אז כן. נעשה משהו משעשע

Fragile rose

New member
אז כן. נעשה משהו משעשע

[בואנה כמה זמן לא פתחתי בפורום הזה הודעה
] בעקבות שרשור ישן, ונורא משעשע עלי לציין
שמים את הווינאמפ\מדיהפלייר\מה שלא יהיה על שאפל [שיר אקראי למי שלא יודע] ועל השאלות אתם עונים לפי השיר שמתנגן. שם השיר ומבצע. ישמבין? איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

Fragile rose

New member
מעניין מה יצא

איך העולם רואה אותי? Rammstein - Engel האם יהיו לי חיים מאושרים? Sonata Arctica-Fullmoon מה אנשים באמת חושבים עליי? Nightwish - Crownless האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Miri Ben-Ari -4 Flat Tires מה אני צריך לעשות עם חיי? jayz feat linkin park - numb encore עצה טובה בשבילי: No Doubt - Hella Good מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Useless Id - Note מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Sonata Arctica-UnOpened איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Carlos Santana - Incident at neshabur ובהלוויה שלי? Pink Floyd - Comfortably Numb איזה סוג גבר אני אוהב? You Blew Me Off איך יהיה לי מחר? Nightwish - The Riddler למה אני כאן? Evanescence - Like You בתור מה אנשים יזכרו אותי? After Forever - Leaden legacy איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Red Hot Chili Peppers - Deep Kick האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אביב גפן - סוף העולם איך תהיה השנה הזו? disturbed-breathe מה לעזאזל o_O

outro

New member
הבנתי..

איך העולם רואה אותי? avril lavigne- girlfriend (בבקשה לא לשאול למה יש לי את השיר הזה..) האם יהיו לי חיים מאושרים? אביתר בנאי- תיאטרון רוסי מה אנשים באמת חושבים עליי? semisonic- secret smile האם אנשים חושקים בי בסתר? ג'קו אייזנברג- תגידי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? googoo dolls- iris מה אני צריך לעשות עם חיי? nickelback- hero עצה טובה בשבילי: evanescence- afm מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? avril lavigne- freak out מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? avril lavigne- nobody's home איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? evanescence- ef- demo ובהלוויה שלי? ג'קו אייזנברג- נרדם על החולות איזה סוג גבר אני אוהב? סורי אבל אני לא.. איך יהיה לי מחר? evanescecne- lithium למה אני כאן? maroon 5- this love בתור מה אנשים יזכרו אותי? evanescecne- imaginary איזה שיר יתקע לי בראש מחר? evanescence- lacrymosa האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? evanescence- call me when you're sober איך תהיה השנה הזו? מטרופולין- מלאכים לא נוראי..

TheRainMaker

New member
חחחח זה מה שאני פתחתי אז ^^

קדימה!
איך העולם רואה אותי? יצאתי לטייל לפנות ערב/שי גבסו-
האם יהיו לי חיים מאושרים? הבלוז/היהודים מה אנשים באמת חושבים עליי? So Close/אוונסנס-
2# האם אנשים חושקים בי בסתר?Dumb/נירוונה- XDDDDD אשכרה. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? נתכונן/מלך האריות- זתומרת להרוג את מופסה?
אוקיי
מה אני צריך לעשות עם חיי?זה הגשם/נורית גלרון
עצה טובה בשבילי: בוא לריו/יהודית רביץ
המונית בדרך. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Finally Free/דרים תי'אטר-
3# מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?מחול מטורף/ריטה ><! איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?עלבון/ ערן צור XD ובהלוויה שלי?Superman's Dead/ אוור ליידי פיס
4# איזה סוג גבר אני אוהב? אור הירח/אביב גפן איך יהיה לי מחר?Give Unto Me/אוונסנס למה אני כאן?The Only One/אוונסנס- תכל'ס
בתור מה אנשים יזכרו אותי? מקום אחר/היהודים איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אם תבוא/נינט טייב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? היו לילות/ריטה
איך תהיה השנה הזו? תמיד אוהב תמיד נפגע/ איגי וקסמן. בוהו!><

Aragollum

New member
אני רוצה את שיר הנושא שלך../images/Emo10.gif

למה הוא לא יצא שיר הנושא שלי ;[

Rose Madder

New member
זה מתחיל לחרפן שפרסמתי את זה בשני מקומות

שונים, ואני רואה את זה שוב כאן. וכן, אני יודעת שהזכויות לא שמורות לי, אבל זה מוציא את כל החשק לענות. [אין לי שום טענות, סתם מצב רוח] ><

לילילילילילי יצא דפוק XD

איך העולם רואה אותי? Opeth- Beneath The Mire האם יהיו לי חיים מאושרים? Naglfar-Wargod מה אנשים באמת חושבים עליי? Linkin Park-Pushing Me Away האם אנשים חושקים בי בסתר? Dimmu Borgir-The Night Masquerade איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? NORTHER- Blackhearted מה אני צריך לעשות עם חיי? Evanescence- Taking Over Me עצה טובה בשבילי: NORTHER-Throwing My Life Away מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Nightwish- Forever Yours מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Within Temptation - The Promise איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Cradle of Filth- Medusa and Hemlock ובהלוויה שלי? Luca Turilli's Dreamquest - Gothic Vision LOL איזה סוג גבר אני אוהבת? Slipknot - Surfacing XS איך יהיה לי מחר? Evanescence-The Last Song I'm Wasting on You למה אני כאן? EDGUY- Painting on the wall בתור מה אנשים יזכרו אותי? Cradle Of Filth- Tonight In Flames איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Within Temptation - Angels האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Edguy-Headless Game איך תהיה השנה הזו? Hate Me!- Children Of Bodom

Lost Lullaby

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

איך העולם רואה אותי? Peter Gabriel- In Your Eyes האם יהיו לי חיים מאושרים? The Cardigans- Love Fool מה אנשים באמת חושבים עליי? Air- All I Need האם אנשים חושקים בי בסתר? Darren Hayes- California, הא איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Savage Garden- Crash & Burn :D מה אני צריך לעשות עם חיי? Garbage- Drive Me Home עצה טובה בשבילי: Garbage- Bad Boyfriend
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? K's Choice- Butterflies instead מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Evanescence- Lithium איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Abril Lavigne- Everything Back But You
ובהלוויה שלי? Enrique Iglesias- Hero
איזה סוג גבר אני אוהב? Shakira- Whenever, Wherever
איך יהיה לי מחר? Placebo -Drag
למה אני כאן? Savage Garden- I Want You בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Strokes -Hard To Explain
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Britney Spears- Overprotected האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Finch- What It Is To Burn איך תהיה השנה הזו? Evanescence- Lose Control :D הודגש באמצעות מדגישומטיק

idanias

New member
Abril Lavigne- Everything Back But You../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בחתונה

למעלה