אז כן. נעשה משהו משעשע

Fragile rose

New member
בא לי שוב../images/Emo10.gif

איך העולם רואה אותי? After Forever - Black tomb [וואי. תודה באמת
] האם יהיו לי חיים מאושרים? After Foreve - Ex Cathedra מה אנשים באמת חושבים עליי? Metallica - Sabba_Cadabra האם אנשים חושקים בי בסתר? Pitbull - Bojangles
!!!! איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Red Hot Chili Peppers - Higher ground מה אני צריך לעשות עם חיי? Rammstein - Asche Zu Asche עצה טובה בשבילי: Pink Floyd - Cirrus Minor מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Evanescence - snow white queen
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Christina Aguilera - Fighter [וואי, ישמצב
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? DJ Mast - Keep Grooving 2006
!!!! ובהלוויה שלי? Alter Bridge - Find The Real איזה סוג גבר אני אוהב? Nightwish - Bless the Child [אפילו הווינאמפ אומר לי שאני פדופילית
] איך יהיה לי מחר? Carlos Santana - Gypsy Queen [אהטוב] למה אני כאן? \tristania - equilibrium. בתור מה אנשים יזכרו אותי? No Doubt - A Little Something Refreshing
! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Red Hot Chili Peppers - My Lovely Man האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Maxwell - Get To Know Ya איך תהיה השנה הזו? incubus - under my umbrella מה

double O S

New member
טובנו!../images/Emo96.gif

איך העולם רואה אותי? Alain Barriere- Elle Etait Si Jolie העולם רואה אותי ככה יפה?
האם יהיו לי חיים מאושרים? Josh Groban- Alejate מממ, באסה
"לכי":X מה אנשים באמת חושבים עליי? Josh Groban- Remember
האם אנשים חושקים בי בסתר? Sarah McLachlan - I'll Take Your Breath Away [קוראים לו push, נדמה לי
] ולא הבנתי מה זה אומר
חושקים בי או לא?>: איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Evanescence- Breathe No More האמ, קשוח:| מה אני צריך לעשות עם חיי? Evanescence- Tourniquet די נו
עצה טובה בשבילי: Coldplay- Trouble
. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Richard Marx- Angel's Lullaby הווו
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Used- Buried Myself Alive אז אנחנו חזק בקטע של להרוג אותי, אה? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Le Carnaval Des Animaux- Elephants יצירה על פילים?~_~ ובהלוויה שלי? Wolfgana Amadeus Mozart- Requiem טוב, זה די מתאים, כי זה די להלוויות
איזה סוג גבר אני אוהב? Evanescence- The End מעניין
איך יהיה לי מחר? Josh Groban- February Song אבל אפריל מחר>: למה אני כאן? Kelly Clarkson- Since U Been Gone אבל אני כאן#$%)(@#$&
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Evanescence- Anywhere ^_^ איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Fall Out Boy- Carpel Tunnel Of Love באסה, אנלא אוהב אותו:| האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Lara Fabian- Aime כן, והם אפילו אוהבים אותי
איך תהיה השנה הזו? Maroon 5- Woman האמ, מעניין:|

BleedingDeath

New member
אע

האם אנשים חושקים בי בסתר? Sarah McLachlan - I'll Take Your Breath Away [קוראים לו push, נדמה לי] קוראים לו Possesion [אם כתבתי נכון]

kittycatbone

New member
חח דיי להלוויות?

רקוויאם זה מיסה למתים
ועוד אומרים שמוצרט כתב את זה למוות של עצמו כי הוא מת לפני שהספיק לסיים לכתוב את זה אז בכללXD ומה אנשים חושבים עלייך "היא הייתה כל כך יפה"

shakira06

New member
גמאני רוצהה..!!..

איך העולם רואה אותי? the sweet escape- gwen stefani ft.akon האם יהיו לי חיים מאושרים? union- black eyed peas מה אנשים באמת חושבים עליי? tomorrow- avril lavigne האם אנשים חושקים בי בסתר? give me novacaine- green day איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? dumb- nirvana מה אני צריך לעשות עם חיי? taking over me- evanescence עצה טובה בשבילי: comlicated- avril lavigne מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? disco club- black eyed peas מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? its my life- no doubt איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? back in black- acdc ובהלוויה שלי? something-shakira איזה סוג גבר אני אוהב? hurt- christina aguilera איך יהיה לי מחר? unfaithful - rihanna למה אני כאן? in the end- linkin park בתור מה אנשים יזכרו אותי? goofy goober- spongebob איזה שיר יתקע לי בראש מחר? sorry's not good enough- mcfly האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? octavo dia- shakira איך תהיה השנה הזו? mas que nada- black eyed peas וואי איזה שירים ישנים ישליי..

shakira06

New member
עוד פעם..

איך העולם רואה אותי? kill rick 'n' roll- system of a down האם יהיו לי חיים מאושרים? i write sins not tragedies- panic! at the disco מה אנשים באמת חושבים עליי? all i want for chrismas its you- MCR האם אנשים חושקים בי בסתר? i love rock and roll איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? basket case- green day מה אני צריך לעשות עם חיי? my immortal- evanescence עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? teenagers - MCR מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? losing grip- avril lavigne איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? numb- linkin park ובהלוויה שלי? snow (hey ho) - RHCP איזה סוג גבר אני אוהב? whisper - evanescence איך יהיה לי מחר? u-fig - system למה אני כאן? call me when youre sober- evanescence בתור מה אנשים יזכרו אותי? love like winter- afi איזה שיר יתקע לי בראש מחר? welcome to the black parade- MCR האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? give me novacaine- green day איך תהיה השנה הזו? dani california

frozen Blood

New member
גם אני רוצה שוב! אבל הפעם רק ישראלי!

איך העולם רואה אותי?עברי לידר-על קו המים..(אני אהיה שם עוד מעט^^) האם יהיו לי חיים מאושרים?דנה ברגר-חמימות חולפת (אבל רציתי חיים מאושרים !!!;[ ) מה אנשים באמת חושבים עליי?אתניקס-ג'סיקה:)O אני לא פותח בדיאטת שוקולד כשאין גבר בשטח!) האם אנשים חושקים בי בסתר?קורין אלאל ואביתר בנאי-כשזה עמוק(חחחחחח אני לא רוצה להיכנס לזה אפילו) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?סינרגיה-עד שהכל יגמר (אופטימי משהו;[ ) מה אני צריך לעשות עם חיי?אביתר בנאי-פקק תנועה (XDDD אני צריך לעשות פקק תנועה עם חי:Oאני יודע! אם אני אקפוץ מעזריאלי לכביש איילון זה ייצור פקק לא
?) עצה טובה בשבילי:גיא שרפי-זודיאק....וואי זה ישן! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?דנה ברגר-גן מאיר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?עברי לידר-מרי לנצח(XDDDD טוב! מה שתגידו!) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?שורטי-חצי רגל בפנים,חצי רגל בחוץ (יש מצבXD) ובהלוויה שלי?דנה ברגר-מותר (חחח מותר למות...יופיXD) איזה סוג גבר אני אוהב?ריטה-לאלף נמר(חחחח הופהXD גבר חייתי!) איך יהיה לי מחר?רונה קינן-מבול(הלוואי;[ ) למה אני כאן?עברי לידר-ג'קט (אוקייOo) בתור מה אנשים יזכרו אותי?מאיה רוטמן-אהבה אסורה(מה אסורה מה;[ ) איזה שיר יתקע לי בראש מחר?עפר בשן-טיפשימשועממים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אילנית-אי שם (חחח תודה באמתXD) איך תהיה השנה הזו?בלאקפילד-מגפה(מתורגם)-חחחחחחח מעודד משו.

EvAdorad

New member
XDDDD... גבר חייתי../images/Emo6.gif

היי! הורדת מהחתימה שלך את הקטע עם הפורנו
[זה לא נשמע טוב]! למה?! זה היה חזק!

DARk lies

New member
אומייגאד. ||:

"איך יהיה לי מחר?רונה קינן-מבול(הלוואי;[ )" אמאלה אמאלה, באמת ירד היום המון גשם, ככה סתם משומקום. ;[[ זה הכל באשמתך ולדי. ;[

Freak Mor

New member
חחחח

O: באמת ירד מבול.. אבל אממ.. היה יחסית חם חחח טוב.. עכשיו באמת הלכתי לבי"ס.. >_> נו טוב... גם ככה אני מאחרת... פחח.. לכם יש שביתה.. כיף לכם.. ._. ביי~

Freak Mor

New member
גם לך? O:

לנו היה שעתיים מתמטיקה ושלוש שעות היסטוריה! זה סיוט! ><

Moreiro

New member
שוב?

איך העולם רואה אותי? Our Lady Peace - Carnival האם יהיו לי חיים מאושרים? אריק ברמן - יום חדש נפלא
מה אנשים באמת חושבים עליי? Tori Amos - Little Earthquakes
האם אנשים חושקים בי בסתר? עמיר לב - כבוי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? איפה הילד - מישהו שומע אותי מה אני צריך לעשות עם חיי? Porcupine Tree - Collapse The Light Into Earth עצה טובה בשבילי: Our Lady Peace - Car Crash. אבל אני נוהגת בנזונה יא$&*(%^*)(J
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? איפה הילד - נפלת חזק [חחחחחח. וואו. לא היה יכול לצאת שיר יותר מדויק
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מוניקה סקס - מכה אפורה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Keren Ann - Chelsea Burns ובהלוויה שלי? Lifehouse - Better Luck Next Time
איזה סוג גבר אני אוהב? Our Lady Peace - Let You Down
איך יהיה לי מחר? יהלי סובול - סוס
סוס זה נשמע טוב. למה אני כאן? עברי לידר וריטה - סינדרלה רוקפלה בתור מה אנשים יזכרו אותי? Tori Amos - The Beekeeper איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Mika - Happy Ending האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Our Lady Peace - Circles איך תהיה השנה הזו? עמיר לב - שמוליק

למעלה