אוקי תקשיבו כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neta558

New member
קראתי

והפלא ופלא, התייחסתי גם להודעות בשרשור וגם לחברה הישראלית בכלל, שאותה אני מכירה לא רק מהפורום. אם אתה טוען שלא קיים קונצנזוס שכזה אבקשך לצאת מן הבועה לאלתר. "הבעיה העיקרית היא עם הסגנון הבוטה"-אולי כדאי שתקרא שוב את שכתבתי ולא תרגיש צורך לריב גם איתי.

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ממש לא "מרגיש צורך" לריב עם אף אחד. התייחסתי להודעות כאן בפורום. לא יודע על איזה קונצנזוס את מדברת - אולי נתקעת איפשהו בעבר. אם תקראי קמעה בטבלאות הסטטיסטיקה של המתגייסים/משתמטים בשנים באחרונות (בעיקר אלה של הבנות, אבל לא רק), שלא לדבר על שירות מילואים, תווכחי שכבר מזמן אין כזה קונצנזוס. סופשבוע נעים.

ואם...

נבחין כמה סלבריטאים/זמרים/דוגמגישות/מפורסתמים, הנערצים ע"י כ"כ הרבה בני נוער, לא התגייסו לצבא, נלמד שגם סממן לקונצנזוס שפעם היה כבר הולך ונעלם.

נילי08

New member
יוסל'ה...../images/Emo189.gif

כדאי לך מאוד להוריד טורים... (גם אם רוב/כל דבריך בהומור) לפני ש... (נו, תחזיר לי תשובה מצחיקה ומחוכמת כמו שרק
יודע)

את בטוחה שזה באמת מה שאת באמת רוצה?

חבל עלייך.. :-\ אני הולך לבית הספר ונראה את התגובה שלך אחרי לפי זה אני מחליט..

מולי 2005

New member
../images/Emo31.gif

תעשי טובה וכדי מאוד שכל השטויות האלה ישארו אצליך יש מספיק דתיות ודתיים שעושים צבא הכל שאלה של רצון ובקשר לזה שבצבא צריך לגעת בבנים בחייך הרי עם נסתכל על כל אלה שהצהירו שהם דתיות ואיפה הם היום ממש אותי זה לא מצחיק דוגמא יפה מיה בוסקילה גם היא הצהירה שהיא דתיה חומר למחשבה ותאמיני לי שמי שלא רוצה שיגעו בו ומי שנורא רוצה לשמור על כל ההלכות גם בצבא ניתן לעשות זאת כמו שנאמר עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול להוליד תרנגולת

ודעתי כאחת שעומדת 29 יום לפני גיוס-

שוב, איש באמונתו יחיה, נכון... אבל ההתלהבות מחוסר העשייה היא מה שהורג אותי. חוסר עשייה הוא לא דבר שצריכים להתלהב ממנו כלל וכלל. מישו צריך לפוצץ את הבועה בה את חיה... אני, בנוסף לשירות הצבאי שלי חתמתי גם לדחיית שירות של שנה כדי לבצע שנת שירות. לקומונה פרצו לי מספר פעמים ואף פעם לא עברתי אליה למעשה. ריכזתי שבט צופים והייתי נוסעת כל יום בשני אוטובוסים כדי להגיע לשבט, הנסיעה כולל ההמתנה לאוטובוס הייתה שעתיים. שעתיים מתסכלות לכל כיוון כדי להדריך בני נוער, לתת להם אחריות ולנסות לשנות משהו. בשנת שירות בניגוד לשירות לאומי ולחיילים הנסיעות בתשלום. בגלל שלא הייתה לי קומונה והנסיעות הרבות הדמי מחייה לא באמת היו מספיקים לי. רק לאחר חצי שנה ואחרי שצצו כמה בעיות בחיים האישיים שלי החלטתי שאני עוזבת (וגם בלב שבור ועם המון געגועים) מצאתי עבודה בשכר מינימום ונלחמתי להקדמת הגיוס מאוקטובר. לבסוף אני מתגייסת עוד חודש. זה סיפור עלי, את הש"ש התחלתי בגיל 17 וחצי, כיום אני קטנה ממך כבשנה אבל מרגישה הרבה יותר בוגרת. אם השירות לאומי היה חשוב לך היית מוצאת מסגרת. אופי מפונק ולבוא בדרישות לא יועיל לך הרבה בחיים תודה על החוסר אכפתיות, מישהי שיכולת לגרום לה להרגיש פראיירית אם היא לא הייתה מאמינה במה שהיא עושה

דרך אגב..

גם אני הייתי בצופים.. שנה שעברה.. רק לחודשיים.. =]] חחח וסתיו בכיתה שלי.. אהאהא.. חחח אני יושב מאחוריהה

הארפו

New member
חארטה

גב' משתמטת. ראשית, באמת את לא אשמה. מי שאשם אלו החברים שבאו למפדל אחרי זבולון המר וכן אלה שאת קוראת להם רבני הדור. עד אז (ואני עצמי בוגר בני עקיבא) לא צצו שאלות ובעיות מטופשות מהסוג הזה. יצאנו לטיולים בנים בנות, ישבנו בפעולות בנים בנות ותאמיני לי, לא יצאו טצלנו מופקרים או מופקרות. להיפך, בחברה החילונית קיבלו אותנו כאחים ומגשרים. מאז הכיבוש האומלל של הר הבית, חברון ועוד... מנהיגכם נפלו על הראש והקצינו הכל. היום הם אפילו כבר לא מובילים אלא מובלים ע"י רבנים חשוכים שהחליטו לפרש את התורה על פי בית שמאי לחומרא. ומה יצא לכם מזה? את השטחים מימלא נעזוב, וכאן השארתם אדמה חרוכה בכל הנוגע ליחסי אנוש עם החילוניים. ולך\ גב', את מוזמנת להעביר לי מסר אישי, עם הטלפון של הרכזת שלך, ותוך שבוע את מסודרת בשרות לאומי. היכן שאני עובד משוועים לבנות שרות לאומי. ואגב, חיילות גם יש לנו והן חוזרות ערב ערב הביתה, בלי "נגיעות" ובלי שאר גזירות שרק אלוהים יודע מהיכן ומי הקריץ אותם.

ואני הייתי מדריך בצופים...

גם בירושלים שבט היובל....וגם בשבט ארנון בחולון.... ונסעתי לשבט בי-ם עם אופניים!!! ממרכז העיר(רח' אתיופיה..) פעמיים בשבוע לפחות...

למעלה