אחחח איזו הקלה

הפלא ה8

New member
מסכימה עם רוב התגובות כאן

אני מבינה אותך מצד אחד - הרצון לפרוק את זה, אבל אצלי אם זה היה נעשה זה היה אך ורק לרמוז לו או במקרה הזה להבהיר לו חד משמעי שאני מעוניינת במשהו איתו. ונכון שאת זו לא אני ואני לא את אבל הצהרות כאלו נעשות לדעתי על מנת שכן יהיה משהו. אולי אפילו מהתת מודע. משיכה וקראש על מישהו לפעמים יכולה להיות חזקה מאד ועוצמתית כי הרגשות גועשים והראש לא תמיד עובד...ומכאן ההתדרדרות למשהו אסור ולא רצוי מוסרית - קלה מאד. מקווה שירד לך ממנו במהרה ותוכלו לעבוד בנעימות יחד.

shelly1975

New member
לידיעתכם!!! היו גם כאלו ש...

הצדיקו אותי ואמרו לי כל הכבוד אבל לא היה להם ת'אומץ להגיד זאת קבל עם ופורום אלא במסרים / מסנג'ר וכו', כנראה מפחד מכם, כמובן שאכבד את פרטיותם ולא אגיד מי. אבל אותי לא תצליחו להבהיל כ"כ מהר.

נימשון

New member
מפחד../images/Emo35.gif למה אנחנו אוכלים אנשים../images/Emo35.gif

זה שיש לנו דיעה שונה משלך ושחלק מאיתנו חושבים חד משמעית שהמטרה שלך לא היתה לעניין וכי ההתנהגות שלך עשתה לך שירות רע במקום החדש שלך אומר שאנחנו רוצים "להפחיד" אותך
אם מישהו לא מסוגל לקבל ביקורת שלא יבוא לכתוב כאן משהו, כבר קרה יותר ממקרה אחד בו כל אחת מאיתנו קיבל פה מקלחת קרה, לא מתים מזה, ממשיכים הלאה.

נימשון

New member
ועוד משהו

שימי לב כמה אגרסיביות הפכו התגובות שלך פה בשירשור להיות. אם את כל כך שלמה עם עצמך אז למה הצורך הזה לתקוף, לקלל ולרדת על אנשים גם אם אמרו עליך דברים שלא נעים לשמוע

מצטרפת

לכל מילה לא יודעת מי החברים שלה אבל אני מעדיפה בחברתי אנשים שמסוגלים לדבר בלי להתחבא בתיבת מסרים... שלי גם אם התגובות אלייך היו מוגזמות את הבאת את זה על עצמך בדרך שבה הצגת את הדברים... אבל חאלאס, היה ונגמר, ואני לא מבינה למה צריך להקפיץ את זה עוד פעם נראה לי שמוצה עד תום..

נימשון

New member
כי יש אנשים

שחייבים להגיד את המילה האחרונה....וכי כנראה היה מאוד חשוב "לתקוף" חלק מהכותבים כאן על מנת להביע בצורה יותר חד משמעית שהיא לא מסכימה איתם.

ועוד משהו

לא נראה לי שאם היית כותבת הודעה כזאת לפני חודש היית מקבלת כל כך הרבה תגובות.. אבל יצא שהתגובות שלך לאחרונה היו מאוד פרובוקטיביות, ואל תכעסי, אבל זה יצר בראש תמונה, שבגללה קל היה להאשים אותך.. אני לא מנסה לרדת עלייך אני אומרת לך בשיא הכנות מה הסיבה שאני חושבת שאנשים הגיבו פה כפי שהגיבו.. כשבחורה כותבת על מישהו שהוא ממלא לה את התחתונים בברתולין (אני אישית אדם די פתוח, ונשבעת לך שהכחלתי מהתיאור שלך) ואחר יומיים מפרסמת "איזו הקלה, סיפרתי לו..." זה נשמע רע !!! אם מראש היית אומרת שזו סתם היתה יציאה על הדרך כמו "אחחח, אם לא היית תפוס.." זה היה נשמע אחרת לגמרי אז אני רק אומרת לך, שלפעמים אנחנו צריכים לשים לב איך אנחנו מציגים דברים... אם היית מסתכלת על עצמך מהצד, כפי שהצטיירת כאן בימים האחרונים, היית מבינה את התגובות. עובדה שאפילו החברות שמכירות אותך היתה להן מילה בנושא אז למה את מתעקשת להתווכח במקום להבין שיש לך יד בדבר? את השכל שלך כולנו מכירים... וזה שאת מתעקשת לא לראות את הדברים, לא מוסיף לך.

shelly1975

New member
כי יש הבדל בין לחוות דיעה מסוימת

על נושא מסוים לבין לחרוץ את כל גורלי על סמך זה. חוץ מזה, אני מודה, גרמתם לי לחשוב על זה... לוקח ת'דברים שנאמרו בחשבון.

נימשון

New member
כבר טוב

אמרת פעם לפורום הזה יש זכות קיום <לדעתי> כל עוד הוא גורם לאנשים לחשוב על דברים שעשו ויעשו מנקודות ראות שונות.

כן

אבל גם את צריכה להבין שכל אחד מביע כמו שהוא יודע.. אז גם את התגובות את צריכה לקחת בפרופורציה ולהפיק מהם מה שאת בוחרת שיחרצו גורלות... הרי לא זה מה שיקבע באמת את גורלך זה, הדבר האחרון שאת צריכה להתייחס אליו

shelly1975

New member
ברור שממשיכים הלאה. אני לא פורשת

בגלל זה. מי שכבר פסק עליי שאני כזו וכזו בגלל השרשור הזה, שיבושם לו. זה לא יגרש אותי מכאן. ואני לא מתביישת ולא מקפלת ת'זנב בין הרגליים. אבל זה דבר אחד להיות בדיעה מנוגדת לשלי ודבר אחר להאשים אותי במוסר לקוי ובהידרדרות לבגידה וכו'....

נימשון

New member
שלי

שימי לב מה ואיך את כותבת כאן ואחר כך אולי תביני למה כל כך קל להאשים אותך בנסיון להעביר לבחור מסר כזה או אחר...

3שרונית

New member
למה לקחת את זה אישית ??.

הרי גם אם היית כותבת שX- עשתה כך וכך היית מקבלת את אותן תגובות... התגובה היא לנושא ולא לשלי ... שימ לב כמה פעמים נושאים שהועלו ע"י ניקים שונים זכו לתגובות קשות ושרשור אחד אחרי אותו כותב קיבל תגובות חיוביות ותומכות בנושא אחר.... וזה בניגוד גמור לכל אותם "נשמות טהורות" שפנו אליך במסרים , הם כיוונו אל שלי כשלי ....... יש פה אנשים שונים עם דעות שונות - את לא יכולה לצפות שכולם יסכימו עם כולם כל הזמן - אבל זה חלק מהכייף לא???

למעלה