אחחח איזו הקלה

ד נ י ת3

New member
טל את צודקת.

אגואיסטיות לשמה. לא לעניין. נשוי - מחוץ לתחום. למה בכלל ללכת לכיוון הזה?

3שרונית

New member
אולי זו רק אני אבל .......

מעבר לזה שסחתיקה על הפניה הישירה שלך, וח"ח לו על הנאמנות ועל הדיפלומטיה.... נראה לי שהוא פשוט לא היה בעניין ..ממה שהבנתי אין לך בעיה להיכנס לקשר מיני נטו, לא לערב רגשות וכו' .. נדירים הגברים שיסרבו לאחת שכזו ... מה הסיכוי שדוקא אצלך יפול אחד כזה?????

P u s s i c a t

New member
הוא נשוי

ולמרות הסטיגמות - והסטטיסטיקות המופלאות - לא כולם בוגדים. בטח לא עם מישהי שיש לה קראש איתו. קראש אומר - בא לי עליך, ואם נממש את זה השלב הבא אני מאוהבת. יש לו אישה בבית. בשביל מה בכלל להכניס אותו למקום של ספקות? יש בחור שרוכב איתי. מדהים אמיתי. נחמד אליי מאוד. חשבתי לנסות להזיז את העניינים קצת ואז ראיתי ברחד האימונים שהגיע עם רכב עם כסא תינוק. מאותא רגע - מחקתי אותו מה"תכניות" שלי. משתדלת לא להיות איתו לגמרי לבד ובטח לא אגיד לו. בשביל מה? אם הוא ירצה (למרות שאי מצב שאני מתקרבת לגבר נשוי) אני זו שהציתה את הקטע. אם הוא לא ירצה - סתם תהיה ביננו מתיחות מיותרת. מיותר. מיותר ומיותר.

shelly1975

New member
בחיים אני לא אגע, אפילו לא נשיקה

בגבר נשוי / תפוס. בחיים לא

P u s s i c a t

New member
זה בכלל לא קשור...

את כנראה לא מבינה מה אני מנסה להסביר לך... בקבוצה הקודמת שהייתי בה אחד הגברים הנשואים אמר לי שהיה מאוד שמח להפגש פעם מחוץ לשעות אימון(ולא לצורך אימון אופניים נוסף...) בחיים לא הייתי מתקרבת לגבר נשוי. הזדעזעתי מהחוצפה (ואפילו פתחתי שרשור בנושא על למה גברים חשבים שזה שאת רווקה בת 35 את מספיק נואשת כדי ללכת עם כל אח) ומאותו הרגע היה לי מאוד לא נוח באימונים. לא היה לי נוח להמצא בקרבת מישהו שמעוניין בי במשהו שהוא בעיני לא מוסרי. לא קשור מה היית עושה עם זה. עצם הוידוי לא ראוי לטעמי

שזה עוד יותר מחזק

את כמה שזה מיותר מילא אם היית אחת שאומרת שלא שמה קצוץ והולכת עם מי שבא לה ושכולם יקפצו לה... אז היינו מקבלים את זה וזהו אבל פה את רוצה לאכול את העוגה מכל הכיוונים? אני אספק את יצר האגו שלי אני אוכיח לעצמי שאני מסוגלת להגיד לך אני אהנה מתשומת הלב ומהליטוף שסחטתי לעצמי (איזה גבר לא מבסוט לדעת שמישהי שמה עליו? ולא ממש חשוב מי זאת..) אבל אני אנפנף לו מול הפרצוף במשהו שבחיים הוא לא יקבל .. כך או כך תסכלת אותו אם הוא לא רוצה, גרמת לו להלחם עם עצמו סתם ושבשת לו את המחשבה ואם הוא כן רוצה, אז אחרי שנפנפת לו מול הפרצוף עם הנוכחות שלך, את תדפקי לו ברז.. נו באמת? וכל זה בהנחה שתהיי מסוגלת להיות מספיק חזקה במידה והוא כן ירצה.. יש הפתעות בחיים, בייחוד אצל אנשים שצמאים לחום אהבה ותשומת לב

shelly1975

New member
א. אני לא צמאה לצומי ואהבה בכל מחיר

אלא רק ממי שמעוניין ואני בו ופנוי!!!!!!!!! ב. אני חזקה. נקודה. בטח שאעמוד בפיתויים אסורים!!! אני מכירה אצת עצמי

אולי

אבל זה קשור רק בך יש עוד צד בסיפור הזה ולדעתי זה חוסר התחשבות כלפי הצד השני תאמיני לי, אני יודעת על מה אני מדברת ואין טעם להמשיך לדון בזה כנראה שיש לנו השקפה שונה וזהו

shelly1975

New member
זה שאין לי בעיה להיכנס

לקשר מיני בלי רגשות לא אומר שאני מוכנה לעשות זאת עם גברים נשואים. ממש לא. שוב, אמרתי לו את דעתי השלילית על בוגדנים, כך שאין מצב שהוא ידבר איתי על רומן אסור. אני יכולה אגב להיכנס לקשרים מיניים רק עם בחורים שאין לי רגשות אליהם מלכתחילה, אפילו לא קראש

רחלי228

New member
"נמנעת מעימות"....זה מתאים ל"שיתוף"

שיתפת מישהו שלא היווה כל "סיכון" עבורך. בחרת במישהו תפוס כדי לשתף אותו על רגשותייך... אין כאן גבורה. נראה אותך כזו "גיבורה" ו"אמיצה" כאשר את יודעת שהגבר שאת מעונינת בו פנוי. האם תאמרי לו "אני רוצה אותך" באותו בטחון בה פנית לאותו "תפוס". מראש ידעת את התוצאה, ועל כן לא לקחת סיכון. התשובה שלו הייתה שקופה וברורה מלכתחילה. תראי לי עוד גבר נשוי "באושר" שלא ישמח שעלמת חן כמוך, פנויה, חכמה וכנראה גם נראית טוב תהיה ב"קראש" עליו. והוא לא יגיב כמו שהוא הגיב. תעשי לי טובה, ענין טכני גרידא.... זה אשכרה "לא להתעמת עם המציאות".....

למעלה