איזה כייף !

בדיוק !

זה מה שאני עושה ! אני עדיין לא מבין מה הבעיה פה? אולי את תסבירי לי איך את כאמא מתייחסת לילדים שלך?

אני אומר

תיראי, יש כמובן הבדל בין להיות איתם נונסטופ שזה כמובן לא בריא להם. לבין להחמיא להם שזה כמובן אני עושה. אני לא משקיע את עצמי כל הזמן בגלישה או בלעשן. אני רואה ומסתכל עליהם. אבל לא ``רודף`` אחריהם.

אמ, אנ, אמ, 6. היכנס נא להודעתי

יקירי, הורה מקדיש לילד תשומת לב. וירושלמי, לאומת זאת, הגדיש את הסאה. סתם, ירושלמי לא הגדיש כלום, רק שתבין את ההבדל שאתה בטח יודע, רק התפלק לך.

הרי לך הסבר:

"משמעותו שההורה מגדיש תשומת לב לילד" ציטוט מהודעתך לירושלמי. ובכן, התייחסתי לטעות כתיב קטנה בדבריך, שמשנה את משמעות המילה, והיא לא טעות בעלמא שאפשר להתעלם ממנה. שוב, כפי שכבר ציינתי במקור, אני מניח שזה התפלק לך, אבל אם לא, למדת משהו. תשומת לב מקדישים, לא מגדישים. להקדיש מלשון הקדש. ואילו להגדיש, הכוונה לעשות משהו יותר מידי כמו למשל: "להגדיש את הסאה", להגזים, למלא יותר מידי, לא לדעת היכן עובר הגבול, ולעבור אותו. זה הכל

mnm6

New member
והיו אלא שני שורות בלימודי לשון הקודש../images/Emo140.gif

711

New member
ירושלמי,זה ברור שאתה אדם מקסים

אבל יכול להיות שפה עשית טעות,וזה בסדר כי כולנו עושים טעויות.

די אמהלה אתה מפחיד

אתה מבקר את עצמך, כאילו בקול השני שלך, הרגוע שלך, זה מפחיד, חניבאל לקטרי קצת

Moon rise girl

New member
אל תפחד.

בכל אופן
.I do wish we could chat longer, But im having an old friend for dinner

דוקא ישראלי בוגר

ילדון, מסוגל לסלוח ולוותר למי שפגע בו, ואף לעבור לסדר היום ולשחק עימו, משא``כ אדם בוגר. וצא ולמד עד כמה הישראלי ``עברתו שמרה נצח`` למצרי ואדומי ועמון ומואב, ומה גם ל7 עמי כנען, ואיך אפשר לשכוח מרבי עקיבא ותלמידיו =זרע המן האגגי שמרביתן נטמעו ביהודים?

למעלה