אחריי הכישוף..

רונית107

New member
מה זאת אומרת חזק?

אם הייתי עושה את זה במשהו אחר כמו קולה או שתייה או אוכל אחר.. זה לא היה כזה חזק?

ebony

New member
לא הבנת אותי

התכוונתי ששחור הוא כישוף חזק ובקשר לאיך מבטלים אותו את צריכה לפנות לזה שנתן לך אותו מלכתחילה

רונית107

New member
חח אני פונה..

ראיתי את הכישוף הזה פה באינטרנט.. אתם יכולים להפנות אותי למישהו שיכול לבטל את זה?

gwizard

New member
את צריכה ללמוד לקחת אחריות !

עשית מעשה - תחיי עם התוצאות שלו.

רונית107

New member
עשיתי מעשה ואני

מצטערת עליו. אז פונה לפורום בשם "פורום מאגיה וכישוף" לעזרה ! לדעת מי יכול לבטל את הכישוף הזה! תודה!

gwizard

New member
אף אחד לא יעזור לך

היית צריכה לחשוב טוב טוב על תוצאות מעשיך לפני שעשית אותם. עכשיו את תצטרכי לחיות עם התוצאות. יום נעים.

RainBird

New member
פתחת את ההודעה "אפשר.." בהודעה חדשה. ביקשתי להמשיך לכתוב בשירשור שכבר פתחת. זה הכל. ../images/Emo140.gif

RainBird

New member
כישופים לא פגים. זה כמו שתקחי אבן, תשימי אותה במקום מסויים ותצפי שהיא תחזור למקום הקודם לבד. הוא מאוהב בך, אובססיבי לגבייך (טעות קלאסית) ועכשיו, את נתקעת עם התוצאות. שיהיה לך בכיף! ארדן.

PurpleFilth

New member
אתה בטוח?

לפי הניסיון שלי, תוצאות כישוף נשחקות עם הזמן. לא כל כישוף, לא במהירות הבזק, אבל כמו שאמרו זקנים וחכמים ממני, "הכל זורם".

RainBird

New member
אולי, אבל זה לא סטייל חצות ודלעת. ויש כישופים שפשוט מתוחזקים על ידי תצורות המחשבה של המכושפים והשחיקה קטנה עד בלתי נראית בהם.

.m

New member
למעשה סוג הכישוף הספציפי הזה (דם של

וסת) פג מעצמו, אם לא מתחזקים אותו על בסיס קבוע (ואני לא נכנסת פה לאיך וכמה ומתי). אם הבחורה חכמה היא יכולה לגרום לו להתאהב בה באמת, בזמן שהוא תחת השפעת הכישוף, וכך לשמור על הזוגיות הזו. אם לא, בסופו של דבר זה יתפוגג, ואם הוא איתה רק בגלל הכישוף הוא ילך... ובלי קשר לכישוף הספציפי הזה - לכל כישוף יש "תאריך תפוגה", אם לא מתחזקים אותו.
mai

למעלה