לקפוץ על רגל אחת זו גם קפיצה. צריך לזכור שברכיבים יש כוח, ובכוונה ובתשוקה שלנו יש כוח. תערבב ותקבל תערובת רבת עוצמה. אני מאמין שהרכיבים נמצאים בתדר אנרגיה מסויים, שיכול לעבוד לבד או עם תוספת אנרגיה מאיתנו. ארדן.
השאלה שלי הייתה אם כשהכישוף ייפוג ((אם בכלל)) הוא ימשיך להרגיש משהו.. כי לפניי עשיית הכישוף הוא הרגיש כלפיי משהו אבל לא היה אובססיבי כלפיי כמו עכשיו.. וכפי שאמרתם פה אז לא כל הכישופים מחזיקים מעמד.. אני עשיתי את הכישוף עם המחזור.. מה אתם חושבים?
את משתמשת במילים מאוד גדולות והאמוציות שלך איתם - "להתאהב זה לנצח" - את בסה"כ בת 17 אני מאחלת לך שתטעמי כמה וכמה טעמים שונים באהבה (תחשבי על זה כמו על כדורי גלידה כמו שענו לך לפני ונמנעת מלהבין - הכישוף עובד המון על הרגש שלך והמחשבה שלך שהם לא נגמרו או פגו, לא? ואני אישית חושבת שאת צריכה להתמקד בכך שהפכת את האדם אובססיבי אליך - מה שלא בריא לא לו ולא לך !!!
כל אחד יכול לראות את הדברים בצורה אחרת.. ככה אני רואה את זה וזה הכל.. לא חבל על כלום.. אני מאוהבת בבן אדם ולא רק אוהבת אותו. ולא יקום המישהו שיבוא ויגיד לי מה אני מרגישה.. ואיך להרגיש. תודה