אז... איך היה לכם?

innocence

New member
אני לא מכירה את הדמות -

אבל לפי הרפרנס ששמת בפורום - זה היה מצוין!

JustBeFriend

New member
וואוו!

תקשיבי, עשית לי את היום! אני מתה על בלאלייקה והקוספליי שלך היה מדהים!

Apushu

New member
תודה!!! >_< היית מהממת

איזה כיף לשמוע תגובות חיוביות על הסדנא הזאת XDD

Grell

New member
איזה דקות שפויות בראש שלךךך

מארק הזה חירפן לי את השכלללללללללללללללללל אמא זה רודף אותי בחלומותתתת "תראייי! עט ורוד! תראי! עוד עט! כמה ניסים יש פה!!!!" [FAPA] אבל היה משעשע לגמרי.

rukia chan

New member
"יש לי את בורג החיים והמוותתתתת!" ../images/Emo103.gif

כמה אנרגיה יש לילד הזה, השם ישמור... XDDDD

rukia chan

New member
אמג תודה לכולם!!!! ../images/Emo103.gif

אתם לא מבינים איזה כיף לי לשמוע את זה, במיוחד בהתחשב בעובדה שכולם היו כ"כ מהממים! תודה רבה!

CibiHeart92

New member
אני אגיד לך את האמת

ממש ממש הפתעת אותי לטובה, השתפרת ברמה מטורפת! היית ממש דומה לדמות והתפירה נראתה ברמה מעולה והפאה לא הייתה שלך? באמת? היא נראתה די מושלם, אולי חוץ מהחוסר בקוקו XD

rukia chan

New member
תודה רבה! ^_^ ../images/Emo103.gif

וכן, המחסור בקוקו עצבן גם אותי, אבל לא רציתי להרוס למיי את הפיאה המהממת. אבל היא אכן הייתה ממש טובה לדמות, היה לי המון מזל, אני כבר שקלתי לבטל את הקוספליי...

Grell

New member
יו... מחשב...

הלפטופ שלי בתיקון והמחשב של אחותי נשרף (יופי, יחי המזל שלי) ואחי לא הכי נותן לי לגעת לו במחשב אז אשכרה ברחתי לבת דודה שלי באשדוד כדי להיות עליווווווווווווו. אז היה מה שהיה עם אומינקו, שתי בנות מהקאסט שלי היו באירוע עם הקוספליי והן היו מהממותתתת. אני סתם הייתי שמנה אבל קורל כזו מוכשרת שבטוח יש לי כמה תמונות טובות D; הייתי על עקבים של אמא שהיא תשבור אותי שהיא תגלה שגנבתי לה, לא שזה משנה כי הן כאבו אז החלפתי לסירה, גיא איים עליי במצלמה שלו שאני אבוא לפינת צילום שלו (סתם נו כפרעליך) והיה מצחיק לברוח ממנו. (3>) אח"כ הייתי בהרצאה המצחיקה של שני וחופית (שהייתה ממש רשמית כזו ושני הייתה טרולית) והצלמים עיצבנו (וזה עם הפילם, גאד >>") אבל היה ריקוד המוני של SORRY SORRY אז היה סבבה. ואז יצאנו החוצה והשתעשענו וקורל חטפה אותי לקרן האור האחרונה בחור של האשכול פייס, והיא צילמה אותי המונים והיה ממש מגניב. ואז באו גם גל ומיתר וואל וניקה ועשינו שטויות משעשעות, והיה טיפה שפוי, לא הרבה, רק טיפה. ואז חזרנו למבנה ואני, שני, חופית ומעיין רקדנו ושרנו קוראנית ודיברנו על קאסטים עתידיים עם טרי וארז. ואז היינו צריכים לנטוש. אז הלכנו למסעדה באוטו של כנני שלקח שנים להגיע אליה, ורון חפרררררררררררררר, ממש חפררררררררררר. ועוז בכלל ישן חצי נסיעה וזה היה משעשע XD; אחרי כל הנסיעה המתישה בעליל הזו המסעדה בכלל לא הייתה כשרה אז לא יכולתי לאכול, אבל שתיתי! ואכלתי עם חופית גלידה! (חופית 333>) וכנני עשתה קולות מוזרים (לולולעלולולעועלוווו) ועשינו מליון שטויות עד איזה עשר וחצי בלילה. ואז נפרדו דרכינו, גיא, חופית וסם נסעו לבד ואני, כנני, קרן, רון ועוז נסענו באוטו הצהוב של כנני (שהיא החנתה בחור מפחיד וחשוך), ורון חפר כהרגלו, ואני ועוז דיברנו על חסמבה (עוזזזזזז 3333>). בסוף נשארנו 3 גן יבנאיות והגענו הביתה באיזה 12 בלילה. אבל היה מצחיק, בטירוף. מסקנה אחת מכל היום הזה? עוז ורון מתחברים יותר מידיי לאחרונה. ממממממ... חשודדדדדד!

akirekaeru

New member
"..ויש כרטיס משולב לכל היום בהנחה של 5 שקלים"

שלחתי מייל בהתראה קצרה על זה שאני רוצה להתנדב (הגעתי לתובנה הזאת בספונטיניות, גם).. ולשמחתי לקחו אותי. די תעיתי בת"א והקפדתי ללכת בכיוונים ההפוכים ממה שהייתי צריכה ("רגע, הוא אמר שזה בין דיזינגוף לעזריאלי, למה אני בנחלת בנימין?") - אבל בסופו של דבר אביב (מארגן האירוע) נחלץ לעזרתי. הגעתי קצת באיחור לשעה שנקבעה לתדריך המשמרת, אבל לא התחילו בלעדיי.. הצטיידתי בפאה כתומה זרחנית, ואת שאר היום העברתי בישיבה בקופות.. ראיתי הרבה מי ומי, אבל לא הרגשתי בנוח מספיק כדי להגיד שלום.. ("ומי את..?") [כשכן אמרתי שלום למוּן, היא חשבה שאני מציגה את עצמי, הסיטה את הפוני מהפנים ואמרה "יובל".. -_-] זה נראה שונה לראות קוספליירים שלא בכנס - היה נראה כאילו יש הרבה פחות.. (או שבאמת היו פחות?) הייתי אמורה להיות סדרנית בסדנה של סם, אבל כשהגעתי לשם, אביב האציל את סמכויותיו של אחד הבחורים שעזר שם, ונושלתי מתפקיד הסלקטורית בחזרה לגָלוּת הקופות.. וכמובן שגם את סדנת המודלינג הפסדתי (הקופאית השנייה שהייתה איתי - נועה "הייפר" או משהו - כן זכתה להכנס לסדנה.). אבל היה סבבה סך הכל. עבר מהר והיה נחמד. בדיעבד, גם לא בטוחה שהייתה לי סבלנות לרדוף אחרי קוספליירים או להישאר לווקאון, אם לא הייתי מתנדבת.. ההיילייט של המשמרת היה כשניב-פדו-בר איבד את הטלפון שלו.. טוב, כנראה שלא. אה, ובין לבין שמעתי את הדרמות שחווה קאסט אוונגליון - 3 אנשים מתוך החמישה לא הגיעו עדיין כחצי שעה לפני תחילת הווקאון.. (ביניהם אחד שהחליט באותו בוקר להתחיל לתפור את הקוספליי, ועוד שתיים שהלכו לאיבוד ותקועות בפקקים). בסוף הכל הסתדר. אבל בתום המשמרת - ואחרי שקמתי הבנתי כמה מתישה היא הייתה: עייפות, כאבי גב וראש ברמה שלא עודדה להוציא את המצלמה מהתיק.. - הווקאון התחיל, והיה חמוד מאוד. (הידד לכנני ולהצגות המטופשות שלה! ושרון ושייני..!) למרות שכשראיתי אנשים בורחים אחרי שהציגו את הקוספליי שלהם, תהיתי "רגע, הם לא נשארים לתוצאות?" לפני שנזכרתי.. >< הלכתי, עקב עייפות נוראה והמשך לו"ז עמוס, בערך באמצע/סוף הצגת הזוגות.. אבל זו הייתה חוויה.

string chan

New member
מה? איך זיהית את יובל? ><

אני כולי נכנסתי למבנה, רואה בחורה יושבת על הרצפה עם שמלה ענקית וליאב נראה לי מצלם אותה ואני כזה בוהה. ובוהה. ואז היא הרימה את הראש וחייכה. ואני עדיין בוהה. ואז הבנתי שזו יובל. ואז עשיתי "מה?!?!" נורא גדול. ><"

למעלה