../images/Emo210.gif היה טוב X3
איזה שנתיים לא הכנתי קוספליי, זה היה מרענן~ ועוד אחד עם פיאה, פשוט בלתי יאומן. הכל התחיל מיד לאחר סיום הפסיכומטרי. רצתי הביתה, לקחתי הרבה כסף, וכמעט ויצאתי לנחלת בנימין. רגע לפני שיצאתי מהחדר, נתתי מבט חטוף בארון הבדים~ OMG יש בדיוק את הבדים שאני צריכה (שאריות של לבן מקוספליי אחר, בד צהוב שקיבלתי במתנה ששכחתי ממנו), אז התחלתי לעבוד עד אור הבוקר, וסיימתי את השמלה ואת הצביעה שלה. למחרת קמתי מוקדם, עשיתי את כל הביצים הארורות, הלכתי לעבוד, חזרתי הביתה ויעלי נחלצה לעזרתי ויחד עשינו את הכנפיים, היא עשתה את הפיפיון המושלם, ואחר כך בחרתי איפור עם אמא והלכתי לישון ב-4 ;_; הרבה אנשים לא זיהו אותי בהתחלה, זה היה משעשע, לא הבינו מי מדבר איתם ולמה. וצילמו אותי ושלחו לי תמונות יפות~ כמה זמן זה לא קרה X3 האירוע עצמו עבר חלק ממש, חף כמעט מבעיות, המתנדבים היו פצצה, אביב (המנהל) ולירון (עוזרת שלו) עשו עבודה מעולה, חבר וועד היה על הטכני והכל פשוט עבד. מאוד כיף לקרוא את הפידבקים החיוביים, שאנשים נהנו מאופי האירוע ושזו אתנחתא נדרשת בין הכנסים הגדולים. בקיצור, נהנתי! [למרות שלא היה לי זמן להיכנס לסדנאות ): ]