בעיה רצינית!
אמא אדמה יקרה את כל כך צודקת... ויסלחו לי הגברים, שאני מאד אוהבת אותם, אבל באמת... לנשים גרושות יש באמת הרבה פעמים בעיה קשה! עם הזמן, הן הופכות להיות כאלה חזקות, דעתניות, מבינות ועמוקות - שזה פשוט הופך הרבה יותר קשה למצוא זוגיות. אבל, חשוב להבין לעומק למה זה קורה... האם זה רק בגלל שהן כאלה מדהימות? לא יכול להיות. כי הרי יש שם גם גברים מדהימים לא פחות.... אלא מה? לפעמים מרוב שהן חזקות, כבר קשה להן להכנס למקומות הפגיעים יותר והחלשים, של הרומנטיקה, האמון, הקלילות של הדייטים והסטוצים, והתחלה של קשרים חדשים... הרבה פעמים דווקא זה שהן כאלה "שוות" זה חרב פיפיות בשבילן. אני חושבת שהרבה פעמים לגברים הרבה יותר קל להכנס מחדש למעגל של החיפוש. גם בגלל סיבות טכניות (רוב הנשים הגרושות מחזיקות בבית את הילדים רוב הימים, הן דחוקות יותר בכסף, וכיוצא באלה סיבות טכניות) אבל גם מסיבות עמוקות יותר, נפשיות (הם פשוט יותר קלים עם זה!). אני לא אומרת את זה כדי להעביר את כל האחריות לנשים. ממש לא. אבל כן אני חושבת שלפעמים הן צריכות לעשות עם עצמן עבודה, שאיכשהו באה לגברים בגילם יותר בקלות (בתחומים אחרים הגברים צריכים לעבוד יותר קשה, כדי להגיע לרמה של הנשים, כך שבסוף זה אולי משתווה...). מה דעתך ? יעל