אחריי הכישוף..

RainBird

New member
לקפוץ על רגל אחת זו גם קפיצה. צריך לזכור שברכיבים יש כוח, ובכוונה ובתשוקה שלנו יש כוח. תערבב ותקבל תערובת רבת עוצמה. אני מאמין שהרכיבים נמצאים בתדר אנרגיה מסויים, שיכול לעבוד לבד או עם תוספת אנרגיה מאיתנו. ארדן.

חברה לא הבנתם אותי..

השאלה שלי הייתה אם כשהכישוף ייפוג ((אם בכלל)) הוא ימשיך להרגיש משהו.. כי לפניי עשיית הכישוף הוא הרגיש כלפיי משהו אבל לא היה אובססיבי כלפיי כמו עכשיו.. וכפי שאמרתם פה אז לא כל הכישופים מחזיקים מעמד.. אני עשיתי את הכישוף עם המחזור.. מה אתם חושבים?

Bastat

New member
אני עוד לא שמעתי על כישוף פג תוקף

את משתמשת במילים מאוד גדולות והאמוציות שלך איתם - "להתאהב זה לנצח" - את בסה"כ בת 17 אני מאחלת לך שתטעמי כמה וכמה טעמים שונים באהבה (תחשבי על זה כמו על כדורי גלידה :) כמו שענו לך לפני ונמנעת מלהבין - הכישוף עובד המון על הרגש שלך והמחשבה שלך שהם לא נגמרו או פגו, לא? ואני אישית חושבת שאת צריכה להתמקד בכך שהפכת את האדם אובססיבי אליך - מה שלא בריא לא לו ולא לך !!!

OrYaNuSh

New member
והוא יישאר אובססיבי לנצח?!

לנצח הוא יהיה איתי בגלל האובססיה הזאת!?

OrYaNuSh

New member
חח הכי לא קשור..

כל אחד יכול לראות את הדברים בצורה אחרת.. ככה אני רואה את זה וזה הכל.. לא חבל על כלום.. אני מאוהבת בבן אדם ולא רק אוהבת אותו. ולא יקום המישהו שיבוא ויגיד לי מה אני מרגישה.. ואיך להרגיש. תודה

ebony

New member
אף אחד לא אמר לך איך להרגיש

רק אמרתי שיש לך עוד מה ללמוד

RainBird

New member
ואת כמובן צודקת לחלוטין. "כל האדם המחפש כוח שהוא אינו מבין את שימושיו המעודנים ביותר- טיפש הוא".

ForbiddenSoul

New member
אם לי היה דם וסת

הייתי עושה את הכישוף הזה ממזמן :p מתן 'אני לי פות' זוהר (ארדן, אל תגיב על זה, אני יודע שאתה רוצה :p )

ebony

New member
אני יכולה להגיב../images/Emo35.gif

מתנוש אם היה לך דם ווסת אז היית יותר בחורה ממני וזה לא בריא לאף אחד חוץ מזה דיברנו כבר על שימוש לרעה בידע מאגי לא
חן

ForbiddenSoul

New member
הממ...

אני חושש שהשארת אותי חסר מילים... אבל זה לא אומר שאני מסכים איתך! :p

למעלה