אחחח איזו הקלה

shelly1975

New member
אחחח איזו הקלה ../images/Emo9.gif

אז זהו. הבוקר סיפרתי לגברבר את הקראש שיש לי כלפיו. ואכן הקלה גדולה. הוא אמר שאין זה סוד שיש בינינו כימיה ובזמנים אחרים יכל להיות משהו אבל... טוב גם לא הייתי בחיים רוצה להיות אחת שמפרקת משפחות , בחיים לא. כך שאפילו אם היה אומר לי 'יודעת מה, אני מתגרש בשבילך', לא הייתי מסכימה לשאת עול שכזה. טוב, גם ככה קראשים משתנים כל שני וחמישי, אז הוא הקראש התורן. עד שכמובן מגיע מישהו שמתפתח איתו משהו ואז זה כבר סיפור אחר. אבל ממש מאוהבת הייתי רק 3 פעמים בחיי. אבל גם קראש יכול להיות עוצמתי ועם ריגוש חזק. הקלה ענקית. באמת, להתוודות אפילו כשאין מצב לקשר, זה עושה משהו. בעצם זה אפילו יותר קל כשסיבת חוסר המימוש היא טכנית ולא דחייה וזה מנחם קצת. יום נפלא לכולם.

../images/Emo31.gif

לא הייתי רוצה שאם מישהי תידלק על בן הזוג שלי היא תיידע אותו... נראה לי כל כך לא פייר

shelly1975

New member
הוא קיבל את זה בהבנה

והבין שלא באתי להשיג תוצאות אלא רק לשתף הוא היה בהלם, ראה שיש כימיה אבל לא חשב שיש לי קראש עליו. הצלחיי להסתיר זאת עד הבוקר. הוא היה נבוך, חייך במבוכה

shelly1975

New member
לא לגמרי

כלומר, שוב, אפילו אם היה אומר בואי נהיה ביחד אני אתגרש, לא הייתי מוכנה לזה בכלל והוא היה נפסל ונראה רע. אצלי נשואים הם מחוץ לתחום ושמחתי לגלות שגם מבחינתו בגידה לא באה בחשבון

בסדר

ספרי לי את זה כשמישהי בעבודה של בעלך תבוא אליו רק כדי לצורך וידוי שהיא דלוקה עליו, ולא לצורך שום דבר אחר חלילה להיפך... היא נורא שמחה שאתם מאושרים !!! עשי לי טובה שלי, המשקפיים הורודות שלך לפעמים מוגזמות לפעמים אני תוהה אם את עושה ת'צמך או באמת חושבת ככה בשבילך אני מקווה שאת עושה ת'צמך

ממש לא נסחפת...

הבנאדם בקושי מכיר אותך...אני מאמינה שכשאומרים דבר כזה יש איזושהי תקווה שזה בדיוק מה שהוא יאמר < 'בואי נהיה ביחד אני אתגרש' > . אפילו לא מדובר פה בגבר שאת כבר מכירה היטב, יש לכם איזשהו עבר משותף יחד...כולה גבר שרק עתה הכרת במקום העבודה. יצאת ילדה מתלהבת ונואשת שמתעסקת עם גבר נשוי < וכן - מה שעשית נקרא 'להתעסק'. יותר in your face מזה אי אפשר להגיע >. קשה לי להאמין שאמרת לו רק בשביל להתנקות. סורי.

shelly1975

New member
פחחחח אני נסחפת?????

וואי , אם הייתי מספרת לו על השרשור הזה, הוא היה תופס ת'צחוקים של החיים על ההיסחפות שלכם. וזה ממש לא התעסקות.

זו לגמרי התעסקות

כל המחמאות והפלירטוטים...לא רק סקס פיזי זה התעסקות. את הגעת למצב שבמקום עבודה חדש לך את כבר על הבוקר מנהלת כזו שיחה עם גבר מהמשרד, הוא אומר לך שיש ביניכם כימיה...כאילו רבאק. כמו שכתבתי לך למטה- זה אשכרה מזכיר לי את השרשור של גלי ומחליף הידיות...מה עובר עליכן בנות?! אתן כבר מזמן לא בנות 14! אתן סופר-נחמדות לאיזה גבר, מדברות איתו על יחסי גברים-נשים, כימיה, פיזיקה, ביוטכנולוגיה < טוב נו, ביוטכנולוגיה אולי לא P-: > הכל מלווה בחיוכים וצחוקים... ואחרי זה מתפלאות למה הוא מחזיר לכן באופן שהוא החזיר. מה, אתן לא שמות לב כשאתן מלפרטטות עם איזה גבר?! זה עד כדי כך בא לכן באופן טבעי?! כמו שכתבתי באותו שרשור - קצת קורקטיות לפעמים לא מזיקה בחיים. זו תמימות....או נסיון להתחבא מאחורי תמימות?! וואלה, מחר כשאני אפגוש את השכן שלי אני אומר לו שהוא עושה לי את זה...אה, הוא נשוי פלוס...אבל אני חייבת להוריד את זה מהלב....וואלה איזה מזל שאין לי אף שכן נשוי שעושה לי את זה...
< וזה היה בציניות למי שקשה לו >

נימשון

New member
אז בשביל מה אמרת לו את זה../images/Emo35.gif

אני לגמרי עם טל בנושא הזה...

shelly1975

New member
סבבה. זכותך. אני לגמרי שלמה עם זה

הייתה לאקס שלי מחזרת נלהבת אבל היא כן ניסתה לפתות אותו לרומן אסור ואפילו ניסתה מכל כיוון לומר לו כמה שבגידה יכולה לשפר ת'זוגיות שלו איתי. למזלי הוא סיפר לי על זה בעצמו וירד עליה. ברור שאני מקווה שהוא לא מימש את זה, זה רק הם יודעים.

amir365

New member
אני קצת בהלם...../images/Emo163.gif

איך ייתכן שאף אחת לא ניגשת אליי ומספרת לי על הקראש שלה... אולי אני לא על כוכב הלכת הנכון??? לפי מה שמתואר בשורות לעיל...בנות מסתובבות ומספרות לגברים שהן פוגשות שהן נגד בגידות... אבל בא להן עליו??? "חלאס" לא יכול להיות "באמת" את נגד בגידות!!! נגיד אני נשוי + ...וניגשת אחת פצצה 90 60 90 ואומרת "אני נגד בגידות" אבל יש לי קראש עלייך...
יאללה על מי את עובדת נגד בגידות...סליחה שאני בוטה אבל את אחושרמוטה מפרקת משפחות!!!

shelly1975

New member
פחחחחחחחחחחחחחחח

עוד איזה פחדן אחושרמוט שמפחד להשתמש בניק האמיתי שלו. לך זדיין

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

לא רואה שום טעם בלספר למישהו נשוי שאת מאוהבת בו. לא הוגן וחסר תועלת. כאילו - שמחה שאתה נשוי באושר. אבל הנה. קח לך משהו שיתחיל להטריד את מנוחתך. אני מאוהבת בך. עכשיו תתחיל לחשוב מה היה קורה אם ואילו. סורי. אבל... בשביל מה?

shelly1975

New member
זה לא מאוהבת. וגם אמרתי לו

שיש לי קצת קראש עליו ושאני לא מצפה לשום דבר אלא רק רציתי להוריד מהלב ממש לא נראה לי שזה הולך להטריד את מנוחתו וטוב שכך, הוא מחבב אותי אבל זה הכול. הוא מאוד מאוד אוהב את אישתו ואני שמחה על כך. באמת.

P u s s i c a t

New member
מצטערת

מסכימה עם טל. זה אגואיזם נטו. זה הלב שלך, את ילדה גדולה - תתמודדי עם זה לבד. לא רואה שום טעם בלשתף מישהו ברגשות שלך כשהוא נשוי. נראה לי חסר רגישות וטעם... גרמת עכשיו למתח מיותר במקום העבודה (אם זה שם) את באמת חושבת שהיחסים ביניכם ימשיכו להיות אותו דבר? חבל. זו דעתי

shelly1975

New member
חוץ משיחות חולין אין בינינו יחסים

חוץ מזה אני לא מסכימה עם שתיכן ומאוד שלמה עם מה שעשיתי. מצפוני נקי.

P u s s i c a t

New member
זכותך.

יש לי חברות שניהלו רומן ארוך עם גבר נשוי ושלמות עם זה. זה עדיין לא הופך את זה לתקין. בואי נגיד שאם בעלי היה מספר לי שמישהי מהעבודה טרחה ליידע אותו שיש לה קראש עליו - בהזדמנות הראשונה הייתי נכנסת באמאמא שלה. ואם היה לי קשר לממונים עליה הייתי דואגת שהיא לא תשאר שם הרבה זמן... לטעמי - זה הדבר הכי לא מקצועי אפשר לעשות. וגם - לא מוסרי. סורי. כנראה שבקטע הזה אנחנו פשוט לא מסכימות.

למעלה