אחריי הכישוף..

אחריי הכישוף..

עשיתי על מישהו שאני נורא אוהבת כישוף אהבה ((הכישוף עם המחזור)).. עכשיו אני והוא ביחד.. והשאלה שלי היא כזאת: עכשיו שהוא מתחיל להיות אובססיבי כלפיי.. רציתי לדעת אם אחריי שהכישוף ייפוג.. הוא ימשיך לאהוב אותי או שלגמריי הוא לא יאהב אותי? זאת אומרת לפניי שעשיתי את הכישוף הוא הרגיש כלפיי משהו אבל הוא לא רצה שנהייה יחד מסיבות אחרות.. כי בסך הכל הכישוף עשה אותו רק אובססיבי לא גרם לו להתאהב בי.. כי לאהוב אותי הוא אהב עוד לפניי הכישוף.. ועוד שאלה.. מתי הכישוף ייפוג?

ebony

New member
מה יש לאנשים מכישופי אהבה../images/Emo35.gif

הציפו את הפורום יותר מידי עם זה........

Elfon

New member
חחח מה אתה רוצה זאת היא אהבה..

יכולה להרוג גם כן :S

ebony

New member
נכון אבל אי אפשר לנצל"ש?

אי אפשר לעשות שירשור אחד במקום פורום שלם לשטות הזאת?

Elfon

New member
אולי..

אלון יוכל לטפל בזה. אבל בכל מיקרה זה באמת מוזר שהדיונים האחרונים הם בהקשר של אהבה.:|

PurpleFilth

New member
זאת התקופה הזאת בשנה.

הקיץ כבר נגמר, השמש מתחילה להעלם, כל האנרגיות צונחות. האנושות מתחילה להבין שאם היא לא תתחיל לדאוג לעצמה, היא תשאר לבד. האוויר מתחיל להיות מתוח, חילופי העונות עושים אותנו חולים ופגיעים (שמתם לב כמה הלוויות יש בעונה הזאת?).

PurpleFilth

New member
(../images/Emo32.gif)

אומרים שכל היצירות הכי גדולות של האנושות נעשו בחורף. אומרים גם שזה קורה רק בגלל שבקיץ כולם עסוקים בלחגוג ולבלות, ורק בחורף הם תקועים בבית וחייבים לעשות משהו עם עצמם. כך או כך, דיכאון-תחילת-החורף הוא זה שאמור לתת את ההשראה ליצירות האלה. עד תקופת הגשמים, אין מה לצפות לשיפור.

אנשים מחפשים

עם מי להתכרבל בחורף. מה שמעניין הוא שיש הרבה שנולדים בקיץ - ולרוב עושים אותם בחורף
(אם כי כנראה זה רק נדמה ככה וסטטיסטית, עד כמה שידוע לי, אין הוכחה שבאמת נולדים יותר בקיץ). שיפור? אני דווקא רואה את תקופת הגשמים כתקופה שמחה, לעומת הקיץ החם-והלח-מדי שיש בחיפה, למשל, שגרם לי להתקע יותר מדי במזגן.

ebony

New member
ועל זה נאמר...

אאאררררגגגגגגג....... קיץ רוצה גשם איפה הגשם?

PurpleFilth

New member
שלא תבינו אותי לא נכון...

אני בעד הגשם. אבל אין עדיין גשם. אני רק מחכה לזה, שיביא לי משהו לפנים, לפרוק את כל המתיחות באוויר... אבל בינתיים, אין גשם, שמש - יש רק צל. =[

../images/Emo32.gif

אוח, משינה. הם אמורים לצאת למופע משותף עם פורטיסחרוף. לדעתי הולך להיות מצויין. היו קצת גשמים כבר...

PurpleFilth

New member
../images/Emo32.gif ברוטב בלה בלה בלה

הבעיה עם קצת גשמים זה... שהם קצת. לעזאזל עם הצבא, הייתי תקועה במדבר עד עכשיו. עוד לא יצא לי לרקוד בגשם הראשון השנה. נראה לי שמשינה היו אמורים להשאר איפה שהם היו. אומרים שהבעיה עם השירים החדשים שלהם היא שהם נשמעים כמו קאבר גרוע לשירים של משינה.

gwizard

New member
אפשר לבטל הכל

אבל את טקסי הביטול את לא תמצאי באינטרנט. בדיחה פרטית המשוטפת לכלל המכשפות, נראה לי

ebony

New member
זה מה שקורה כשאנשים לא מבינים

עם מה הם מתעסקים

RainBird

New member
אני לא בטוח שאני רוצה לבטל את זה. אולי כמה נשים עם בכי לדורות שיסתובבו ויטיפו למה כישופי אהבה זה רע, יעשו קצת טוב עם זה.

למעלה