איזה כייף !

יש מצב ל-?

אולי כדאי שנקיים מפגש באיזה מקום שמתאים לילדים באיזה יום? מה אתם אומרים? אם כן אז תתחילו לשרשר הודעות.

מה ז``א לגן משחקים?

את מתכוונת ממקומ מסויים לגן משחקים? כי אם כן, אז בוודאי ! זו לא שאלה בכלל !! אבל בתוך הגן? למה שאני יפריע לו כל הזמן שזה מותר וזה אסור, למה לי לחנך אותם בצורה כזו?

barr1969

New member
לא הייתה פה הוצאה להורג

אלא שפיטה של מציאות שמישהו בחר להביא אותה כמו שהוא חווה אותה. אני מניחה שאתה מצפה שכל הודעה תעבור דרך המנהלים, הם יעלו שאלות מכוונות, ויזהירו גולש שבחר לחרוג ממסגרת הדיון. אם לזה לא קוראים צנזורה, חבל שיש מילה כזו בכלל. היא מיותרת. כשמישהו בוחר להעלות הודעה, הוא אמור לקחת בחשבון שלא יסכימו איתו. נכון שהרעיון פה הוא התמיכה והחברות, אבל התפקיד שלנו הוא לא להיות להקת מעודדות שתצייץ יופי יופי על מה שנראה בעינינו כחסר טעם. תם ונשלם. גם ירושלמי הכין שזה לא כיף גדול.

עם עיקש תתעקש !

לפלא בעיני שהפורום צידד לכבד עמדותיהם של הללו החורתים על דגלם לבוז לכל קדוש בעיני הזולת, כגון אי עמידה בצפירה ושריפת דגלי המדינה. ומקרים הללו עוברים לסדר היום בקול ענות חלושה. ואף כי גם אני משתדל לא לחלל שבת בפרהסיה לעיניהם, עכ``פ אני מבין את מניעיו.

barr1969

New member
זה לא בדיוק העניין?

יצאנו משם- אנחנו לא נרד לרמתם. הם ימשיכו להתנהג כמו שהורגלו- אם נעשה מה שהם עושים אבל בהפוך- לא שינינו כלום. בעצם כן- נרד להתנהגות מנטלית של ילד בן 3.

הזמן יעשה את שלו

כל אחד בתחומו הוא, עשה דברים במפגיע, בצורה בלתי מודעת. ולמרות שאני עדיין מפקפק במרבית סיפוריו, עכ``ז אם הגיע למצב לצאת בשאלה, בהכרח שנותרו בליבו משקעים. והתנהגותו אינה כהתנהגות בן 3 המסולל להתחבר בין רגע עם מי שהקניטו. וכשישוך כעסו אף הוא יחבור עם המטיפים.

מאיזו בחינה ?

כאשר עומדים לרשותי ס``ה 250 תוים לכתיבה, ההכרח לא יגונה להיות עינייני ומתומצת.

לא צודק בכלל !

בתוכן יש`ך 250 תווים ובכתובת אינטרנט יש`ך עוד 250 תווים ובסה``כ 500 תווים. אז בבקשה דבר נורמלי ולא כמו איזה דוס שקשה מאוד להבין אותו !!

הכותר אצלי מכיל 35 תוים

ובתוכן ס``ה 256 תוים. השכחת כי נדהמתי בעבר על שהתוכן אצלך מכיל כ 800 תוים ?

uri80

New member
לעומת זאת, לפלא בעיני שאתה עדיין מתעקש לכתוב

כאן. אתה מבין, פורום הוא מקום להחלפת דעות, חוויות, רשמים. אתה בעיקר משתדל לדבר עם עצמך, להציף את הפורום בשטויות, לצטט פסוקים כאשר ההקשר דורש זאת, ובעיקר כאשר הוא לא. מאחר ולא ראיתי בתגובותיך בעבר שיש לך עניין כלשהו בתגובותיהם של אנשים אחרים, אכן לפלא בעיני מדוע אתה עדיין כאן. מה אתה בדיוק משיג בזאת?

711

New member
הוא כאן,כי המקום הזה הוא לא שלך אדון אוריאל

למרות שאתה כנראה חושב שהוא שלך,מתנה מאבא שלך,אז הוא לא. הוא של כולםםםםם,ולא נורא אם תיהיה קצת סובלני כלפי אחרים,

תאמין לי שהוא סובלני

אבל לקרציות שמצטטים פסוקים שהם בעצמם לא מבינים את זה הוא לא מקבל !

למעלה