן שאתה ציבור בדיוק כמוני

ואם קיומי פוגע ברגשותייך, פלצותייך פוגעים ברגשותיי באותה המידה בדיוק.

vinney

Well-known member
אבל אתה לא נותן לי לעשות משהו

שלאחרים טריויאלי. לכולם מותר ללכת בירושלים, רק לי אסור כי זה דוחה אותך. זה קיום בעינייך? בעיניי זה לא. אני מבין שמבחינתך אני יכול לחיות בכלוב בגן חיות ותקרא לזה קיום, אבל לא, זה לא קיום. קיום זה שלי יש את כל הזכויות שיש לך. גם ללכת איך שבא לי איפה שבא לי בלי שכל המתפלצים יגידו לי מה לעשות.

מישהו אמר לך לא ללכת?

תפסיק להתמם. על מי אתה מנסה לעבוד... אני מבין שהמצעד שלך הפך עכשיו ל"ללכת בירושלים אהה"... הריני להצהיר שאין לי כל בעיה שתלך בירושלים. טוב לך?

sheketz

New member
גם בחורה במכנסים או זרועות חשופות

פוגעת ברגשות ציבורים מסוימים. אז אתה מציע שהמשטרה תצהיר שאינה ערבה לשלומן, ולא תעשה שום דבר עלל מנת להגן עליהן, אם הן הולכות כך בירושלים?

ולא. לא הייתי

במצעד הגאווה. הרעיון של להיות מוקף בעשרות הומואים, לא ממש עושה לי את זה, בלשון המעטה...

vinney

Well-known member
אז תבוא. תראה שלהיות מוקף בעשרות

הומואים כשאתה יודע שהם הומואים זה בדיוק, אבל בדיוק אותו דבר כמו להיות מוקף על ידי עשרות הומואים שאתה לא יודע שהם הומואים.

vinney

Well-known member
את זה אתה לעולם לא תדע

למה? כי הרי אסור לנו להגיד לך שאנחנו הומואים, זה פוגע ברגשות הציבור, מעורר בך פלצות. תסתובב ברחוב, תסתכל על אנשים. מה אומר לך שהם לא הומואים? אתה לא יודע. זוג עם ילד? אולי זה אני עם גיסתי ואחיינית שלי? בן ובת? אולי זה הומו ולסבית? שני ערסים? אולי הם בדיוק יצאו מהמיטה עכשיו? שתי בלונדות יפיפיות? אולי הן בדיוק בדרך למיטה עכשיו? דוסים? גם הם מקיימים יחסי מין בסתר. ערבים? גם. איך אתה יודע שכל מי שמבסביבך לא הומו? אתה לא.

בניגוד אליך

אני לא מחפש הומואים בכל מקום. ולפי הסטטיסטיקה שאומרת ש 2-3% מהאנשים הם הומואים(ולא עשרה כמו שאתם תמיד מנסים להציג את זה) אז הסיכוי שהייתי מוקף בהומואים הוא אפסי.

vinney

Well-known member
באמת?

בתל אביב כל בן אדם שביעי - הומו, וזאת סטטיסטיקה. תחשב שוב את הסיכויים שלך.

בלבול מח

הנתון הזה מצוץ מהאצבע, אבל בוא נניח לשניה שהוא נכון... גם אם שביעית מהאנשים בתל אביב הם הומואים, הסיכוי שאני אהיה מוקף בהם הוא קלוש. בוא נניח שיש מסביבי עשרה אנשים, ובנוסף נניח שאם לפחות 7 מהם הומואים אז זה אומר שאני אכן מוקף בהם. הסיכוי שזה יקרה הוא בדיוק 0.0000977112 שזה בערך 1 לעשרת אלפים.

vinney

Well-known member
אוקי.

בסדר. אתה אף פעם לא מוקף בהומואים. תהיה מאושר שאתה חושב ככה. תהיה מאושר שמותר לך לפגוע במי שאתה אף פעם לא מוקף על ידו. כמובן שאתה חי באשליה, כי ישב לידך הומו באוטובוס, דיברת עם הומו ברחוב, שאלת את הומו כמה עולה חלב במכולת, נתת להומו מספר טלפון שלך שיחזור אלייך עם הבירור של הבעיה שהייתה לך בכרטיס האשראי, עוד איזה הומו אחד קיבל את התמונות שלך כשרצית להדפיס תמונות שצילמת... אבל כשכל אותם האנשים פתאום רוצים ללכת ולהפגין למען הזכויות שלהם - הם דוחים אותך, מחליאים אותך, פוגעים ברגשותייך בעצם קיומם. כי פתאום זה לא נציגי שירות, קופאים, עוברים ושבים, פתאום זה הומואים, והומואים הרי כולם הולכים עם מכנסונים צמודים, מדגישים את איבר המין, מורידים חולצות, ומנענעים את גופם בצורה פרובוקטיבית. כמובן שאם כל זה היה על נשים, לא היית לרגע מתנגד לשום מצעד כזה.

והרי זה בדיוק העניין

הומואים מבחינתי הם אנשים רגילים לחלוטין. כפי שאתה אומר, אני נתקל בהם בכל מיני מקומות ואין שום בעיה בכך. מה שהם עושים בביתם זה עניינם הפרטי ולא של אף אחד אחר. זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד. המהות שלהם הם לא שהם הומואים. זה לא שאם אני מתנגד למצעד, אני מתנגד לקיום שלהם. אני מתנגד לכך שהם לוקחים את הנטייה המינית שלהם והופכים אותה לפוליטית. למה הם צריכים לחגוג בציבור את זה שהם הומואים? אני יוצא במחולות על כך שאני סטרייט? שכל יחיה יבחר את סגנון החיים שהוא מעדיף ויעזוב אותנו בשקט. אני חושב שהמצעד יוצא נגד המטרות של ההומואים. במקום להראות שההומואים הם בדיוק כמו כל אחד אחר ואין להתייחס אליהם באופן שונה מכל השאר, הם מדגישים את מיניותם השונה ומבדילים את עצמם בכוונה מהשאר. אנשים רגילים הרי לא רוקדים באמצע הרחוב עם מכנסונים צמודים נכון? אתה כותב ש"פתאום זה הומואים", למה פתאום זה צריך להיות הומואים? אני שואל אנשים שאני פוגש אם הם סטרייטים או הומואים? מה זה בכלל מעניין אותי? לסיכום, מצעד הגאוה פועל בניגוד מוחלט לאינטרסים של ההומואים עצמם(כפי שאני מבין אותם) ואם לא הייתי יודע אחרת, הייתי חושד שמדובר בכלל במזימה של הומופובים.

למעלה