עשיתי על מישהו שאני נורא אוהבת כישוף אהבה ((הכישוף עם המחזור)).. עכשיו אני והוא ביחד.. והשאלה שלי היא כזאת: עכשיו שהוא מתחיל להיות אובססיבי כלפיי.. רציתי לדעת אם אחריי שהכישוף ייפוג.. הוא ימשיך לאהוב אותי או שלגמריי הוא לא יאהב אותי? זאת אומרת לפניי שעשיתי את הכישוף הוא הרגיש כלפיי משהו אבל הוא לא רצה שנהייה יחד מסיבות אחרות.. כי בסך הכל הכישוף עשה אותו רק אובססיבי לא גרם לו להתאהב בי.. כי לאהוב אותי הוא אהב עוד לפניי הכישוף.. ועוד שאלה.. מתי הכישוף ייפוג?
הקיץ כבר נגמר, השמש מתחילה להעלם, כל האנרגיות צונחות. האנושות מתחילה להבין שאם היא לא תתחיל לדאוג לעצמה, היא תשאר לבד. האוויר מתחיל להיות מתוח, חילופי העונות עושים אותנו חולים ופגיעים (שמתם לב כמה הלוויות יש בעונה הזאת?).
אומרים שכל היצירות הכי גדולות של האנושות נעשו בחורף. אומרים גם שזה קורה רק בגלל שבקיץ כולם עסוקים בלחגוג ולבלות, ורק בחורף הם תקועים בבית וחייבים לעשות משהו עם עצמם. כך או כך, דיכאון-תחילת-החורף הוא זה שאמור לתת את ההשראה ליצירות האלה. עד תקופת הגשמים, אין מה לצפות לשיפור.
עם מי להתכרבל בחורף. מה שמעניין הוא שיש הרבה שנולדים בקיץ - ולרוב עושים אותם בחורף
(אם כי כנראה זה רק נדמה ככה וסטטיסטית, עד כמה שידוע לי, אין הוכחה שבאמת נולדים יותר בקיץ). שיפור? אני דווקא רואה את תקופת הגשמים כתקופה שמחה, לעומת הקיץ החם-והלח-מדי שיש בחיפה, למשל, שגרם לי להתקע יותר מדי במזגן.
הבעיה עם קצת גשמים זה... שהם קצת. לעזאזל עם הצבא, הייתי תקועה במדבר עד עכשיו. עוד לא יצא לי לרקוד בגשם הראשון השנה. נראה לי שמשינה היו אמורים להשאר איפה שהם היו. אומרים שהבעיה עם השירים החדשים שלהם היא שהם נשמעים כמו קאבר גרוע לשירים של משינה.