אז... איך היה לכם?

Ayelet chan

New member
כיף :)

אני אוהבת אירועים קטנים כאלה שאפשר אשכרה לדבר עם אנשים ולא כולם רצים בהיסטריה של כנס ממקום למקום~

rocket

New member
ולמשהו קצת יותר ארוך ?

עד יום שני בחצות בערך הייתי לחוצה למוות. כשרק קבעתי עם סתיו לגבי הקוספליי היא שאלה אותי אם אני אצתרך עזרה בתפירה ואני בשיא הבטחון אמרתי שלא. שבוע אחרי אני יושבת עם גזרות ביד שאין לי מושג מה לעשות איתן ותוהה איך אני הולכת לצאת מזה ... אבל בגלל שיש לי לפעמים קטע כזה של לא להגיד שאני צריכה עזרה החלטתי שאני אעשה את זה לא משנה מה. ועשיתי. ויאלה, אני גאה בעצמי. למרות שהיו מלא פעמים שחשבתי שהרסתי הכל והיו פעמים שחשבתי שאני לא אספיק .... ובעיקר פחדתי שלא לעמוד בציפיות שהיו מאוד מאוד גבוהות. ותודה לכל מי שגרם לזה לקרות - סתיו כמובן, יובל שהשאילה לי פאה, דנה עם המוח הסופר-יצירתי שלה וכל אחד שהאמין בי לאורך הדרך, אני מקווה שכן עמדתי בציפיות בסופו של דבר ואני מקווה רק ללכת ולהשתפר מעכשיו והלאה ~ ד"א , אחד *ה* דברים הכייפים אתמול היה לעלות לוואק און עם מוזיקת רקע. זה נותן תחושה כל כך טובה וממש "מכניס" אותך לתוך הדמות שאתה משחק. בבקשה תאמצו את זה לכנסים ;_;

rocket

New member
תודה!!

אני ממש שמחה שיצא מה שיצא בסוף

Lightning9

New member
וואו

באמת שהכי הרבה שיש לי לומר זה וואו התגובות של האנשים, איך שנראנו בסופו של דבר, האווירה של היום.... באמת שכיף! היה לי פשוט נהדר! למרות כל הדברים שהתחרבשו בבוקר ושהגענו יחסית ממש מאוחר והכל... סער, נראנו מדהים. היה לי כל כך כיף לעשות איתך את הקוספליי הזה ולעבוד איתך עליו!!! תודה תודה תודה תודה תודה :) ניצן ושירה, תודה על האיפור המדהים, בלעדיכן זה לא היה מושלם. בעיקר שירה שהצילה לנו את התחת!!!!!!
ותודה לכל המליון אנשים שצילמו, החמיאו, התפעלו וסתם היו איתי. חזרתי הביתה מחוייכת מאוזן לאוזן, היה תענוג שירבו כנסים כאלה

juliChan

New member
סיכום שלי .........

אחרי כימעט יותר מ4 ימים ללא שינה היום אמא נותחה בהצלחה היא בהתאוששות אני רוצה להודות לכל מי שחיזק אותי בימים האחרונים אם לא היו לי חברים טובים כמוכם הייתי נופל יותר עכשיו זה הזמן שלי להתחיל לאסוף את עצמי ולהמשיך הלאה גם אם זה אומר שאת לייסרג אני אזרוק לגמריי ואתחיל אחד חדש

rukia chan

New member
לא יודעת כמה זה שווה ../images/Emo103.gif

אבל אני ממש שמחה שהכל בסדר ומאחלת לכם שהכל יילך חלק מכאן והלאה! אל תדאג, תנשום עמוק, העיקר שזה מאחוריך.

saarshemer

New member
אנחה של נחת....

מכיר את ההרגשה שאחד מהוריך נמצא במצב שחייו בסכנה לא מאחל את זה לאף אחד....במיוחד לחבר תמיכה מכולנו יש לך...אז אל תדאג ליפול....יש רשת ביטחון של דבק חם וכרית של קרינולינות מתחתיך כדי לרכך את הנפילה קח כמה זמן שתרצה....העיקר שתחזור לעצמך

rocket

New member
שמחה שהעניינים השתפרו :)

מקווה שהיא תחזור לעצמה מהר, וגם אתה. אל תזרוק את הקוספליי. חבל על העבודה שלך. תשמור אותו לאיזה מפגש ! יש מספיק כאלה

akane

New member
מאחלת לה רפואה שלמה ../images/Emo140.gif

קשה להמשיך כשקורה דבר כזה, אבל חשוב להיות חיוביים. ואל תזרוק את הקוספליי, תחשוב שזה רק נותן לך זמן לשפר אותו לאירוע הבא~ ^^

Apushu

New member
איזו הקלה!!!

החלמה מהירה, ואני מקווה שגם אתה תרגיש יותר טוב מהר <: (כי זה משפיע בכל זאת) ואל תזרוק את הקוספליי הזה לפח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה לראות אותו ;A; אחת הדמויות השולטות

CibiHeart92

New member
אתה לא תזרוק ולא נעליים

אתה תבוא לדירה ואני ויובל נעזור לך אם מה שאתה לא יודע, והוא יצא אסאם לפורים. לא לזרוק!!!! חוץ מזה, תנוחו טוב, גם אתה וגם אמא

rukia chan

New member
במילה אחת? מעולה! ../images/Emo103.gif

וביתר פירוט: אז ביום שני הייתי בלחץ מטורף כי כרגיל השארתי מאה ואחת דברים לרגע האחרון, ואז ביום שלישי קמתי ממש מוקדם בשביל לעשות את כל הצלקות [מישהו מעוניין לקנות בקבוק כמעט מלא לחלוטין של לטקס במחיר מציאה?]. הגעתי לכנס, פגשתי את מיי ואיילת ומיי הצילה אותי לגמרי כי היא נתנה לי את הפיאה [שלי עדיין לא הגיעה...], הלכנו לסדנת פיאות של סם שממנה למדתי ממש הרבה, אז תודה רבה סם! ולסדנת מודלינג של חופית ושני, שגם ממנה למדתי לא מעט ובעיקר הייתה כייפית, אז תודה רבה חופית ושני! עכשיו, אני רוצה להתנצל בפני אנשי הווק-און על שעליתי ונטשתי, אבל לא הספקתי להצטלם בכלל ואם הייתי נשארת עד הסוף היה נגמר לי האור ;;;;; סליחה ;;;; אבל עשיתם עבודה נהדרת! אז מיי וקורל צילמו אותי קצת, ויצאו כמה תמונות שממש אהבתי, אז המון תודה למיי וקורל. ישבנו קצת עם קורל ותאיר ואז הצטרפו עוד אנשים והיה ממש... חברתי, נינוח ושפוי ורגוע כזה, בניגוד לכנסים אחרים, אז זה היה ממש שינוי מקסים ולטובה באווירה. בקיצור, סליחה על החפירה, ח"ח לכל מי שקרא הכל, נהניתי בטירוף והמון תודה לכל מי שאירח לי לחברה ועשה את הכנס הזה לפשוט כייפי.

למעלה