אז כן. נעשה משהו משעשע

McFreaKy

New member
אוי, זה משעשע. ../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif

אני מתגעגע אליך, 3 ימים עם מעט דיבורים, לא מתאים לי.

idanias

New member
אני^^

אני שם רק את השירים של אוונסנס
איך העולם רואה אותי?-Bring me to life האם יהיו לי חיים מאושרים?-Farther away
מה אנשים באמת חושבים עליי?- weight of the world (וואי נכון!
) האם אנשים חושקים בי בסתר? -Your star
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?-Lacrymosa? מה אני צריך לעשות עם חיי?-The only one עצה טובה בשבילי:Goodnight?
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Snow white queen
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Haunted איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? fall into you ובהלוויה שלי? good enough (מתאים דווקא
) איזה סוג גבר אני אוהב? imaginary? איך יהיה לי מחר? sweet sacrifice (אני לא יוצא מהבית!!
) למה אני כאן?Tourniquet בתור מה אנשים יזכרו אותי?before the dawn? איזה שיר יתקע לי בראש מחר?you??(לא נראה לי
) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? going under איך תהיה השנה הזו? whisper (שנה מעפנה
)

Last Butterfly

New member
איזה מגניב../images/Emo98.gif

אני על המחשב של אחי אז זה עם הפלייליסט שלו..חסר אוונסנס לחלוטין
איך העולם רואה אותי?fighter-christina aguilera האם יהיו לי חיים מאושרים?naked-avril lavigne:0 מה אנשים באמת חושבים עליי?זה לא אני- הדג נחש האם אנשים חושקים בי בסתר?dance dance-fall out boy איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?that i would be good- alanis morissette מה אני צריך לעשות עם חיי?the way-fast ball עצה טובה בשבילי:hurt-christina aguilera מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?אורות אדומים-ג'ולייטה
זה לא ממש לא לדעתי
טוב לפחות לא "חלונות אדומים"^^ מהו שיר הנושא שלי לדעת אחריםin a manner of speaking-nouvelle vagueo איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?dakota-stereophonics ובהלוויה שלי?אהבה קטנה-שירי מימון:/ איזה סוג גבר אני אוהב?רק אתמול-איזו מישי מכוכב נולד נראלי
איך יהיה לי מחר?סיגפו-בית הבובות למה אני כאן?hopelessly devoted to you-olivia newton jhon בתור מה אנשים יזכרו אותי?meme si-lucie silvas gregory lemarachel & איזה שיר יתקע לי בראש מחר?כשאת איתי-השיר שלנו..פחח האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?our truth-lacuna coil איך תהיה השנה הזו?the shape of my heart-sugababes אולי אחרכך אני אענה עם הפלייליסט שלי

טרודייי

New member
אהבתי../images/Emo2.gif

איך העולם רואה אותי?Tomorrow - Avril Lavigne האם יהיו לי חיים מאושרים?Ticket To Heaven- 3 Doors Down מה אנשים באמת חושבים עליי?Patience - Take That האם אנשים חושקים בי בסתר?Lay Your Hands On Me - Bon Jovi איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?She Will Be Loved - Maroon 5 מה אני צריך לעשות עם חיי?באויר- היהודים עצה טובה בשבילי:alice cooper - poison
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?My Immortal - Evanescence מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Rock This Party - Bob Sinclar[לגמרי
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Understandind - Evanescence ובהלוויה שלי?Hero - Nickelback
איזה סוג גבר אני אוהב?Just Don't Tell Me That- N'sync (אני מניחה שגבר ישיר?
) איך יהיה לי מחר?Leave Me Alone (I'm Lonley)- Pink למה אני כאן?This Love - Maroon 5 בתור מה אנשים יזכרו אותי?Britney Spears - Outragous איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Total Eclipse Of The Heart - Bonnie Tyler (הוא היה תקוע לי כל היום!
) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Always -Bon Jovi איך תהיה השנה הזו?The Unloved - Backstreet Boys

אוקי../images/Emo119.gif

איך העולם רואה אותי? שילה פרבר - שמה עליך זין האם יהיו לי חיים מאושרים? היהודים - oh lord מה אנשים באמת חושבים עליי? אביב גפן - בשבילך האם אנשים חושקים בי בסתר? take that - babe איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? foo fighters - best of you מה אני צריך לעשות עם חיי? סינרגיה - זה לא ביחד עצה טובה בשבילי: meredith brooks - what would happen מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? nicklback - how you remind me מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? skunk anansie - secretly איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שילה פרבר - בית הדמעות ובהלוויה שלי? brad paisley - whiskey lullaby איזה סוג גבר אני אוהב? ג'קו אייזנברג - אני מאבד אותך איך יהיה לי מחר? bif naked - lucky למה אני כאן? christina aguilera - beautiful בתור מה אנשים יזכרו אותי? lucie silvas - nothing else matters איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שירי אלקבץ - קשה בלעדיך האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? epica - dance of fate איך תהיה השנה הזו? bullet for my valentine - all these things i hate יצא חמוד :p

SexyMexicanMaid

New member
איזה טוב יצא לי *אויה*

הכל של רד הוט^^ איך העולם רואה אותי? jungle man האם יהיו לי חיים מאושרים? blood sugar sex magik מה אנשים באמת חושבים עליי? don't forget me האם אנשים חושקים בי בסתר? if you have to ask איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? get up and jump מה אני צריך לעשות עם חיי? funky crame עצה טובה בשבילי: catholic school girls rules מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? sir psycho sexy מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? sexy mexican maid איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? faliing into grace ובהלוויה שלי? stadium arcdium איזה סוג גבר אני אוהב? fight like a brave איך יהיה לי מחר? freaky styley למה אני כאן? sir psycho sexy [יא בייב^^] בתור מה אנשים יזכרו אותי? suck my kiss איזה שיר יתקע לי בראש מחר? fortune faded האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? my friends [איזה טוווווווב^^] איך תהיה השנה הזו? good time boys

BleedingDeath

New member
או בא לי! ~מתחמקת מפסיכולוגיה~

איך העולם רואה אותי? Evanescnce- Hello ג'י ט'נקס >< האם יהיו לי חיים מאושרים? The Calling- Things don't always turn out that way נהדר >< מה אנשים באמת חושבים עליי? Sarah McLachlan - Mary
אני לא ממש מכיר את השיר XD האם אנשים חושקים בי בסתר? Evanescnce - Hello איזה מין שאפל גרוע יש פה? >< איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Sarah McLachlan-Adia אני לא מניחה שזה טוב O_O מה אני צריך לעשות עם חיי? Michelle Branch- Leap of faith עצה טובה בשבילי: עוזב- סינרגיה
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Michelle Branch- Empty Handed מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Savage Garden- To the moon and back [?] אבוי לי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Michelle Brance- Heart shaped box כן, גם לה יש קאבר לשיר XD ובהלוויה שלי? Goo Goo Dolls - Iris איזה סוג גבר אני אוהב? Within Temptation- Dark Wings איך יהיה לי מחר? Nickelback- Breath למה אני כאן? Sarah McLachlan- Witness בתור מה אנשים יזכרו אותי? Nickelback- Fight For All The Wrong Reason אני לא מניחה שזה טוב >< איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אלפי זוגות עיניים - סינרגיה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Sarah McLachlan- drawn to the rhythm איך תהיה השנה הזו? Savage Garden- Truly Madly Deeply ייאי -_-

פרסי555

New member
ואיי זה נשמע ממש כיף - גם אני!! אני מצפה לתגו

ב"ה איך העולם רואה אותי? within temptation - restless האם יהיו לי חיים מאושרים?Linkin Park - In The End מה אנשים באמת חושבים עליי?My Chemical Romance- I'm Not Okay האם אנשים חושקים בי בסתר?עמיר בן עיון -הכל עד לכאן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?דניאל סלומון - רבות הדרכים מה אני צריך לעשות עם חיי?evanescence - going under עצה טובה בשבילי:טימון ופומבה דיסני - הקונה מטטה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?evanescence - bring me to life מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? דרך ללא מוצא (שיר שאני כתבתי...:] ) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Anuk - Nobody's wife או במקרה שלי husben ובהלוויה שלי? יעקוב שוואקי - שהחיינו איזה סוג גבר אני אוהב? קרן פלס - איתי (אהובי!!!) איך יהיה לי מחר?The Rasmus - In The Shadows ) למה אני כאן?Kelly Klarkson - Because Of You (מוקדש להורים המעצבנים שלי שיום אחד אני ירצח!) בתור מה אנשים יזכרו אותי?מוניקה סקס - מכה אפורה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? כנסיית השכל -היינו עושים אהבה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Evanescence - 'Angel of Mine' )איך תהיה השנה הזו?Saliva- click click boom (אם אתם מבינים למה אני מתכוון...
)

אני

איך העולם רואה אותי? Freak on a leash XD האם יהיו לי חיים מאושרים? WHisper LIVE מה אנשים באמת חושבים עליי? vermilion- slipknot האם אנשים חושקים בי בסתר? BYOB- soap איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? chop suey- soap XD מה אני צריך לעשות עם חיי? reminder- המכשפות :] עצה טובה בשבילי: Dance of fate- epica מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Beutiful- Christina Aguilera מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אלמנה- המכשפות 0___0 איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Taking of pecham 123- המכשפות. אני בהחלט אשקול את זה, אגב
ובהלוויה שלי? האמת שאני אשמח אם הוא יתנגן גם בהלוויה שלי, אבל: surrender- Evanescence :O איזה סוג גבר אני אוהב? Tell me Baby- rhcp איך יהיה לי מחר? Fly on The wings of Love- mtv 0__0 למה אני כאן? Nemo- nightwish בתור מה אנשים יזכרו אותי? פאראנויה זמנית- המכשפות!! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? planet hell- nightwish האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? lies (remix( איך תהיה השנה הזו? Pink- Track 7. איזה קטילה!!
המודגשים הם המוצלחים ביותר לדעתי...

ayala65

New member
123

איך העולם רואה אותי? עוזב/ סינרגיה האם יהיו לי חיים מאושרים? אינטרמת/ היהודים מה אנשים באמת חושבים עליי? all by myself/ celine dion האם אנשים חושקים בי בסתר? אהבה/ דניאל סלומון איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? העולם התחתון של האהבה/ אביב גפן [
] מה אני צריך לעשות עם חיי? מתים משעמום/אביב גפן עצה טובה בשבילי: your house/ alanis morissette [אאוץ'] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? עוד לילה/ הדורבנים מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? יום טוב/ עברי לידר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? באה מאהבה/ יהודית רביץ וגידי גוב ובהלוויה שלי? סיפור מכור/ מאיה בוסקילה איזה סוג גבר אני אוהב? אדם בתוך עצמו/ שלום חנוך ושלמה ארצי איך יהיה לי מחר? london bridge/ fergie למה אני כאן? beautiful/ HIM בתור מה אנשים יזכרו אותי? CIGARO/ סיסטם איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מילים יפות מאלה/ הפרויקט של עידן רייכל האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? love will find a way/ מלך האריות 2 איך תהיה השנה הזו? clocks/ coldplay

Aragollum

New member
הרגת אותי../images/Emo6.gif

האם יהיו לי חיים מאושרים? אינטרמת/ היהודים

Evi Virus

New member
יצא כל כך הזוי ../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? Shania Twain - You're Still The One [^^] האם יהיו לי חיים מאושרים? Pussycat Dolls - Stick With You מה אנשים באמת חושבים עליי? Simple Plan - Don't Wanna Think About You [פאק
] האם אנשים חושקים בי בסתר? אוודירגאד XD אבוי - Elvis Presley - Suspicious Minds איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Red Hot Chili Peppers - Warlocks [בסדר XD] מה אני צריך לעשות עם חיי? דאמיט ;[ Sting - English Man In New York עצה טובה בשבילי: Bee Gees - How Deep Is Your Love :) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Danny Elfman - According To Plan [מקורפס ברייד] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Seether ft. Amy Lee - Broken איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Queen - The fairy Feller's Master-Stroke [חח
] ובהלוויה שלי? Dido - Here With Me איזה סוג גבר אני אוהב? Madonna - Beautiful Stranger
איך יהיה לי מחר? Evanescence - You [העברתי מהר מהר מפה.] למה אני כאן? Madoona - La Isla Bonita [אבל אני שונאת את השיר הזה. הוא אפילו לא פה באשמתי.] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Queen - I Can't Live With You [
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Queen - It's A Beautiful Day [לא, לא התבלבלתי, לא U2... זה לא אותו שיר.] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Queen - Bicycle Race איך תהיה השנה הזו? Evanescence - Going Under [יאיי. X: למרות שהיא לא כזו ^^] הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rose131

New member
המ.

[אני יודעת שאני לא כזאת קשורה לפורום
] איך העולם רואה אותי?Hard To Concentrate- Red Hot Chili Peppers האם יהיו לי חיים מאושרים?Maybe it's Maybeline- Relient K מה אנשים באמת חושבים עליי?City Traffic Puzzle- The Hush Sound האם אנשים חושקים בי בסתר?Out Through The Curtain- The Hush Sound איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Can't Stop- Red Hot Chili Peppers מה אני צריך לעשות עם חיי?She- Elvis Costelo עצה טובה בשבילי:All That I've Got- The Used מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Welcome To The Jungle- Guns n roses מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?For Fiona- No Use For a Name איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Post Blue- Placebo ובהלוויה שלי?Kiss me, Kill me- Mest איזה סוג גבר אני אוהב?She is my Sin- Nightwish איך יהיה לי מחר?עוד חוזר הניגון- ברי סחרוף למה אני כאן?My Immortal- Evanescence בתור מה אנשים יזכרו אותי?No More Lies- Iron Maiden[יש לי אותו על המחשב רק כי חברה שלי שלחה לי
אני לא שומעת עוד שירים שלהם
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר?The Heartless- HIM
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Stupid girl- Garbage איך תהיה השנה הזו?God must hate me- Simple Plan

yotem 16

New member
מוחע../images/Emo83.gif

איך העולם רואה אותי? קיץ- איה כורם האם יהיו לי חיים מאושרים? Dear Life- Anthony Hamilton מה אנשים באמת חושבים עליי? Angels- רובי וויליאמס האם אנשים חושקים בי בסתר? You Learn- Alanis Morissette איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Soar- Christina Aguilera מה אני צריך לעשות עם חיי? Understanding- Evanescence עצה טובה בשבילי: אתה בא והולך- דנה ברגר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Fear- מתוך הפס-קול של רקוויאם לחלום מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Slide- Goo Goo Dolls איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Can't Fight The Moonlight- ליאן ריימס ובהלוויה שלי? Understanding- Evanescence עוד פעם P: איזה סוג גבר אני אוהב? Back In The Day- Christina Aguilera איך יהיה לי מחר? More & More- קרן וכריסטין מהדוגמניות 2
למה אני כאן? My Happy Ending- אבריל לאבין
בתור מה אנשים יזכרו אותי? למיה יש אקדח- כנסיית השכל איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Superman- Eminem האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Stripped INtro- Christina Aguilera איך תהיה השנה הזו? Baby Boy- ביונסה ושון פול

frozen Blood

New member
זה אמור להיות משעשע../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי?Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger Oo אוקיי
נגיד. האם יהיו לי חיים מאושרים?Bryan Adams & Mel C- When You're Gone חחח מעודד משהו. מה אנשים באמת חושבים עליי?Tatu - How soon is now האם אנשים חושקים בי בסתר?within_temptation-the_cross איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Evanescence - Anything for you מה אני צריך לעשות עם חיי?דנה אינטרנשיונל-סעידה סולטנהXDD אני לא רוצה לעשות את חיי כאלה;[ אני אוהב להיות זכר. עצה טובה בשבילי:עדי מדנס חבר שלי מת Oo כל כך. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?coldplay - twisted logic תכלס!!!!! מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Coldplay - Trouble יש מצבXD איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?ריטה-לבכותXDDD כן כנראה שממש יאהבו אותי בחתונהXD ובהלוויה שלי?THE FRAY - Hundred זה שיר די עצוב אז בסדר:X איזה סוג גבר אני אוהב?(חחחחחחחחחח זה אמור להיות טוב)טוב>< יצא ריטה-יום חדש....שזה לא ממש סוג של גבר אז ננסה שוב.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD טוב עכשיו יצא Jem-24 (ארבל מישהוXD?)אני משועשע איך יהיה לי מחר?lene-Bad Coffee Day בכל מקרה אני לא שותה קפה>< למה אני כאן?lordi-devil_is_a_loser...נגיד! בתור מה אנשים יזכרו אותי?Gorillaz - El Manana בתור הגורילז או בתור השיר המוזר שלהם:O? איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Enigma - Once In A Lifetime שיר חמוד האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?היהודים-ג'קי Oo מגניב
מתאימה לי הופעה פרטית של היהודים כרגע^^ איך תהיה השנה הזו?Nightwish - Nemo כמו הדג? כאילו אני אלך לאיבוד במימי אוסטרליה:O. לא כיף!

MCRRuLeS

New member
../images/Emo174.gif

איך העולם רואה אותי?Muse - Fillip האם יהיו לי חיים מאושרים?Bullet For My Valentine - Seven Days
חחחחח תודה,באמת מה אנשים באמת חושבים עליי?הופה: My Chemical romance - You Know What They Do To Guys Like Us In Prison האם אנשים חושקים בי בסתר?My Chemical Romance - The Ghost Of You
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Muse - Escape מה אני צריך לעשות עם חיי?My Chemical Romance - Helena תודה.. עצה טובה בשבילי:Fall Out Boy - The Take Over, The Break's Over מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Muse - Sunburn מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Evanescence - All That I'm Living For איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?My Chemical Romance - Honey, This Mirror Isn't Big Enough for the Two of Us ובהלוויה שלי?The Beatles - Penny Lane איזה סוג גבר אני אוהב?Within Temptation - Angels איך יהיה לי מחר?
Evanescence - Haunted למה אני כאן?Evanescence - Cloud Nine בתור מה אנשים יזכרו אותי? Simple Plan - Crazy
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?My Chemical Romance - Headfirst For Halos האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Evanescence - October איך תהיה השנה הזו?Bullet For My Valentine - Four Words (To Choke Upon) איך זה שלא היה Bring Me The Horizon?

Aragollum

New member
בואנה, תשובות מדכאות../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? K's Choice - Something's Wrong [אאוץ'
] האם יהיו לי חיים מאושרים? Alanis Morissette - That I Would Be Good מה אנשים באמת חושבים עליי? Lacuna Coil - Unspoken [כלומר, לא חושבים עלי?
] האם אנשים חושקים בי בסתר? ג'קו, רפאל ומורן - בדרך אל האושר [הופה
] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? היהודים - קח אותי [קח את אמאש'ך
] מה אני צריך לעשות עם חיי? Alanis Morissette - Wake Up [
] עצה טובה בשבילי: Sonata Arctica - 8th Commandment [לא תגנוב?
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? תיסלם - אור של כוכבים [לאנכון
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שמוליק קראוס - יום רודף יום איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? היהודים - מחפש תשובה ["איילה, התינשאי לי?" - "הממ" - "טוב, אני אלך לחפש תשובה"] ובהלוויה שלי? Sting - Palestine Jerusalem [וואו, מה אני אהיה, איזה שמעון פרס?
] איזה סוג גבר אני אוהב? Noa - Ave Maria [ובחיי שאין דרך יותר טובה כדי להגיד שאני לא אוהב גברים XDDD כפרע על ווינאמפ
] איך יהיה לי מחר? Sonata Arctica - Vodka Song [כלכך אומייגאד.
] למה אני כאן? System of a Down - Vicinity of Obscenity בתור מה אנשים יזכרו אותי? Kamelot - When The Lights Are Down איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Orphaned Land - Halo Dies [חחח רק אם אני אלמד לתנ"ך
"ותמלא הארץ חמאס"] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Epica - Cry for the Moon [אז.. לא?] איך תהיה השנה הזו? Buffy - Something to Sing About [אבוייי
] הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה