אחחח איזו הקלה

magenta73

New member
בסדר מותק...

בסדר... מה שתגידי. בכל מקרה, אני חושבת שזה היה מעשה מאוד אגוצנטרי.

shelly1975

New member
בסדר! על זה אפשר

להתווכח, אולי היה מוגזם מצדי לספר לו, אולי לא. זה נתון לויכוח. וייתכן ומתישהו גם אני אחשוב כמוך, אבל!!! בגלל זה להיסחף עד כדי להאשים אותי בניסיון לדרדר ת'בחור לרומן אסור????? ג'יייז.

magenta73

New member
אני לא האשמתי

אני אמרתי את דעתי. אם תחשבי קצת, על מה האימרה הזו שלך יכלה לעשות, או לגרום לו לעשות, אפילו אם את לא היית מסכימה... היית מבינה מאיפה מה שאמרתי בא. אקיצר, שלי, לפעמים כדאי ורצוי לחשוב מעבר למסגרת הקיומית של שלי רוצה להגיד את מה שעל הלב שלה...

תשמעי שלי

אין ספק שנדרש ממך אומץ לפנות אל הבחור ולהגיד לו את שאת מרגישה, אבל, אני לא חושבת שחשבת על ההשלכות של המעשה. לפי דעתי ידעת בתוך תוכך שהבחור לא "יסתער" עלייך ישר ויגיד לך שהוא נורא רוצה אותך. ואולי, בתוך תוכך קיווית שכשתתוודי בפניו הוא כן ירצה להיות איתך... אך מה היה קורה אם הוא היה זורם איתך בקטע הזה, הרי לא חסרים נשואים שבוגדים. את שם, את דלוקה עליו, מה יכול להיות רע? אל תשכחי שתמשיכו להתראות ואני מבטיחה לך שעכשיו הוא לא יפסיק להסתכל עלייך במבטים רבי משמעות, של הנה אני יודע שאת דלוקה עלי. ומה יקרה אם הוא יספר נגיד לעוד מישהו מהעבודה וזה יתפרסם ? או יותר גרוע, ישתף את אשתו...לכי תדעי איך היא תגיב... אני לא חושבת שבכל מקרה כשאת דלוקה על מישהו את צריכה לבוא ולהתוודות בפניו, הרי כמו שאמרת כל שני וחמישי יש קראש חדש...

M a x i1

New member
מצד אחד...

אני מחזיקה ממך, שאת ככה הולכת לבחור ואומרת לו מה את חושבת עליו. ובכלל לא רק עלייך, אני מעריכה בנות כאלה, שעושות מה שהן חושבות. אבל! במקרה שלך אני לא רואה למה לעשות את זה... מסכימה עם מה שאמרו כאן... זה נראה לי קצת אגואיסטי וכן..קצת מעשה אימפולסיבי... לא רואה בזה תועלת. הוא נשוי, את אכן היית נאמנה לרגשות שלך אבל מה היה קורה אם הוא היה זורם איתך ואומר שבא לו איזה "רומן" איתך ושאת עושה לו את זה? עניין בעייתי... אני במקומך...הייתי מפנימה את הרגשות בעניין הזה... וזה בגלל שאת יקרה לי אני כנה איתך

shelly1975

New member
זה ממש לא נראה שזה בכלל הטריד

אותו אחרי שדיברנו, וטוב שכך.

© RoNa

New member
וטוב שכך

ומה היה קורה אם זה היה אחד שלא מסוגל לעמוד בפיתוי?

shelly1975

New member
פה אני מסכימה, אז זה יכול היה להיות

אבל למזלי הכל בסיידר. קשה לי עם רגשות שנאגרים לי בבטן, מודה. עכשיו שאין רגשות בבטן את לא יודעת איך הוקל לי. אז אולי זה אגואיסטי אבל אם הייתי ממש אגואיסטית הייתי מנסה לפתות אותו ובמקום הבהרתי לו את דעתי המאוד שלילית על בוגדנים כך שאפילו אם יום אחד יחשוב להתפתות הוא לא יעז להעלות זאת בפניי אחרי מה שאמרתי על בגידה.

נימשון

New member
שלי

אנחנו כבר בגיל בו אנחנו אמורים לדעת להמודד עם מה שמדגדג לנו בבטן כשזה לא אמור להאמת, לאימפולסיביות אין כל כך מקום בשלב בו את אמורה להיות בחיים.

© RoNa

New member
בשביל לא לשמור בבטן

יש חברות.. יש דברים שהשתיקה יפה להם.

P u s s i c a t

New member
יקירתי...

אולי הגיע הזמן בגילך במקום לסמוך על המזל להשתמש בשכל..... כי יש לך במה להשתמש. וחבל...
את התחלת לעבוד שם לא מזמן. אנשים מדברים. אם את חושבת שזה לא יפלט לו בשיחה עם עמית אחר לעבודה.. את טועה. מקווה בשבילך שאת לא. כי הדבר האחרון שתרצי זה שיתייחסו אלייך כמו לבת 16 שמתאהבת בגברים אחרי שבועיים בעבודה...

בת 16 מאוהבת זה במקרה הטוב

אחושרמוטה נימפומנית קלה להשגה זה במקרה הרע. ואלו לא מילים שלי - ככה מדברים על בחורות כאלו מאחורי הגב. וזה לא משנה אם פתיחות מינית אצל אשה - כן/לא - בחורה שתוך חודש כבר היתה עם גבר אחד מהמשרד ועכשיו רומזת < וזו אשכרה רמיזה של העולםםם > לגבר אחר...אני רק מקווה שבמשרד לא דנים עכשיו בביצועיה < וקשה לי להאמין שלא >. סורי שאני בוטה - אבל נדירים האנשים ששומרים על דיסקרטיות אמיתית.

shelly1975

New member
ועלייך, פוסי, אני ממש מתפלאה!!

את מכירה אותי הכי הרבה זמן כאן, סיפרתי לך דברים אישיים, האם את באמת מאמינה שאני מסוגלת לנהל רומן עם גבר נשוי. את מכירה ת'ערכים שלי, לא?

P u s s i c a t

New member
דווקא בגלל זה אני בשוק ממך......

אנשים אחרים שאני לא מכירה או מכירה כאחרים - לא היה מפתיע אותי, כמו שלא הפתיע אותי בעבר שסיפרו כל מיני דברים. דווקא עלייך - בגלל שאני יודעת מה את אומרת - נדהמתי ממה שאמרת שעשית. ובלי קשר... אני נוטה להגיב להודעות לפי התוכן שלהן. ולא לפי ע"י מי נכתבו. התגובות שלי פה ענייניות לחלוטין ללא קשר להיכרות שלי אתך. מגיבה למה שהודעה מסויימת אומרת ולניק שכצב אותה. לא נראה לי לעניין להגיב על סמך היכרות אישית כי אז זה אומר להכנס לעניינים אישיים - שכשמם הם - אישיים. את לא מצפה שאשאל אותך לפשר העניין על סמך דברים שאמרת לי באפיקים אחרים... זה לא לעניין... אבל אם יורשה לי - לרגע קט לסייג.... תדפדפי בהודעות שלך מהשבוע האחרון ותראי איזה אופי הן נושאות....

למעלה