אז... איך היה לכם?

CibiHeart92

New member
את זה גם אני XDDDDDDDD

מצחיק, כי נניח את לאשבלייר דאון ממש ממש לא בא לי לראות..... XD

string chan

New member
אני אומרת לעצמי שאני אראה לאשבלייר דאון מאז..

שהתחלתי לראות אנימה בערך, ועדיין לא עשיתי את זה. רמזרמז צקצקצק.

string chan

New member
נענה גם...

היה לי ממש נחמד D: נראה לי הייתי בעיקר לא קשורה לאף אחד, וסתם הסתובבתי והצקתי לאנשים (אז מצטערת מי שהצקתי לו). בבוקר קוני גנבה אותי למאחורי הבניין, מה שהיה נורא פדופילי מצידה, לכמה תמונות. שאגב אני נורא שמחה מאיך שהן יצאו. D: לפני זה הייתי עסוקה בעיקר בלהתלבש בעצמי (שזה הייתה עבודה פשוט נורא קשה, כי הקוספליי היה כ"כ מסובך וזה) ולעזור להתלבש לאיצ'י ולהדביק אוזניים למיצ'. (לי אישית ממש כאב להוריד אותן אחרי זה, אבל נו... גם היה לי כואב להוריד את הגבות האדומות. אנח חושבת שעד עכשיו זה לא לגמרי ירד. ומה שכן, ירד עם הגבה עצמה >_>) ואז, עזרתי קצת לשרון ואורי עם להדביק את השטיח האדום ולטאטא וזה. וכולם חשבו שזה נורא משעשע לציין שאני בגובה של המטאטא.
ואז הלכנו עם קוני לצלם את לינק וזלדה. איזה קאסט שקר אנחנו, אין לנו אפילו תמונה אחת נורמאלית של שלושתינו, חוץ מהוואקאון. ואז ניהיה לי משעמם והתחלתי להציק לאנשים. ^^" ואז היה הוואקאון שהיה משעשע ממש, ונורא נחמד, וכל הכבוד לשרון וענן ואורי D: ובערב החלטנו באמת ללכת לאכול, ולא רק להגיד שאנחנו רעבים והולכים לאכול, ואכלנו סושי ממול. 3: וזהו! אז בסה"כ היה כיף, ואני לשם שינוי גאה במה שעשיתי ואיך שיצא וזה. (אני יודעת שזה היה ממש פשוט, אבל זה כזה... הדברים הקטנים. ונגיד דברים כמו לצבוע בד ככה או לעצב פאה זה משהו שלא עשיתי בכלל עד עכשיו, ואני מרוצה מהתוצאה.)

CibiHeart92

New member
אוקי אז

אז בסוף לא עשיתי קוספליי, החרב המדהימה (רציני הדבר הכי יפה שראיתי בשנה האחרונה, סער אני מקימה לך מקדש) גרמה לי להבין שהקוספליי יהיה שווה לפורי (אם תוכנית ראנדומלית אחרת לא תיפול עליי...) וזה יצא בטוב. צילמתי, אבל לא הרבה. ימים קצרים, לכל הרוחות. אז צילמתי בעיקר את סתיו וסבטה שהמצלמה שלי מאוהבת בהן עד למעל הראש (לרוב גם בלירון אבל אנחנו מסוכסכות כי היא גנבה לי את חן מויאל >D ) וגם קצת את הקאסט של סאקורה ואת חן...השאר נורא בקטנה ללכת לכנס היה נחמד כי יובל חייכה לילדים קטנים ואמרה להם להשרף בגהינום, וזה גרם לאימהות נורא להתלהב משום מה. הכנס היה נורא חופשי וחברתי, גם אם הוא היה ריק יחסית לאחרים, הוא היה מוצלח מאוד כי היה זמן לדבר עם אנשים. תודה אמא"י :) כמו כן הווקאון- אוקי, קודם כל, ווקאון בחוץ?....גאוני. בשביל צלמת, זה גאוני. מעולם לא יצאו לי תמונות טובות יותר מווקאונים. כי התאורה הזוועתית בכל אולם שהיה בו ווקאון עד עכשיו עשה רק תמונות איומות. בחוץ? הכל יצא אחלה בחלה, עד שהחשיך ואנשים התחילו למות מקור ענן ושרון פיטס לנצח~ וכנעני- לומר את עניין ה"מה, אין מנצחים? ואתם אוהבים את זה?! אחלה!!!!" בסוף היה הברקה מצידך (או מצד מי שאמר לך להגיד את זה) כי זה הרגיש מאוד נכון :) סחטיין כולם היו ממש יפים, ואני מצטערת שלא יצא לי לצלם את רובכם. מקווה שיצא לכם לשחזר קצת בשבילי? (AKA דולז, לירון וניצן, זלדה, גאיה וכנען ועוד....) מקווה שיהיה לי יותר אפשרות לצלם בפעם הבאה לגבי האירוע השני, אני שומרת על זכות השתיקה

akane

New member
מההודעה שלך לשניה חשבתי שכן

כי לא ראיתי *אף אחד* מהקהילה הבוגרת יותר בכנס הזה. אולי חוץ מאודליה שמכרה תכשיטי פימו מקסימים

CibiHeart92

New member
אני לא רוצה לדבר

על הכנסים של האידיוטים האלה בין אם אני הולכת אליהם ובין אם לא אני סובלת מהמארגנים מספיק גם בלי, תודה רבה.

coral chan

New member
../images/Emo210.gif היה טוב X3

איזה שנתיים לא הכנתי קוספליי, זה היה מרענן~ ועוד אחד עם פיאה, פשוט בלתי יאומן. הכל התחיל מיד לאחר סיום הפסיכומטרי. רצתי הביתה, לקחתי הרבה כסף, וכמעט ויצאתי לנחלת בנימין. רגע לפני שיצאתי מהחדר, נתתי מבט חטוף בארון הבדים~ OMG יש בדיוק את הבדים שאני צריכה (שאריות של לבן מקוספליי אחר, בד צהוב שקיבלתי במתנה ששכחתי ממנו), אז התחלתי לעבוד עד אור הבוקר, וסיימתי את השמלה ואת הצביעה שלה. למחרת קמתי מוקדם, עשיתי את כל הביצים הארורות, הלכתי לעבוד, חזרתי הביתה ויעלי נחלצה לעזרתי ויחד עשינו את הכנפיים, היא עשתה את הפיפיון המושלם, ואחר כך בחרתי איפור עם אמא והלכתי לישון ב-4 ;_; הרבה אנשים לא זיהו אותי בהתחלה, זה היה משעשע, לא הבינו מי מדבר איתם ולמה. וצילמו אותי ושלחו לי תמונות יפות~ כמה זמן זה לא קרה X3 האירוע עצמו עבר חלק ממש, חף כמעט מבעיות, המתנדבים היו פצצה, אביב (המנהל) ולירון (עוזרת שלו) עשו עבודה מעולה, חבר וועד היה על הטכני והכל פשוט עבד. מאוד כיף לקרוא את הפידבקים החיוביים, שאנשים נהנו מאופי האירוע ושזו אתנחתא נדרשת בין הכנסים הגדולים. בקיצור, נהנתי! [למרות שלא היה לי זמן להיכנס לסדנאות ): ]

Mint Drops

New member
היה ממש כיף :)

אני באמת צריכה להגיב פה לעיתים יותר קרובות. הגענו בסביבות 11 וחצי, עליתי על קוספליי וגייסתי סיכות ביטחון בשביל לתקן כמה דברים, אז מי שנתן לי... תודה רבה. הצלתם אותי :) פספסנו את הסדנא של סם בגלל כל ההתעסקויות עם הקוספליי, אבל את הסדנא של שני וחופית לא, והיה מוצלח... אחר כך הלכנו לווקאון לראות קוספליירים מנצנצים ו...זהו. קוני צילמה אותי קצת, ירדתי מהקוספליי והלכנו לאכול במסעדה יפנית מגעילה ויקרנית (שיפוד אחד של שלוש פרגיות אומללות עלהלי 16!), אחר כך קרן הגיעה אז הלכתי לומר לה שלום, והתחפפתי הבייתה. בקיצור, נהנתי מהאווירה הרגועה ואני ממש מרוצה מהקוספליי. :)

למעלה