איזה כייף !

אולם שם הייתה מנוחתו כבוד

כל ימי הקדש והמקדש עוד מימי רחבעם ושלמה, עד כי על פי עדות יהוה סדום ושומרון תצדקנה מהם ! ולהר הבית ולפרברי ירושלים משפט הבכורה ! שהלא בעבר הן החרדים והן הערבים לא נשמעה בפיהם מחאה על כי ירושלים נהפכה לזונה אותה קריה נאמנה.

אז שאותו מאוהב יתקים במאה רשעים

או בהר הבית, היכן שהתקיים בעבר לצורכי מימון בית המטבחיים. והעיקר לא בפתח ביתי.

ירושלמי, מה זה הדעות האלה?

מה אם אתה ממש אוהב אותה אז אל תיתן לה גם ללכת לשרותים, כי אז זה סימן שאתה מוכן להפרד ממנה. מה זה? אהבה עושים בבית, לא ברחוב. לא כל שכן ברחוב בני ברקי. אני באופן אישי סולד מאנשים שאוכלים אחד את השני באמצע הרחוב. זה מגעיל אותי. ואני משתדל לא לעשות את זה בעצמי. מאקסימום, נדחפים לאיזו פינה, מתנשקים קצת. וממשיכים בדרך. אבל לא סובל שעושים את זה באמצע הרחוב. מה הקשר לכמה שאני אוהב אותה?

אף אחד לא אמר

אני לא זוכר שאמרתי לו ``שיאוכל את אישתו`` באמצע הרחוב. כן גם אותי זה מגעיל לפעמים. אבל אני סתם שאלתי אותו. ואם אישתך תרצה חיבוק, נשיקה קלה (אפי` במצח), ללכת יד ביד. אז מה אתה לא תעשה את זה?

כן, אתה לא תעשה את זה.

מה קרה? אם פעם אחת אתה לא מחבק אותה כשבא לה אז אתה לא אוהב אותה? אם היה לך פצע בפה, היא הייתה מוכנה להתאפק יומיים ולא להתנשק. נכון? אז גם באמצע הרחוב, אפשר לחכות קצת.

למה אתה חושב שזה נכון?

תראה אני מאוד אוהב את גרושתי, וכשאנו הולכים ברחוב אפי` באיזור של דוסים אנחנו נותנים ידיים, מתחבקים ולפעמים גם מתנשקים. כמובן לא צרפתית !! אבל כן, אוהבים אחד את השני בלי שום קשר למה שקורה מסביבינו.

סבבה אחי, בכיף!

אני באופן אישי, לא אוהב את זה. לא אוהב לראות את זה ולא אוהב לעשות את זה. ולא משנה לי אם האוכלוסיה מסביב זה דוסים או חילונים למהדרין. אספר לך יותר מזה. יצאתי פעם עם מישהי, וזה היה בתחילת הסיפור של היציאה שלי. ישבנו בפאב, עם עוד חבר, וכל הזמן התמזמזנו בקטנה, והתנשקנו וכו' זה היה פאב תל אביבי, זה ה מקום לעשות את זה, ואח"כ הרגשתי מה זה מגעיל, והחלטתי שדברים כאלה עושים בבית ולא ליד אנשים אחרים. אבל מי שאוהב את זה, שיהיה לו בכיף!

חחח

עכשיו הבנתי מה המניעים שלך להתנגדות. זה בסדר להרגיש כך כמו שהרגשת כשהתנשקת עם אותה בחורה. זה היה לך דבר חדש ורצית מאוד (עם כוונה שזה כמובן ימשך וזה לא יהיה איזה סטוצ חד פעמי) שזה יהיה כך. כמובן שהרגשת מגעיל. אבל אחרי שמתרגלים אז אתה לא מתייחס לזה יותר. ואתה כבר אומר לעצמך ``למה אני צריך להתחבא``? וכמובן שגם בת זוגתך תשאל את השאלה הזו. אז עדיף לך להסתכל על זה בעיניים פקוחות !

isje89

New member
מה הבושה פה?

אין שום דבר שלילי נגד לנשק בחורה באמצע הרחוב,ההפך הוא הנכון ,ע"י זה אתה מבטא את אהבתך בצורה הכי בוטה שאפשר ומתגאה בזה,אין צורך להסתיר את זה,יתכן שהרתיעה להתנשק באמצע הרחוב ,נובעת מהעבר החרדי שאוסר את זה באופן מוחלט וקיצוני.

ובישראל התנהג כישראלי.

למה במקומות אחרים, אחרים יודעים לכבד אחרים ודווקא פה בישראל לא יודעים או אולי יותר נכון לומר לא רוצים?

מותר לי

New member
??

שמת לב מה אני אמרתי ומה אתה השבת? אז נתחיל מזה שרומא זוהי עיר ולא מדינה... אם תלך לאלעד תתנהג כמו אנשי אלעד, אם תלך ליריחו תתנהג כמו אנשי יריחו, ואם אתה בירושלים אתה צריך להתנהג כמו ירושלמים ולהבין שיש איזורים שונים בעיר, וכמו שלא לעניין להגיע לוואדי אל ג'וז ולהכנס למסגד עם נעליים כך בדיוק לא לעניין להיות בשכונה חרדית ולגלוש בשבת באינטרנט ולעשן... (וזה שבוואדי אל ג'וז יקרקפו אותך אם תכנס למסגד עם נעליים והחרדים לא יגעו בך- זה לא אומר שאתה לא צריך לכבד את המקום בו אתה נמצא...) במילה אחת: טאקט... ולא הבנתי כל כך את הכעס שלך- על איזה "מקומות אחרים" אתה מדבר? כל כך קל להסתכל על הדשא של השכן... אבל אם תתקרב קצת תגלה שהוא לא כל כך ירוק...

Patrick kim

New member
יש הבדל מהותי עקרוני בין מחלל שבת

לעצמו ואיננו כופה חילול שבת על פי הלכה וחוק על זולתו.לבין מי שמנסה לכפות שמירת שבת בבריונות או תרגילי חקיקה מסריחים.שיבא דתי אלי הביתה אולי הכיפה שלו אולי מרגיזה אותי האא?

מותר לי

New member
לא אמרתי "כפיה", אמרתי "טאקט"

אל תשים לי בפה מילים שלא אמרתי... עכשיו תקרא שוב את ההודעה שלי

barr1969

New member
לא לעניין.

מצד שני אל תעשה עניין מזה שמשרשרים אותך. אולי כדאי שתנצל"ש בעצמך להודעה אחרת שפתחת. יש כמה כאלו בעמוד ראשון.

למעלה