איזה כייף !

עם ישראל -עברתם שמרה נצח

כגון שנאתם לעמלק. אולם כאשר שני ילדים רבים, אף אם האחד יקניט את רעיהו ביותר, הם עשויים לסלוח איש לרעיהו ולשחק כבימים ימימה. והוא אשר טענתי, שעצם זה שהנך נוטר טינה ממושכת, זהו סימן בגרות ולא סימן ילדות.

ח2דניק18

New member
זה לא סותר את זה שזה ילדותי.

אלא אם כן הוא יוצא ממש טרי, שרוצה להגיד שהוא לא חלק מהם..

טיעונך מזכיר לי את ``בעל החוריים``

הסבא מנהברדוק שיצא ברחובה של עיר בנעליו על כתיפיו כדרך האיכרים, בכדי להיפטר מכבלי מוסכמות חברתיות.

טוב חבר`ה !

די לרדת/לעלות עליי. אני סתם הייתי משעומם ולא היה לי מה לעשות באותו הזמן שכתבתי את הכותרת הנ``ל. אז חלאס אתכם ! אם אני יעשן או יגלוש מהפון אז אני יעשה זאת רק באזורים שיכולים להבין אותי ובטח שאח``כ לא יקטלו אותי (תרתי משמע). אגב אל תפגעו אם סתם רציתי לדעת מה תיהיה תגובתכם. בברכה יחזקאל

Moon rise girl

New member
אם אתה כותב בפורום כל שהוא

או במקום פומבי אחר שבו יש לאנשים זכות להגיב, אתה צריך לקחת בחשבון שיהיו תגובות לכאן ולכאן ושיהיו כאלה שעשויים לחלוק על דעתך ו/או מעשיך כפי שאתה מתאר אותם. אתה כותב - ואנשים מביעים את דעתם, זאת בעצם מהות של פורום. אני מאמינה שלא היה פה אף אחד שכתב במטרה לפגוע או "לרדת/לעלות" עליך.

mnm6

New member
ירושלמי למען הסר ספק

אני ממש לא התכוונתי לפגוע אבל אני חולק עליך בגישת החינוך אולי הייתי צריך לעשות את זה בפרטי בכל מקרה אם פגעתי אני מתנצל מראש

naf86

New member
אני

דווקא מסכים עם ירושלמי. כשהילד שלי הולך לשחק בגן אז הא עולה על המתקנים לבד, ויורד במגלשה לבד. אם הוא רוצה שאנחנו נשחק איתו הוא יקרא לנו, או ישחק לידנו. הדבר היחיד שהוא לא יכול לעשות לבד זה להתנדנד בנדנדה. לא צריך להחזיק לילד את היד כל פעם שהוא משחק. הם יודעים טוב מאוד להעסיק את עצמם.

../images/Emo45.gif

אלא אם כן טיול לגן משחקים הוא זמן האיכות שלך עם הילד, ואז כדאי כמובן להקדיש תשומת לב יתירה.

naf86

New member
ברור

שאני מקדיש לו תשומת לב. אבל הוא צריך גם לשחק לבד.

למעלה