אז לי יש שאלה אליכם.....

בעיית אמון (בהתייחס לכתובייך)

היא ה בעייה בואי נזכור שיש שחדלו להאמין שיש בנמצא גברים מדהימים ולהיפך יש שלא האמינו בעבר ברומנטיקה/אהבה ואינם מאמינים בה עוד יותר היום ויש שלא יאמינו לעולם בדייטים או סטוצים ולא ידעו מה הם מפסידים בדיוק בדיוק שם...
לדעתי אין צורך להכנס למעגל חיפושים אלא לגזור את המעגל שנמצאים בו" עטופים ומוגנים" ולהציצ החוצה ממנו רק לקצת. אם יתחשק לך לפעמים לפתוח לרגע את דלת הקסמים

Ima Adama

New member
למען האמת?

כמעט ברור לי לגמרי שאין מנוס מפשרות פה ושם, כי זה מה שניראה לי שהם, הגברים עושים, בתבונה לדעתי למי שחשוב וכן רוצה זוגיות.

{מחייכת}

למדתי...ללכת לבד, ולא לסמוך על אף אחד מלבדי. לא להתפשר...בשום נק' בחיים. על השאר...נעבוד :}}

מצוטטת

New member
אומנם

תיקנת את עצמך מעט בהמשך .... אבל בואי נתחיל אחרת את הנושא ראשית נקודת הפתיחה השתנתה, לפחות אני אישית רכשתי את אופציית התבונה שאז לא הייתה בחזקתי ולמה , כי עם כל ה"אי נעימות" שבהתנסות שעברתי זכיתי בערך מוסף ע~נ~ק והוא....ההבנה שאפשר ליצור זוגיות ב"מודל" אחר מאותה תבנית בה גדלתי.... אחורי הבנתי/ו זאת, אז על הדרך גם השכלנו שלא האהבה היא הבסיס להצלחת הזוגיות {לדעתי כמובן} ולא על גבה ועליה תקום או תיפול הזוגיות....כלומר אם נוצרת אנדרלמוסייה לא היא זו שתחזיק לה {ת'זוגיות הכוונה} דבר נוסף ולא פחות חשוב, אישית לא מוכנה לוותר על שרביט השאיפות האישיות שלי כפרט בתוך הקשר וואחד התנייה אולי, לא הכי פופלארית לאוזן....אבל מאד א~נ~י! וכמובן, לגבי ה"בורות"....... איתם לא חייבים תמיד להאיבק, לעיתים הכי פשוט לעקוף אותם ......הרבה יותר יעיל או להשתדל לשמור מרחק ביטחון מהם, כי להישאב אליהם קל, להיחלץ מהם לעיתים זה כמעט בלתי אפשרי..... מצו' ,תלמידה שקדנית עם וותק בפקולטה למדעי החיים

maof

New member
וואלה ...../images/Emo13.gif

אין ספק שלמדת ת'חומר... משום שהחיים הם לא רק שיעור בחשבון הם וואחד מבחן
מעוף

הרבה, אבל בעיקר....

להקשיב לעצמי לתחושות הבטן להרגשה הראשונית הזו שנוצרת כשחווים סיטואציה כל שהיא או כשפוגשים מישהו חדש. מבחינתי, כל פעם שמרגישה את הלב מתכווץ, תופסת את הרגע ומתבוננת-מה עשה לי לא טוב? בוחרת בדרך הרוחנית, בדרך החיבור, אבל בינתיים לא עושה שינויים בחיי ובחיי ילדי. נשארת במקום שלי, לומדת על עצמי, בוחנת איך אני משתקפת אצל בן זוגי, איך הוא מתפקד איתי כשאני השיא של עצמי, בלי משחקים. לא אתפשר על כל דבר שהוא לא הטוב ביותר בשבילי, אתן את עצמי עד הסוף, ללא גבולות כי רק כך אפשר להצליח. אפשר גם ליפול, אבל גם זה בסדר!

r o n i t 3 7

New member
בעבר

לא הייתי קיימת, הייתי אויר, בלי נוכחות, כלום, משהו שהוא ריק, עברו המון שנים עד שלמדתי לקבל את עצמי, נכנס משהו לריק, התבגרתי החכמתי התמלאתי ועודני מתמלא בהרבה נוכחות, היום אני לא מוותרת עלי, נמצאת בנוכחות מלאה, גם אם נופלת, ונופלת לפעמים, קמה וממשיכה הלאה...

תלתלית3

New member
כמה עיצות

1. לא להיות מובן מאליו. 2. לא להינשא צעיר וחסר נסיון עם הגבר הראשון שלך. 3. להקפיד על כבוד זה לזה. 4. לתת מרחב זה לזה. 5. לא לעצור אחד השני במשאלות ליבו. 6. לשתף. 7. לא לקחת את כל המעמסה על עצמך ולותר יותר מידי. 8. לפרגן, לאהוב, להפתיע, להעשיר כל יום את הזוגיות ולא לתת לה לגווע. 9. לצאת, לבלות, לעשות דברים חריגים רק אתם בלי הילדים.

תלתלית3

New member
לא לוותר על החופש שלי כאדם

כל כך הרבה למדתי ומה שמטריד אותי לא מה שאני למדתי ואלמד אלא למה הגבר נשאר תקוע במקומו ואני לא מצליחה למצוא גבר שיענה לדברים בחיים שאני רוצה ובאמת יהיה שותף לחיים שאוכל לסמון עליו. אני חושבת שאבדתי את האמון בגבר, את האמון במערכת הזוגית, את האימון במסגרת הנשואין. תמיד אשאיר לי פתח לברוח בסטואציה שלא נעימה לי. אף אחד לא יכבול אותי יותר. על החופש שלי לא אוותר אף פעם.

ואוו..

המון עיצות.. 2. לא רלוונטית לנו :}} 9. תגידירי "חריגות".... בלי ילדים... נשמע אממ...נחמד דפקא :}} 3. בעיה... :}} 4. יותר מדיי בעייתי. 5. בכל משאלה??? :}} כבר מתחילה לפנטז :}}} 6. בכייף... 7. יש מצב.. 8. בעיה בעיה בעיה.

למעלה