אז כן. נעשה משהו משעשע

yogniz

New member
זה הולך להיות משעשע../images/Emo26.gif../images/Emo109.gif

רק הרשו לי לציין שאין לי הרבה שירים על המחשב כרגע..אז אמנים יחזרו על עצמם...בעיקר אוו סביר להניח
איך העולם רואה אותי? עברי לידר- חורף
האם יהיו לי חיים מאושרים? Shakira- Hips don't lie
מה אנשים באמת חושבים עליי? Evanescence- Everybody's fool (תודה באמת
)
האם אנשים חושקים בי בסתר? מתוך פסקול שרה"ט
Howard shore- The taming of smeagol
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Tori amos- Famous blue raincoat
מה אני צריך לעשות עם חיי? קורין אלאל- זן נדיר
עצה טובה בשבילי: "גסטון" מהיפה והחיה של דיסני
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Lord of the rings- Minas Trith
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Coldplay- High speed
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Airosmith- I don't wanna miss a thing...וואלה מתאים
ובהלוויה שלי? חובבות ציון- רוצה בנים XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
בהלוויה!! XDDD
איזה סוג גבר אני אוהב? Lacuna coil- Circle- מה? אני אוהב גבר עגול?
איך יהיה לי מחר? Within Temptation- Ice queen...יותר הגיוני שיהיה סאן קווין...חם לי
למה אני כאן? "גלגל החיים"- מלך האריות..ווא אני בשוק איך זה יוצא מתאים לשאלות
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Evanescence- Going under
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הקונה מטטה
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Muse- Plug in baby
איך תהיה השנה הזו? אוקיי. התוצאה האחרונה מפחידה אותי, כי זה כל כך מתאים למה שהול לקרות בסוריה=לי..זה רק עוד סימן.. Lacuna coil- Angel's punishment...ושורה שחוזרת על עצמה הרבה בשיר: War, Distruction..
היה מצחיק עד האחרון

../images/Emo10.gif

לא רוצה מלחמה,זהו זה!אני עולה לחרמון ומורידה אותך משם! ו-היי! אם אתה תהיה מפקד,אתה לא תהיה בחרמון יותר לא?הרי הקורס לא עובר שם לך תהיה סמל יוגי^^

kittycatbone

New member
הממ

בטח המדיה פלייר לא יהיה נחמד כל כך עכשיו.. אבל נראה מה קורה
איך העולם רואה אותי? craly simon - nobody does it better (יאיי
) האם יהיו לי חיים מאושרים? michael brecker - nothing personal מה אנשים באמת חושבים עליי? sarah mclachlan & delerium - silence (טוב להכיר את השיר הזה
) האם אנשים חושקים בי בסתר? evanesence - whisper (מה זה אומר?
) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? dire straits - brothers in arm (מזה השירים האלה?XD) מה אני צריך לעשות עם חיי? bang gang - everything is gone (
) עצה טובה בשבילי: laika - uneasy חע! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? foo fighters - all my life מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מתי כספי ושלמה גרוניך - כשאלוהים אמר בפעם הראשונה! איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? emiliana torrini - thinking out loud (שיר יפה
אבל לא מתאיםXD) ובהלוויה שלי? evanescence - before the dawn (מעניין
) איזה סוג גבר אני אוהב? muse - megalomania (חבל
) איך יהיה לי מחר? goo goo dolls - black baloons (אופטימי משו!) למה אני כאן? כנסיית השכל - טיפת מזל
יו האמת שזה באמת נכון..! בתור מה אנשים יזכרו אותי? lady & bird - see me fall חחח
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איפה הילד - מישהו שומע אותי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? chris isaak - wicked game איך תהיה השנה הזו? incubus - nice to know you.. חח אוקע!

idanias

New member
יש לה../images/Emo11.gif

חחח היא עושה לי זאת יסמיןןןן ואני כזה : אע? נווו קיטיקטבון(?!) ואני אהההההההההההההה

kittycatbone

New member
חח

היום ראיתי איזה יש לך.. אבוי
הזאת שליאט צילמה אותי ושמנו את הבלון חשיבה הזה???

Lihi a

New member
אהבתי../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? Evanescence-The Last Song I'm Wasting On You האם יהיו לי חיים מאושרים? Lenny Kravitz - Believe מגניב
מה אנשים באמת חושבים עליי? Staind - It's Been Awhile האם אנשים חושקים בי בסתר? Evanescence - Like You איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Depeche Mode - Suffer Well מעודד משהו מה אני צריך לעשות עם חיי? Chris Cornell - Follow My Way עצה טובה בשבילי: Temple of the dog - Time of trouble מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Alice In Chains - Rooster אוי ואבוי לי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Evanescence - My Immortal איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Alter Bridge - In Loving Memory ממש.. חתונה משמחת
ובהלוויה שלי? Evanescence - Hello איזה סוג גבר אני אוהב? Depeche Mode - John The Revelator ענק
איך יהיה לי מחר? Sarah McLachlan - Building A Mystery למה אני כאן? Chris Cornell - Wave Goodbye מאוד מעודד בתור מה אנשים יזכרו אותי? Chris Cornell - Sweet Euphoria איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Jack Johnson - Good People האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Audioslave - Wide Awake איך תהיה השנה הזו?Alice In Chains - Down In A Hole

ואני ! ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? Christina Aguilera - Fighter
האם יהיו לי חיים מאושרים? Evanescence - My Last Breath
מה אנשים באמת חושבים עליי? Sean Paul - Ever Blazin האם אנשים חושקים בי בסתר? Eminem - Love you More אז זה כן או לא
? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Eminem - Like Toy Soldiers רעיון טוב! מה אני צריך לעשות עם חיי? מוקי - אלוהים.
זה סימן ? עצה טובה בשבילי: Evanescence - Taking Over a Me מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
Sean Paul - Temperature מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Evanescence - Lose Control
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Fort Minor - Belive Me. באסה
ובהלוויה שלי? Cloud Nine איזה סוג אישה אני אוהב? Panic! At The Disco - Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off איך יהיה לי מחר? KoRN - Love Song למה אני כאן? Panic! at The Disco - I Write sins not tragedies בתור מה אנשים יזכרו אותי? Jay-Z/Linkin Park - Numb/Encore איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Eminem - Sing for the moment מגניב! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מוקי - שיר מלחמה
איך תהיה השנה הזו? מוקי - אם לא עכשיו.

DARk lies

New member
וויפס. ^^;

איך העולם רואה אותי? עברי לידר-מרי לנצח.
האם יהיו לי חיים מאושרים? Evanescence-Hello [וואו. תודה.
] מה אנשים באמת חושבים עליי? Foo Fighters-Breakout האם אנשים חושקים בי בסתר? Alter Bridge-Save me [מה הקשר.] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Ani DiFranco-Both Hand [אוקיי. שועשעתי קלות. XDDD] מה אני צריך לעשות עם חיי? David Gray-Sail Away עצה טובה בשבילי:Semisonic-Secret Smile מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? עברי לידר- ג'קט.
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? עברי לידר-פרח.
[נו מה קורה.] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Beatles-Come Together [
] ובהלוויה שלי?Ani DiFranco-Untouchable face איזה סוג גבר אני אוהב? עברי לידר ונינט טייב- הכאב הזה. [
, טוב די עם עברי לידר.] איך יהיה לי מחר? Coldplay-Swallowed in the sea למה אני כאן?עברי לידר-מלטף ומשקר. [ימאס לי מעברי.] בתור מה אנשים יזכרו אותי?Dream Theater-Beyond This Life איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Chicago-I can't do it alone האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מוש בן ארי-ג'ה איז וואן, טוב, זה מצחיק, אבל מה זה עושה לי ברשימה. ;[ איך תהיה השנה הזו? The Used-Greener with the scenery[או..קיי.
] טוב, יצא הזוי, ולא מצחיק. באסה.

DARk lies

New member
כן אני אמות כנראה. ;[

חח, אח"כ עשיתי את זה שוב לעצמי כי הרגשתי שיצא לי מעפן, וב"בתור מה אנשים יזכרו אותי?" יצא לי משהו קטן וטוב של משינה.
[למה אני לא רואה אותך יותר!@#$]

למעלה