יו... מחשב...
הלפטופ שלי בתיקון והמחשב של אחותי נשרף (יופי, יחי המזל שלי) ואחי לא הכי נותן לי לגעת לו במחשב אז אשכרה ברחתי לבת דודה שלי באשדוד כדי להיות עליווווווווווווו. אז היה מה שהיה עם אומינקו, שתי בנות מהקאסט שלי היו באירוע עם הקוספליי והן היו מהממותתתת. אני סתם הייתי שמנה אבל קורל כזו מוכשרת שבטוח יש לי כמה תמונות טובות D; הייתי על עקבים של אמא שהיא תשבור אותי שהיא תגלה שגנבתי לה, לא שזה משנה כי הן כאבו אז החלפתי לסירה, גיא איים עליי במצלמה שלו שאני אבוא לפינת צילום שלו (סתם נו כפרעליך) והיה מצחיק לברוח ממנו. (3>) אח"כ הייתי בהרצאה המצחיקה של שני וחופית (שהייתה ממש רשמית כזו ושני הייתה טרולית) והצלמים עיצבנו (וזה עם הפילם, גאד >>") אבל היה ריקוד המוני של SORRY SORRY אז היה סבבה. ואז יצאנו החוצה והשתעשענו וקורל חטפה אותי לקרן האור האחרונה בחור של האשכול פייס, והיא צילמה אותי המונים והיה ממש מגניב. ואז באו גם גל ומיתר וואל וניקה ועשינו שטויות משעשעות, והיה טיפה שפוי, לא הרבה, רק טיפה. ואז חזרנו למבנה ואני, שני, חופית ומעיין רקדנו ושרנו קוראנית ודיברנו על קאסטים עתידיים עם טרי וארז. ואז היינו צריכים לנטוש. אז הלכנו למסעדה באוטו של כנני שלקח שנים להגיע אליה, ורון חפרררררררררררררר, ממש חפררררררררררר. ועוז בכלל ישן חצי נסיעה וזה היה משעשע XD; אחרי כל הנסיעה המתישה בעליל הזו המסעדה בכלל לא הייתה כשרה אז לא יכולתי לאכול, אבל שתיתי! ואכלתי עם חופית גלידה! (חופית 333>) וכנני עשתה קולות מוזרים (לולולעלולולעועלוווו) ועשינו מליון שטויות עד איזה עשר וחצי בלילה. ואז נפרדו דרכינו, גיא, חופית וסם נסעו לבד ואני, כנני, קרן, רון ועוז נסענו באוטו הצהוב של כנני (שהיא החנתה בחור מפחיד וחשוך), ורון חפר כהרגלו, ואני ועוז דיברנו על חסמבה (עוזזזזזז 3333>). בסוף נשארנו 3 גן יבנאיות והגענו הביתה באיזה 12 בלילה. אבל היה מצחיק, בטירוף. מסקנה אחת מכל היום הזה? עוז ורון מתחברים יותר מידיי לאחרונה. ממממממ... חשודדדדדד!