אחריי הכישוף..

gwizard

New member
לא נכון

לא לכל כישוף. ישנם כשפים שיכולים להחזיק שנים על גבי שונים. זה מאוד תלוי בהרבה גורמים כגון: אופי הטלת הכישוף, סוג הכישוף, עוצמת המכשף וגורמי סביבה מחזקים (כמו מושא הכישוף).

.m

New member
גם "שנים על גבי שנים" הן זמן מוגבל

וגם כישופים המוטלים על משפחה לדורותיה, מסתיימים בסוף. כמובן שכל הדברים שציינת משפיעים על העוצמה ועל משך הזמן, אבל כל זה לא סותר את העובדה שבסוף הם מתפוגגים.
mai

gwizard

New member
סמנטיקה בלבד

פרק זמן של חיים שלמים הם כאילו נצח עבור אדם שקולל או נאלץ לחיות עם תוצאות מעשיו. ואני עדיין טוען כי כן ישנם מקרים בהם כישוף יכול להחזיר לפרק זמן לא מוגבל. לפירוט ראי ערך אגרגור.

.m

New member
למילים יש כח עצום

נכון שמחזור חיים הוא פרק זמן ארוך (לאדם), אך עם זאת מרבית הכישופים אינם מחזיקים מחזור חיים שלם. אתה יכול להמשיך לטעון כרצונך. שנית, כל כישוף ניתן להסיר. ושלישית - הנוגע יותר לשאלה המקורית בשרשור זה - הכישוף הספיציפי שהיא השתמשה בו יפוג מעצמו בתוך פחות משלושה חודשים.
mai

RainBird

New member
ניסית להסיר *כל* כישוף? ולמרות שאני בטוח שאולי כישופים נעלמים עם הזמן, התוצאות שלהם, לאו דווקא.

.m

New member
שאלה מתחכמת, שעובדת לשני הכיוונים..

אני אמנם לא יכולה להוכיח שניתן להסיר כל כישוף (רק כל כישוף שניסיתי
), אבל אתה, מאידך, לא יכול להוכיח את ההפך... לגבי התוצאות - אכן, לכל אקציה יש ריאקציה. אין לנו ויכוח על זה. אבל האם הריאקציה הזו היא בהכרח שלילית? לאו דווקא. בכל אופן מסע ההפחדות שמתנהל בשרשור הזה נותן איזשהו גוון לא מדויק בכלל לנושא של הסרת כישופים, ולמרות שאני לא תומכת בענין כישופי האהבה, אני חושבת שהאינפורמציה שמועברת צריכה להיות מדוייקת יותר. כן, יש לכך השלכות. לפעמים ההשלכות מאוד לא נעימות. לפעמים הדברים יוצאים מדי שליטה. ועדיין, כישופים ניתן להסיר. ושוב, בנוגע לכישוף הספציפי הזה - זה פשוט לא נכון לומר שאין לו תאריך תפוגה. יש לו. הוא לא מחזיק מעמד זמן רב. mai

RainBird

New member
כמטפל נתקלתי בכישוף הזה בדיוק שנשאר כמה שנים טובות לפחות, וגם ראיתי שלפעמים הוא פג אחרי כמה חודשים. אני לא חושב שיש לזה חוקיות כלשהיא. ארדן.

gwizard

New member
מסע הפחדות ? חלילה

לימוד דרך הבנת אחריות למעשיך ? בהחלט. אם אדם יקבל בראש ויסבול קצת מתוצאת מעשיו אז פעם הבא הוא יחשוב פעמיים ויגלה יותר זהירות ושיקול דעת.

.m

New member
יש עוד דרכים לעזור לאנשים להבין

ולא לחזור על טעויות שעשו, גם בלי "לתת להם בראש". עם זאת, אני שותפה מלאה לדעתכם שרצוי וכדאי שאנשים יבינו שלכל מעשה יש תוצאה, והיא לא תמיד בשליטתנו. חתימה טובה mai

RainBird

New member
יש שני מאמרים זמינים בפורום. כל פעם במשך שנים ששאלו אותנו על כישופי אהבה הסברנו בסבלנות למה לא. לא עבד. הגיע הזמן לשיטות אחרות.

ושהוא ייפוג?

הוא יישנא אותי? או דווקא אם אני יאהב אותו בחזרה ואתייחס יפה ויהיה לנו קשר יפה... הוא יילמד גם להתאהב בי?

.m

New member
כשהוא ייפוג

זה כבר תלוי בכם
בכל מקרה, את לא חושבת שמגיע לך מישהו שיהיה איתך בגלל שהוא אוהב אותך
את מי שאת באמת
לא היית רוצה לדעת שמישהו מסתכל עליך במבט הזה, המאוהב, בגלל שהוא באמת מרגיש ככה, ולא בגלל כישוף??? מאחלת לך שתזכי לחוות אהבה אמיתית, נקיה מכישופים או מניפולציות אחרות
mai

smiling4u

New member
../images/Emo91.gif תנסי לעבור עיר.

אם את באמת רוצה להתפטר ממנו. אני מכירה מישהי שעשתה את זה. works like a charm!

חחחח..זה בדיוק מה שרציתי להציע

את תמיד יכולה לעבור דירה ולא לספר לו איפה את גרה.
בכשפי אהבה אין שליטה על הקיצוניות של הדברים. מקווה שהשכלת מהעניין.

MetalSinagouge

New member
שאלה.

איך לדעתכם זה עבד? אני מתכוון, אם כל מה שצריך היה בשביל קסם הוא סידרת פעולות פיזיות, היה יכול להיות שמח יותר על כדה"א, אבל ממה שאני הבנתי זה לא כך.

מה זאת אומרת איך זה עבד?

אתה שואל בעצם איך קסם עובד? קסם לא מורכב רק מפעולות פיסיות. הפעולות הפיסיות שמרכיבות את הכישוף (הרכיבים שמשתמשים בהם) נועדו יותר להתכווננות למטרה וגירוי החושים,וזה כבר פחות פיסי ויותר נפשי או רוחני או איך שלא תקרא לזה. בסוף גם צריך פעולה פיסית פרוֹפר שתדחוף את הגשמת הכישוף. גם אם תקפוץ על רגל אחת ותסובב את כף ידך סביב הבטן תוך כדי פיזום לחש אימתני לא מובן בשעת ירח מלא - שום דבר לא יקרה,כל עוד המוח והרצון שלך לא ישתתפו בעניין.

או במילים אחרות

פעולות פיסיות זה לא כל מה שהיא עשתה. גם הרצון שלה שיחק פה תפקיד.

MetalSinagouge

New member
לא, התכוונתי לזה:

אני 'יודע' איך זה פועל (למרות שאסור לבלבל את המפה עם הטריטוריה בקטע הזה), אז לכן שאלתי: כותבת התגובה הרי הצליחה להשיג את מבוקשה, בערך, וכל מה שהיא עשתה זה להכין שיקוי שנלקח (כך אני מניח) מאתר אינטרנט פארודי על כל עניין האיסטנט מאג'יק. לכן בעצם כל מה שהיא עשתה זה "לקפוץ על רגל אחת...". כך אני מניח.

למעלה