איזה כייף !

איזה כייף !

אני כרגע נמצא עם 2 הילדים שלי בגן שעשועים וגולש באינטרנט דרך הפון ומעשן וכל המבוגרים והילדים של החרדים מסתכלים עליי. זה פשוט הרגשה מדהימה !

אני לא מבינה מה מדהים בזה?

אתה גר בסביבה חרדית? אם כן ..אז למה להוציא להם את העיניים בשבת... אפשר פשוט לכבד!

מה אתה ילד בגן???

הוא עשה לי ..הוא דחף אותי.. אני אחזיר לו? לא מגיע שלב בחיים שעוברים את גיל "הדווקא"

הייתי מצדיק אותך, לולי

במו עיניי נוכחתי עד כמה הינם רוקדים על דמם של חללי צהל ביום אידם. ולהכעיס עוברים בצפירה ואף שורפים דגלי המדינה לעיני משפחות שכולות. ולמרבה האירוניה, מאז מות כמוהר``ר רכב ישראל ופרשיו, יאסר ערפת, אין תקציב לשר החוץ להחליף את דגלו השחור הקרוע המתנוסס בחלונו

naf86

New member
ואני

אוכל עכשיו "חלה של שבת" שחיממתי קצת במיקרו. אבל אני מסכים עם טכנופבית, ולא זה קצת ילדותי לעשות לחרדים דווקא. זה כיף לגלוש באינטרנט בשבת, אבל לא צריך לעשות את זה בצורה שיפריע לחרדים. נכון, הם לא מכבדים אותנו, אבל צריך להראות שאנחנו יותר טובים מהם, ולא יורדים לרמה שלהם. אם אני אסתובב בבני ברק, אני לא דווקא אחבק את אישתי לפני כולם להוציא להם את העניים. אבל כן, זה מדהים שאפשר לעשות מה שרוצים, ולי כבר אין רגשות אשמה. כבר אין אף אחד שמכריח אותי לעשות דברים שאני לא רוצה, וזה בהחלט מוסיף לאיכות החיים.

מוסיף וגורע

נכון שזה מוסיף לאיכות החיים אבל באותו הזמן זה גם גורע. כי אם אתה אוהב את אשתך אז אתה צריך להראות לה את אהבתך בכל מקום בלי שום קשר למה שקורה מסביב אלא אם אתה אגואיסט שמעניין אותו ``מה אחרים יגידו``

naf86

New member
היא תבין

אם אנחנו באמצע בני ברק. מצד שני... למה שאני אהיה בבני ברק?

אתה זה שאמרת

ב``ב או בכל מקום שיש בו חרדים. אם היא תרצה חיבוק לא תיתן לה?? אם לא אז כנראה שלא כ``כ אכפת לך ממנה.

naf86

New member
קודם כל

לא נראה לי שהיחסים בין אישתי ואני עומדים פה לדיון. לא נראה לי זה מעניין אף אחד, וזה לא קשור לנושא. העיקרון זה לעשות דברים דווקא בשביל לעצבן את החרדים. קח לדוגמא את מצעד הגאווה. לעשות את זה בתל אביב לא צריך לעניין אף אחד. אם הם היו רוצים לעשות את זה בעיר העתיקה בירושלים זה סתם לעצבן. עכשיו, אין לי בעיה לחלל שבת. אני לא אחלל שבת בבני ברק או באזורים מסוימים בירושלים. אם אני כן אאלץ לעשות את זה לא יהיה לי את התחושה ה"מדהימה" של "יש! דפקתי את החרדים! להם אסור לעשות ולי מותר!". כשאני הייתי בצבא, החדר מלא בחילונים שראו טלוויזיה בשבת, ואני הייתי הדתי היחיד, איך אתה חושב שהרגשתי?

naf86

New member
בדיוק

הרגשתי רע עם זה שהם נהנים ואני לא. אז למה לי להעביר את ההרגשה הרעה הזו לאנשים אחרים, אם חוויתי את זה בעצמי? למה לי לנסות לגרום לאנשים אחרים לקנא או להרגיש רע?

לקנא? להרגיש רע?

מי אמר לך בכלל שהם מקנאים ומרגישים רע אם זה?! ויותר מכך, אם הם מקנאים או מרגישים רע (כדבריך) אז הם מוזמנים להיות כמונו ואז הם לא `` יקנאו או ירגישו ``.

naf86

New member
אני בטוח

שזה ממש עושה להם עונג שבת לראות אותך מעשן לידם בשבת.

בגלל סלידתי מהמצעד המתועב בעיניי

הייתי מציע שיתקיים היכן שהתקיים כל ימי הקדש והמקדש ``וגם קדש היה בארץ`` בחסות ממלכת יהודה. ולפלא בעיניי היכן נעלמו כל הדרדסים ומדוע לא הפגינו על אותן זונות ממין זכר למימון בית המטבחיים ? ואם היה מקובל עליהם בעבר, אז מצידי שיתקיים המצעד בהר הבית.

למעלה