אז כן. נעשה משהו משעשע

באלי =]

איך העולם רואה אותי? Saying Sorry- Hawthorne Heights האם יהיו לי חיים מאושרים? Whisper- Evanescence =\ מה אנשים באמת חושבים עליי? You Burn First-Alexisonfire האם אנשים חושקים בי בסתר?You Are Beautiful-James Blunt איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 05 Perfection Through Silence- Finch מה אני צריך לעשות עם חיי? Burn-Josh Todd =\ עצה טובה בשבילי: Home- Breaking Benjamin מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Listening-The Used מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Missing- Evanescence איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Right Here in My Arms- HIM ובהלוויה שלי? Goodbye Tonight-Lostprophets איזה סוג גבר אני אוהב?10 Years Today- Bullet for My Valentine איך יהיה לי מחר? אביב גפן- הכי קרוב לבד למה אני כאן? She Loves Me Not- Papa Roach בתור מה אנשים יזכרו אותי? Paint It Black- The Unseen איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Hand Of Sorrow- Within Temptation האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?It's So Simple- Saosin איך תהיה השנה הזו?13 What It Is To Burn- Finch

../images/Emo41.gifאני!../images/Emo41.gif

איך העולם רואה אותי? Dangerous Game - 3DD האם יהיו לי חיים מאושרים? Ask Me Why של הביטלס (
זה אומר שלא?];) מה אנשים באמת חושבים עליי? Friend Like Me - אלדין (^___^) האם אנשים חושקים בי בסתר? Time To Burn - דה ראסמוס(Oס) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? I'll Cry Instead - The Beatles (נו, באמת) מה אני צריך לעשות עם חיי? You're Going To Lose That Girl - The Beatles עצה טובה בשבילי: - The Beatles - The Fool On The Hill מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Evanescence - Cloud Nine מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Duck and Run- 3DD איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Penny Lane - The Beatles ובהלוויה שלי? Halfcocked -Bad Reputation איזה סוג גבר אני אוהב? She Came In Trough The Bathroo של הפב פור (*מצחקקת*) איך יהיה לי מחר? Evanescence - Weight of the World למה אני כאן? Good Day Sunshine נחשו של מי. אני כאן כדי להיות מאושרת?^__^ בתור מה אנשים יזכרו אותי? Fantasmic-Nightwish המממ... מה?! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? (פה היה אמור להיות שיר פוי שאין לי מושג איך הגיע לשם
) Evanescence - Lose Control האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Beauty And The Beast היפה והחיה באים לקחת אותי^___^ איך תהיה השנה הזו? John Travolta & Olivia Newton John / We Go Together

ילדים נחמדים, אם תוכלו למצוא את הקשר בין

השאלות לתשובות שלחו אותם לכתובת המופיעה בתחתית העמוד.

McFreaKy

New member
מצחיק לי כל כך, אבל כל כך. ../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? Maroon 5 - She Will Be Loved. סליחה, היא?
האם יהיו לי חיים מאושרים? Avril Lavigne - I Don't Have To Try.
מה אנשים באמת חושבים עליי? Meredith Brooks - Bitch.
האם אנשים חושקים בי בסתר? Fall Out Boy - Get Busy Living or Get Busy Dying.
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Grey's Anatomy - Psapp - Cosy in the Rocket. הא, זה משמיים, בטח שאני יכול, אם אני אראה גריי כל חיי.
מה אני צריך לעשות עם חיי?Sarah McLachlan - Elsewhere. דווקא מתאים לי. עצה טובה בשבילי: The Black Eyed Peas - Lets Get It Started מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Alanis Morissette - Fear Of Bliss מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Three Days Grace - Take Me Under.
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? B'Witched- C'est La Vie, יו, חתונה שמחה וכיפית!
ובהלוויה שלי? Evanescence - The Only One.
איזה סוג גבר אני אוהב? Kelly Clarkson - NEVER AGAIN.
איך יהיה לי מחר? Avril Lavigne - I Can Do Better. למה אני כאן? Fall Out Boy - Dance, Dance. אוי, זה קצת עצוב. קצת המון.
אז יאללה, איפה נולד לרקוד?!
בתור מה אנשים יזכרו אותי? 3 Doors Down - When I'm Gone. מישו שאיננו?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Jennifer Lopez feat. Lox - Jenny From The Block בבקשה לא.
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? K's Choice -The Ballad Of Lea And Paul. ליאה ופול באים לקחת אותי?
איך תהיה השנה הזו? britney spears - crazy, וואלה!

rotemg10

New member
../images/Emo221.gif אני :] ../images/Emo221.gif

איך העולם רואה אותי? my chemical romance- helena האם יהיו לי חיים מאושרים? billy talent- nothing to lose מה אנשים באמת חושבים עליי? evanescence- understanding האם אנשים חושקים בי בסתר? my chemical romance- demolition lovers איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? evanescence- all that i'm living for
מה אני צריך לעשות עם חיי? evanescence- sweet sacrifice להקריב מישו..?
עצה טובה בשבילי: evanescence- my immortal מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? evanescence- call me when you're sober מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? evanescence- fiels of innocence איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? taking back sundat- your own disaster ובהלוויה שלי? evanescence- like you XDDDD איזה סוג גבר אני אוהב? billy talent- surrender איך יהיה לי מחר? linkin park- what i've done אני צריכה לעשות דברים שאני לא אצטער עליהם XD למה אני כאן? ev- bring me to lofe בתור מה אנשים יזכרו אותי? korn- thoughtless איזה שיר יתקע לי בראש מחר? the flinstones- theme song XDDDD האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? EV- i must be dreaming איך תהיה השנה הזו? lifehouse- hanging by a moment :] יצא הרבה את אוו קיוויתי שיהיה גם את מיי כמיקל :] אבל יצא חמוד חח

שלי^^

איך העולם רואה אותי?|סדגש |Evanescence-Farther Away (יש בזה משהו מאוד תמוה בנכונות של התשובה הזאת..) האם יהיו לי חיים מאושרים?3DD-Life Of My Own (שוב, תמוה.) מה אנשים באמת חושבים עליי? Lacuna Coil- Swamped האם אנשים חושקים בי בסתר? Dream Theater- Bombay Vindaloo איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Green Day- Give Me Novacaine (אוקיי עכשיו אני באמת בשוק!) מה אני צריך לעשות עם חיי? Sum 41-Hooch עצה טובה בשבילי: 3DD- Right Where I Belong מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Sonata Arctica- Shamandalie (סיי ווא?!) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Metallica- The Struggle Within איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? (חחח חתונה..) Guns N' Roses- Don't Cry (אוקיי זה מפחיד המרחק מהשאלה הבאה!) ובהלוויה שלי? I Like Big Butts ??!?! איזה סוג גבר אני אוהב? Sum 41-Mr. Amsterdam (או, הנה משהו ספציפי :O) איך יהיה לי מחר? Lonley No More למה אני כאן? System Of A Down- Science בתור מה אנשים יזכרו אותי? Lacuna Coil- To Myself I Turned איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Knockin' on Heaven's Door האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Sick And Tired איך תהיה השנה הזו? Nightwish- Angels Fall First

Loves Bitch

New member
../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? Lenny Kravitz - American Woman האם יהיו לי חיים מאושרים? Blink 182 - All The Small Things מה אנשים באמת חושבים עליי? \Joan Jett - Bad Reputation [
] האם אנשים חושקים בי בסתר? Britney Spears - Crazy איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Annie - Tomorrow מה אני צריך לעשות עם חיי? Nickelback - Animals [לפי הכותרת של השיר - אוי ווי. אבל השיר מגניב >:] עצה טובה בשבילי: \Dionne Warwick - What The World Needs Now Is Love Sweet Love מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Linkin park - Fain מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Pink Floyd - Another Brick in The Wall איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Eminem - Hailie's Song ובהלוויה שלי? היי פיייב - עומד על צוק [
] איזה סוג גבר אני אוהב? Garbage - Sex Is Not The Enemy איך יהיה לי מחר? Nickelback - How you remind me למה אני כאן? - Evanescence - Anywhere But Home - Everybody's Fool בתור מה אנשים יזכרו אותי? Westlife - Swear It Again איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Ronan Keating - Nothing At All האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מטרופולין - לישון בלי לחלום איך תהיה השנה הזו? עברי לידר - אדוני לא יצא כמו פעם קודמת >:

MyTearsDontFall

New member
אוקע

איך העולם רואה אותי?Three Doors Down- So I Need You האם יהיו לי חיים מאושרים?HIM- Wicked Game מה אנשים באמת חושבים עליי?Scorpions - Still Loving You האם אנשים חושקים בי בסתר?Three Doors Down - Let Me Go ?! איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Avril Lavigne - Naked XDD מה אני צריך לעשות עם חיי?Madina Lake - House Of Cards עצה טובה בשבילי: Sum41- Pices מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? All American Rejects - It Ends Tonight מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?LifeHouse - You And Me איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?HIM - Bury Me Deep Inside Your Heart ובהלוויה שלי?HIM - Love You Like I Do איזה סוג גבר אני אוהב? HIM - Join Me איך יהיה לי מחר?Evanescnece- Sweet Sacrifice למה אני כאן?Evanescence- Lithium בתור מה אנשים יזכרו אותי?The Academy Is...- We've got a big mess on our hands איזה שיר יתקע לי בראש מחר?יפתי- הלילה יעבור. זה כל כך נכוןXD האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Lostprophets- Broken Hearts, Torn Up Letters And The Story Of A Lonely Girl איך תהיה השנה הזו?Three Doors Down - Here Without You

ben213

New member
אניי.. יצא ענק חח

איך העולם רואה אותי? Broken- Seether ft Amy lee. או מאי גוד אני לא שבור:( האם יהיו לי חיים מאושרים? Phantom Planet- California ... אממ קליפורניה נשמע לי כמו חיים מאושרים חח.. מה אנשים באמת חושבים עליי? Evanescence- Call Me When your'e sober- אוי ואבוי חח זה מה שחושבים עליי?! האם אנשים חושקים בי בסתר? קול מי וון יור סובר אבל בגירסה אקוסטית חחחחח איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Muse- Can't take my eyes off you חח לא להוריד ת'עיינים ממי שאני אוהב חח מה אני צריך לעשות עם חיי? Evanescence- Cloud Nine מה אני אמור להבין מזה? עצה טובה בשבילי: Avril Lavinge- Complicated אל תשאלו למה זה באמפי חח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Avril lavinge- Don't tell me- גם על זה אל תשאלו מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Evanescence- Everybody's Fool חחחח די לא נכון איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? My chemical Romance- The Famous Last words .. איזה חתונה לא רומנטית מה זה ובהלוויה שלי? Nickleback- Fly איזה סוג גבר אני אוהב? Avril Lavinge- Girlfriend חחח דיי יו איך זה יצאא איך יהיה לי מחר? Evanescence- Going Under.. אוקיי חחח.. למה אני כאן? Evanescence- Good Enough .. חחחח אני פה בגלל שאוונסנס מספיק טובים?? חח בתור מה אנשים יזכרו אותי? Evanescence- Haunted... חחח יו עלק.. יזכרו אותי בתור רוח איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Evanescence- Hello... דווקא הוא?! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Nickleback- Hero.. חחח יאמהה איך תהיה השנה הזו? My Chemical- I'm Not OK... היא לא תהיה בסדר.. אני לא אהיה בסדר.. בלאט ולסיום.. פתאום אני מסתכל על זה וקולט- יש מצב ששמתי בטעות לפי הABC של שמות שירים?!?!! אופססססססס לא נורא אני אולי תכף אנסה שוב

shirapeled

New member
זה תמיד יוצא לי מעפן, נו טוב..

איך העולם רואה אותי? לשם- מירי מסיקה האם יהיו לי חיים מאושרים? צועקים על אהבה- סינרגיה מה אנשים באמת חושבים עליי? צחוק הגורל- פיטר רוט האם אנשים חושקים בי בסתר? מרי לנצח- עברי לידר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? התסכלו לשמים- אביב גפן מה אני צריך לעשות עם חיי? השיר ששרת לה
-עברי לידר עצה טובה בשבילי: tourniquet- evanescence מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? זה לא אותו דבר- עברי לידר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? להבין את המים - עברי לידר... איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הילדה הכי יפה בגן- יהודית רביץ ובהלוויה שלי? losing grip- avril lavigne איזה סוג גבר אני אוהב?Big Time Sensuality- bjork איך יהיה לי מחר? האוטובוס של החלומות- עברי לידר למה אני כאן? Animals - House of The Rising Sun בתור מה אנשים יזכרו אותי? לאונרדו- עברי לידר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איש יקר- עברי לידר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? ready to go- juile delpy איך תהיה השנה הזו? nobody's fool- avril lavigne הא מעפן כרגיל... ואיך עברי השתלט על הרשימה!

Yoko Nakajima

New member
עונה =]

איך העולם רואה אותי? 3doors down- right were i belong האם יהיו לי חיים מאושרים? saliva- bleed for me מה אנשים באמת חושבים עליי? the beatles- she's a woman האם אנשים חושקים בי בסתר? queens of the stone age- brokwn box איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? adema- giving in מה אני צריך לעשות עם חיי? 3doors down- by my side עצה טובה בשבילי: the beatles- blue jay way מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? 3doors down- that smell מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? saliva- your disease איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? love spit love- how soon is now ובהלוויה שלי? blink 182- stay together for the kids איזה סוג גבר אני אוהב? beatles- i call your name איך יהיה לי מחר? כנסיית השכל- האביב למה אני כאן? robbie williams- angels בתור מה אנשים יזכרו אותי? beatles- the fool on the hill חחחחחחחחחחחחח איזה שיר יתקע לי בראש מחר? nickelback- feelin' way too damn good האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מוניקה סקס- גשם חזק איך תהיה השנה הזו? alice in chains- no excuses יצא....הזוי קצת >< לא הכי אני בכל אופן XD

West Doll

New member
הפסקה קטנה:]

איך העולם רואה אותי? Gavin DeGraw- I Don't Want To Be. טוב
האם יהיו לי חיים מאושרים? Daniel Powter- Lie To Me. ;[ מה אנשים באמת חושבים עליי? Katharine McPhee- Love Story. הא? האם אנשים חושקים בי בסתר? Pink- Who Knew?
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? The Vines- Don't Listen To The Radio. אוקיי
מה אני צריך לעשות עם חיי? Fort Minor- Remember The Name. עצה טובה בשבילי: Nelly Furtado- Turn Off The Light. למה?
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Natasha Bedingfield- I Bruise Easily. איזה חרטה
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Terror Squad- Lean Back. וואטדהפאק. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Christina Aguilera- Hurt. לא חבל?
ובהלוויה שלי? Avril Lavigne- Whan Your'e Gone. אה סבבה.:] איזה סוג גבר אני אוהב? סינרגיה- תראי זה אני. הו
איך יהיה לי מחר? The Pussycat Dolls- Sway.
למה אני כאן? Fall Out Boy- Don't You Know Who I Think I Am? בתור מה אנשים יזכרו אותי? Janet Jackson- Someone To Call My Lover. מה היא עושה פה?
אבל אחלה
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Darren Hayes- Creepin' Up On You. טוב
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Imogen Heap- Hide And Seek. לכו לכו..מניאקים;[ איך תהיה השנה הזו? Evanescence- Call Me When Your'e Sober

Betzefer

New member
הוממ מעניין../images/Emo134.gif

איך העולם רואה אותי? Good riddance - Reject האם יהיו לי חיים מאושרים? Blink 182 - Another girl another planet מה אנשים באמת חושבים עליי? Dream Theater - Metropolis 1 האם אנשים חושקים בי בסתר? Soundgaren - 4th of july איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Blackfield - Miss u מה אני צריך לעשות עם חיי? New found glory - Head on collision עצה טובה בשבילי: AFI - Dancing through sunday מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Oasis - Part of the queue מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Red hot chili peppers - Dani california איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Red hot chili peppers - By the way ובהלוויה שלי? The Descendents - Cool to be you
איזה סוג גבר אני אוהב?
נגיד.... Panic! at the disco - but it's better if you do איך יהיה לי מחר? Red hot chili peppers - Death of martian
למה אני כאן? Oasis - Slide away בתור מה אנשים יזכרו אותי? Green day - American idiot
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Alice in chains - Dam that river האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The offspring - The end of the line איך תהיה השנה הזו? Green day - Burnout

יאללה נעשה....שוב...

איך העולם רואה אותי? Evanescence -Snow White Queen האם יהיו לי חיים מאושרים? Opeth - In My Time Of Need מה אנשים באמת חושבים עליי?Field Of Innocence. האם אנשים חושקים בי בסתר? Whisper איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?King of fools מה אני צריך לעשות עם חיי?\Lunatica- The Edge Of infinity עצה טובה בשבילי:Trivium-This World Can't Tear Us Apart מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Nightwish- Ghost Love Score מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Nightwish - Sleeping Sun איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?HIM-the cage ובהלוויה שלי?Avantasia - Chalice of Agony איזה סוג גבר אני אוהב?arch_enemy - we will rise איך יהיה לי מחר?Children Of Bodom - Bodom Beach Terror למה אני כאן?Cradle Of Filth - Soft White Throat בתור מה אנשים יזכרו אותי?Nightwish- Nightquest איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Arch Enemy - Slaves Of Yesterday האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?after_forever-beautiful_emptiness איך תהיה השנה הזו? Evanescence - Your Star לילילילילי

למעלה