אחחח איזו הקלה

shelly1975

New member
טוב....../images/Emo4.gif

בלי קשר לגברים, אני עוברת תקופה רעה, של בלבלות, מצב רוח מחורבן, חשבון נפש, המון פחדים. אולי זה גם לקראת היום הולדת, גם מחשבות על כל מיני דברים שקורים לי בחיים... אבל זה כבר לא לדיון בפורום, אלא בפרטי אשמח לשתף אותך :) כבר אמרתי פעם שאני מתגוננת מאחורי המיניות שלי כשאני מפחדת. זה הכי קל לשים בפרונט את המיניות כדי להגן על הנפש... כמו היסח דעת מכוון מהלב והנפש ל....

P u s s i c a t

New member
ידוע ומוכר

מכירה אותך לא מהיום.... והיה לנו הדיון הזה לא פעם בעבר.... רק לפני שאת נעלבת / מתגוננת / תוקפת.... תעצרי רגע ותחשבי. אם כל כך הרבה אנשים מבקרים את מה שעשית, אולי הוא באמת לא כזה בסדר.... ואם את יודעת שאת עוברת כזו תקופה (וכולם מרגישים את זה בפורום לפי אופי ההודעות לאחרונה...) אולי זה המסר שאת משדרת. אף אחד לא תוקף פה את שלי כבנאדם. מגנים סיטואציה שתיארת. ומה לעשות, גם אנשים מושלמים טועים לפעמים... זה לא קשור להערכה של אנשים אלייך פה. זה קשור נטו לדעה ספיציפית על סיטואציה ספיציפית. ובעיני, כמו גם בעיני לא מעט אחרים פה - היא לא היתה במקום...

עצה

ותעשי איתה מה שאת רוצה הדבר האחרון שאת צריכה להשתמש בו כמגננה זה המיניות שלך.. זה יכול לחזור אלייך כבומרנג ויכול להיות אפילו מסוכן עבורך.. אני אקצין ואומר, אפילו לאונס (שלא נדע) אפשר להגיע מהתגרויות כן או לא מכוונות...

shelly1975

New member
זה שאני מתגוננת מאחורי המיניות שלי

לא אומר שאני מסכימה להיפגש עם כל טום, דיק והארי. אבל זה כן מה שאני משדרת במכוון, כי אני רגישה במיוחד לאחרונה ולכן מסתגרת בתוך עצמי. לא טוב לי. אפילו הביטחון הצליח להתערער לי לאחרונה וכשזה קורה באיזשהו מקום נוח לי להתגונן באמצעות המיניות שלי. תמיד כשבן אדם הוא עד כדי כך מיני ופרובוקטיבי זה בא לכפר על משהו נפשי. לא צריך להיות פרויד כדי לקלוט את זה.

נכון

אבל אף אחד לא אמור להיות הפסיכולוג שלך ולכן , מה שתראי זה מה שאנשים יראו אף אחד לא יגיד "הנה זאת מתנהגת ככה וככה, זה בטח בגלל שלא טוב לה עכשיו..." חבל לי בשבילך שאת משכנעת אותנו ואת עצמך כמה זה בסדר... אבל זה כבר עניינך. יכולה להיות בחורה שעוברת לילה לילה ממיטה למיטה, והיא תהיה ה"שרמוטה" האמיתית...בלי שאף אחד יידע מזה ויכולה להיות לעומתה בחורה שפעם בכמה חודשים יש לה סקס עם איזה אחד במקרה על הדרך, אבל בכלל ניפנופים וצורת התנהגות , היא תיחשב המזרון של הקבוצה.. את לא מבינה? זה לא מה שאת זה מה שאת משדרת... ככה זה בעולם הזה אנשים יראו אותך כמו שאתה מציג את עצמך מה שקורה בפנים, מעט יודעים... תוסיפי לזה את זה שאנשים אוהבים להגזים ולנפח... ותקבלי את התגובות שקבלת בשרשור הבלתי נגמר על זה.

shelly1975

New member
מישהו אמר קודם

בשרשור אחר שאני עושה רושם של אדם מורכב, זה נכון, מודה. אני מורכבת. מי שלא מתאים לו לקבל אותי כזו, סבבה, NO HARD FEELINGS

מתוקה

אז אולי לקראת היומולדת באמת תחשבי על זה. על כל נושא המיניות שלך - שהוא מוחצן באופן שמעורר כבר אייקונים ירוקים...כמו שטל כתבה לך קודם. זה כבר לא רק איך שאת מציגה את עצמך פה - זה כבר הרבה יותר מזה. תאמיני לי שכל הדיבורים האלה על סקס לא מחמיאים לך - נהפוך הוא. את מזכירה לי מישהי שהכרתי בגיל 20 - שכל הזמן דיברה על סקס. אז בגיל 20 זה היה מעין קוריוז - עדיין לא היו פורומים ואתרי סקס ומסנג'רים ואתרי הכרויות...וכמעט כולם היו 'ילדים טובים' שעשו בגרויות ורק יצאו מהצבא...ובאמת היא הצליחה להשיג לעצמה צומי שכזה בתור 'נועזת' < עאלק >. אבל אף אחד מהבחורים בחבורה לא לקח אותה ברצינות, ולפעמים אני חושבת לעצמי שהיום, בגיל 30, אם היא ממשיכה לדבר על עצמה כמו על מכונת-מין משומנת < אופסי
> - אז מצבה באמת רע. נסי ללמוד משהו מהשרשור הזה- אף אחד פה לא רוצה ברעתך ואני מניחה שהרוב פה לא שונאים אותך - יש לך פה הרבה חברים בסה"כ ואת מארגנת מפגשים כל שני וחמישי. הדברים שאנשים אמרו לך לא נאמרו מרוע - אבל אם קיבלת כאלו תגובות מאנשים שלא רוצים ברעתך ולא רוצים להזיק לך - אולי כדאי לך לקחת לתשומת לבך. את יודעת שאת מסתתרת מאחורי המיניות שלך - זה כבר צעד ראשון.

shelly1975

New member
התחלתי לדבר על סקס נון סטופ רק

לאחרונה, בשבוע האחרון, לפני זה דווקא דיברתי על המון המון נושאים. זה בגלל שבשבוע האחרון הידרדר מצב רוחי, בענק.... מודעות עצמית יש לי בטונה, לא מושלמת אבל מודעת לעצמי ברמה גבוהה מאוד.

נראה לך?!!!

רק בשבוע האחרון?! יש מספיק אנשים שקוראים אותך לא מהיום והם מזועזעים מהבננות והפה הפתוח שאת דוחפת כמעט בכל הודעה. את כנראה ממש לא מודעת לזה - למרות שאת טוענת שכן.

shelly1975

New member
לאחרונה זה במיוחד ככה.

בכללי אני באמת בחורה מינית אבל רק לאחרונה אני מתגוננת מאחורי זה באופן מוגזם. במכוון

רגע שאני אבין - ואת מתגאה בזה?!

בכך שאת עושה זאת במכוון?! בכך שאת בחורה 'מינית'? מה זה בכלל בחורה מינית?! בואי אני אגלה לך סוד- הרבה אנשים אוהבים מין. כמעט כולם, למעשה. גם בעלי חיים. זה חלק מהטבע, מסתבר. גם כל מיני שקטים וחיוורים. אבל להבדיל ממך - רוב האנשים לא מנופפים בכך כל הזמן 'אני מינית אני מינית'. את אפילו לא מבינה את זה, הא?! ואם לא תנופפי בזה כל הזמן - אז לא יהיו לך זיונים?! אז יחשבו שאת עדיין בתולה?! < אשכרה קרה לי לפני המון שנים. הייתי פי אלף יותר דיסקרטית ממה שאני היום והיו 'חכמים' כאלה שחשבו שאם אני לא מספרת אז כנראה שאין לי מה לספר :) > את חושבת שלשים אייקון של בננה ולכתוב אחריו בתחת = אייקון מאוהב זה נקרא להיות בחורה מינית?! סליחה על הבוטות שלי - אבל את עושה מעצמך וואחד צחוק. אנשים פה לא שונאים אותך אבל חופשי מסתלבטים עליך. תפקחי את העיניים.

עזבי

אין עם מי לדבר חבל אבל עובדתי לא נראה לי שאף פעם השקעתי כל כך הרבה תגובות בדיון אחד, וכל סוגי הדעות בכל סוגי הטונים, מהמלטף ביותר ועד המנער ביותר לרובם , היא אפילו לא ממש טורחת להתייחס היא בוחרת בזה כרגע אני מקווה בשבילה שהמקסימום כאפות שהיא תחטוף יהיו רק בפורום ולא חלילה בחוץ..איפה שהחיים האמיתיים מתנהלים אני סיימתי להשקיע פה בזה הרגע

shelly1975

New member
זה לא עניין של מתגאה.

אני היא מי שאני, לטוב ולרע. אני גם ככה מאוד בררנית לגבי מי שנכנס לחיים שלי, בין אם כידידים ואפילו אם רק לסקס, אני לא נותנת בקלות לאנשים להכיר אותי מעבר לוירטואל. אנשים שמסתלבטים?! שיסתלבטו חופשי. מה איכפת לי. יש לי את חוג החברים שלי ומהם איכפת לי ולא ממה שכמה וירטואלים חושבים שהם מכירים בי. לא מעניין אותי בשיט מה אומרים עליי. פעם הייתי נורא איכפתית אשר למה אומרים עליי וכו', היום אני שמה זין. בכל מקום יש ת'חכמולוגים שמחליטים לנתח אנשים לפי משהו שהם כותבים ויש מספיק אנשים "מפרגנים". הם לא מעניינים אותי. לא חושבת ולו לרגע, איך אני יוצאת כאן. מי שמכיר אותי מעבר לוירטואל ומעבר לשוויץ או לא יודעת מה. והם אלו שמעניינים אותי ותו לא.

טוב הסדרה הסתיימה

מעניין שאת אומרת 'וירטואליים'...נראה לי שדווקא הרבה מחברייך הם מפה < ומתפוז בכלל >. לא חושבת שיש פה הרבה אנשים שהם עדיין 'וירטואליים' עבורך < להוציא פה ושם איזה ניק אקראי או מתחפש > אז אולי כדאי שתחשבי פעמיים לפני שאת כותבת דבר כזה...את יודעת, לא כדאי לירוק לבאר ששותים ממנה...

shelly1975

New member
ותתפלאי אבל יש אנשים שרואים מעבר

לשטויות שנכתבות ומתגלים כחברים, כאיכפתיים. ובימים אלה, האדם היחידי שאני חושבת עליו, זה אני.

shelly1975

New member
התמודדתי בחיים שלי עם דברים

הרבה יותר קשים, תאמיני לי. אז זה בשבילי שעשוע יחסית למה שכבר עברתי בחיים

למעלה