איזה מין משטרה?

snift

New member
אם המטרה היתה להצחיק - אתה ממש

לא טוב בזה. אם התכוונת ברצינות, אז מעבר למגעילות הכללית של הדיעה שלך, היא גם לא עומדת במבחן המציאות. למרות הרצון של גברים שכך יהיה, לסביות הן לא "פרות, ובעלות גאות של שפם ושיער קצוץ" שלא מצליחות למצוא גבר, אז הן פונות לנשים. לסביות הן חתך מסויים מהאוכלוסיה, וככזה, גם אצלן יש יצוגים לרוב החתכים הקיימים. אני אכן מכיר בחורה לסבית אחת שאדם מגעיל (שמגעיל כלפי נשים בכלל) היה מתאר אותה כפי שאתה תיארת. מצד שני, אני מכיר לא מעט לסביות שסביר להניח שאותו אדם היה מזיל עליהן ריר ובוכה כאשר הוא היה מגלה שאין להן עניין בבנים.

sheketz

New member
אינני משתתף בצערך

קודם כל אין לי דבר נגד הדתיים כל עוד הם עוסקים בעניניהם. כוחות האופל אינם בהגדרה הדתיים אלא כל אלו שמתנגדים לחופש הביטוי, ואם גם אתה מתנגד לחופש הביטוי (של מישהו אחר כמובן) אז אתה בהחלט חלק מהבעיה ולא חלק מהפתרון.

vinney

Well-known member
אני מבין שאתה חושב שאני

מסתובב עם מכנסונים צמודים ומנענע את גופי בצורה דוחה, פרובוקטיבית ומעוררת פלצות. אז תודה רבה, אבל לא, אני לא מסתובב עם מכנסונים צמודים (ולמעשה לא אוהב בגדים צמודים בכלל), לא מנענע את גופי ואם אני מעורר בך פלצות - זאת בעיה שלך. אתה מוכן להסביר לי למה לדעתך זה בסדר שלך מותר לצעוד בעיר הבירה ולי אסור? למה כשאני צועד ברחוב יפו זה "מזוויע"? מה בדיוק מזוויע בזה שאני צועד? או שאני פשוט צריך לא להגיד לאף אחד שאני הומו, וכך אני לא היה מזוויע?

אם אתה רק הולך

ברחוב יפו, אתה לא מעורר בי פלצות. אם אתה כן הולך כפי שתארתי, אז אתה כן. תמיד אחרי המצעדים האלה, רואים בטלויזיה את התמונות משם וזה בדיוק מה שרואים. לא המצאתי את זה. אם הייתם מפגינים בצורה מכובדת אז לא היה לי שום דבר נגד המצעד שלכם. עד כדי כך פשוט.

vinney

Well-known member
אבל מה זה "צורה מכובדת" אצלך?

טלויזיה מראה מה שמעניין לראות. היית במצעד הגאווה? אתה יודע איך אנשים הולכים שם? אל תגיד לי איך להפגין. זה בדיוק מה שאני מפגין נגדו. אל תגיד לי איפה להפגין. זה בדיוק מה שאני מפגין נגדו. אתה לא תגיד לי איך ואיפה ללכת במדינה שלי.

אני לא אגיד לך איפה ללכת

אבל אני כן אגיד לך שאתה מעורר בי פלצות (אם אתה הולך כפי שתיארתי). תתמודד. תבין כבר שלאנשים יש זכות מלאה לא לאהוב אותך. זה חלק מחופש הביטוי שאתה מדבר עליו. ממליץ לך לחזור ולקרוא את השירשור האחרון בנושא ההומופוביה.

vinney

Well-known member
אני שמח שאני מעורר בך פלצות

תתפלץ עד המוות. הבעיה היא שאתה בא ואומר "בגלל שאתה מעורר בי פלצות, אל תעשה כך וכך", וזה לא מקובל עליי. בגלל שאני מעורר פלצות בך, אני לא אעשה כלום. הפלצות שלך זאת הבעיה שלך. מפריע לי שאתה לא רוצה שיהיה מצעד. מאוד מפריע לי. כי בתור בן אדם שרוצה חופש ביטוי (ואם אתה רוצה שאני אתמודד עם הפלצות שלך, אני מניח שאתה רוצה שיהיה חופש ביטוי), אתה אמור לתמוך בעצם קיומו של המצעד כזכות בסיסית לגיטימית, גם אם אתה לא מסכים לזכות שלי לחיות איך שאני רוצה על אפך וחמתך. כי מה לעשות, אם בא לי ללכת בצורה פרובוקטיבית מול הפרצוף שלך - אני אלך. תעצום עיניים עם זה דוחה אותך, זאת בעיה שלך.

אז זהו,אתה לא יכול לצעוד בצורה

פרובוקטיבית מול העיניים שלי. זה מה שנקרא: פגיעה ברגשות הציבור. ואם אתה כן עושה את זה, אז לפחות אתה לא צריך להתלונן על כך שאני לא מתנגד לזה.

vinney

Well-known member
פגיעה ברגשות הציבור לא באה על חשבון

זכות קיום. אם אני צריך לפגוע ברגשות הציבור כדי שהציבור ירשה לי לחיות - אני אעשה את זה. וכן, זה מה שאני צריך לעשות, כי כרגע - אין זכות קיום להומואים בירושלים. התשובה של "תלך לתל אביב" שווה ערך בעיניי ל"תמות".

vinney

Well-known member
אבל אני לא מעצבן סתם

אני מעצבן כי אני לא רואה שום פגם בזה שאנשים רוצים להפגין על הזכות לחיות את חייהם לפי ראות עינייהם. הרי זה מה שמעצבן אותך, נכון? זה שאני חושב שמגיע לי לחיות איך שבא לי, ולא מסכים עם הקביעה שלך שאני צריך לחיות איך שבא לך. חמודי, אם אתה לא אוהב להסתכל על גברים במכנסונים - אל תסתכל. אם זה דוחה אותך - אל תסתכל. אם זה מחליא אותך - אל תסתכל. אם זה פוגע ברגשות שלך - אל תסתכל. אל תגיד לי מה לעשות.

vinney

Well-known member
אז להחזיר אותך לדיון

למה בירושלים מותר להומואים לשכור דירות? למה מותר לקנות בתים? מותר לשלם מסים ולעשות קניות? אבל הפלא ופלא - אסור להפגין?

אז אם ממילא מותר להם הכל, אז על מה

ההפגנה? ואני אחזור שוב, אין לי שום דבר נגד ההפגנה לכשעצמה אלא נגד דרך ההפגנה.

vinney

Well-known member
יש סתירה במשפט שלך

אתה אומר לי שזה בסדר שאני אפגין, אבל אתה לא רוצה שאני אפגין את מה שאני רוצה, אז מה שווה לי ה"בסדר" שלך?
על מה ההפגנה? בדיוק על מה שאנשים כמוך אומרים - "זה בסדר שתהיו הומואים, רק שלא נדע מזה". אני רוצה שתדע. אני רוצה שתראה. אני רוצה שתקבל בחילה. כל עוד אתה רוצה שאני אעשה משהו כי אתה מקבל בחילה - צריך להפגין. כי הבחילה - זאת הבעיה שלך. אתה מקבל בחילה - לך אתה תעשה עם זה משהו, אל תגיד לי איזה מכנסונים ללבוש.

למעלה