אוקי תקשיבו כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שוב את כותבת מבלי שבדקת...

את העובדות. קודם החצאית, עכשיו ההיתר... בקרי באתר הזה: "אלומה", אתר על צה"ל בשיתוף עם אנשי חינוך ורבנים. האתר קיים עבור בנות דתיות...

עוד דרך לתרום, שבטח לא חשבת עליה

בבתי חולים, במחלקות של הילדים. ב"יעל" שמחלקים ספרים, עיתונים וצעצועים. כשרוצים - לא חסר.

reuthal

New member
היא התכוונה לתרום דרך מסגרת של

שירות לאומי. זה נותן זכויות כמו חיילים ודמי מחיה מינימליים ומקום מגורים וכו'.

רחלילי

New member
אפשר בבתי חולים דרך שירות לאומי

היכן שאני עובדת בהחלט יש בנות שירות שמתנדבות דרך המסגרת המסודרת.

reuthal

New member
בוודאי אבל בתאריך כזה זו בד"כ בעיה

להשתלב במקומות ולמצוא תקנים פנויים. ובבתי חולים נותנים קורס מזכירות רפואית (בחלק מהמקומות) ואליו צריך להגיע בתחילת השנה, הרי העבודה רובה היא משרדית, לא?

אמברון

New member
משהו בסגנון שלך מעצבן אותי

הקופצנות, ה- יא-הו הזה (בחיי שזה נקרא כמו קריאה של מכנסי עדרי בקר בערבות קנדה / ארה"ב) - זה כתוב כמו היפ-הופ או ראפ רע במיוחד, מה שהופך אותך למחוברת לתרבות הנוער, והופך את תרבותך לקלוקלת. סליחה שאני בוטה, אבל רפות השכל זועקת מההודעות ההזויות שלך. לכבד אותך קצת קשה לי - לא בגלל היעדר כבוד לדת או לדתיים כמו בגלל הססמאות הריקניות שאת עושה בהן שימוש בנושא חופש הבחירה, החירות והכבוד. כבוד זה משהו נרכש. לך אין את ההון הדרוש לרכשו. שבי לך בביתך ואל תצפי מאיש מאיתנו לעזור לך למצוא עבודה.

רחלילי

New member
אמבון ../images/Emo6.gif

לא שאני מצדיקה, אבל המון נערים ונערות כיום מדברים ככה. זה באמת צורם לקרוא, אך היא לא ראשונה שפגשתי שמתבטאת ככה, תקפצי פעם לפורומים שנערים כותבים בהם ותראי כמה הסגנון שלהם שונה, קרה משהו לסגנון הדיבור בשנים האחרונות. או שאנו הזדקננו....

Ritrita

New member
אני בת 20, אפשר לומר שאני

אחת מבני הנוער שאת מדברת עליהם... ואני לא... ואני חוזרת שוב ל---א מדברת כך. גם לא החברים שלי. זה לא שקרה משהו לסגנון הדיבור, זה כמו שאמרה אמברון, משהו רופף שם למעלה. אוך כמה שזה מרגיז אותי

reuthal

New member
הי- אנשים, אני לא באה להגן עליה אבל

היא באמת נערה עדיין (18 וחצי אני מניחה) וזה היה פורום מקסים עד עכשיו, אז למה להתחיל לריב ולהתנגח? למה לקלקל אוירה נעימה? אפשר להתעלם מהודעות שלא מוצאות חן בעינינו.

אמברון

New member
מה גורם לך להסיק

שזה כבר לא פורום מקסים? מי רב? למה כל הבעת דעה תוקפנית מהממוצע מתפרשת כקלקול האוירה הנעימה (והיבשושית לעיתים, אבל הי, אנחנו בעד שלום עולמי, לא?!)? הבחירה להגיב היא שלי. שתקתי יותר מדי...

reuthal

New member
../images/Emo140.gif יצא בטעות רק אליך, הכונה לכולם

ואולי זה טרול??? ההרגשה היא שכולם אוזרים כוחות לתקוף אותה במקום לנקות לפסח...
ושוב אני אומרת, היא רק נערה.

אמברון

New member
יקירתי, לפסח אני אנקה

רק אם אמצא עוזרת! (יש לך עוזרת? אני מחפשת בנרות).

reuthal

New member
הלוואי, אם תמצאי מישהי שפנויה

תודיעי לי, כבר נכוותי מהחברות הגדולות (כל פעם מישהי החליטה ללכת הביתה ופשוט לא הגיעו אלי, רק לאחר המתנה של חצי שעה כאשר אני התקשרתי נזכרו להודיע לי).

3ונמיי

New member
אכן שתקת יותר מידי ../images/Emo8.gif

טוב לראות אותך
מ'עניינים? מ'קורה? מ'מצב?

אמברון

New member
שלא תבינו לא נכון...

אין בליבי דבר על הנוער של היום. בעיני זה נוער מצויין! יצירתי, מחובר, דעתני, שאפתן. אני לא מנותקת מהמציאות או מתרפקת על ערכי התנועה והעבר המפואר של הנוער של פעם. אני מתעצבנת כשהניתוק בולט - וזו דוגמא טובה לכך. בעיני זה מקרה קיצון אומלל שלא משקף או מעיד דבר אלא על הכותבת. בין זה לבין להעכיר את האוירה המרחק גדול. כבר מזמן סוכם שזה לא פורום קוצי-מוצי...

kalah

New member
אמבי,אין ברורה ממך. אל חשש...

והנה כן קוצי מוצי.. אבל פה ולך מותר.

מאמיה

New member
הבעיה שלי עם הגישה המתחסדת

כל אחד פה מגיב במין תגובה של "אני רואה את האור, בואי אעזור גם לך לראות אותו" מותר לאנשים לא להתנדב, לא לתרום למדינה וגם לא לתרום לאף אחד אחר סביבם. מי שמכם לקבוע שזה לא בסדר. התגובות שאני רואה פה הם מיסיונריות בעיניי. אני מאוד מעריכה את האנשים שתורמים פה, ובכל זאת אני לא תורמת לאף אחד. אז אתם יכולים להראות לי את כל המקומות והדרכים שאפשר להתנדב בעזרתם ובכל זאת יש לי דרכים משלי. כבדו את הדרכים של האחרים. גם אם אתם חושבים אחרת, וגם אם דרך ההתבטאות לא מוצאת חן בעיניכם. כל אחד בוחר בדרך שלו להציג את עצמו. אתם יכולים לבחור איך להתייחס לדברים ולכותב אבל תנו לגיטימציה לעצם הכתיבה. תנו לגיטימציה לכך שיש אנשים שחושבים ומתנהגים אחרת. אף אחד פה לא "ראה את האור" ואם כן זה לא הפורום לספר על כך.

קראת בכלל את תשובתי להודעתך הקודמת?

הבעיה היא עם הגישה. גאווה על חוסר תרומה לחברה (כאן) בתוספת נימוקים ותירוצים מופרכים (חצאית, שומרת נגיעה וכו'...) את כותבת ש"מותר לאנשים לא להתנדב, לא לתרום למדינה וגם לא לתרום לאף אחד אחר סביבם" אבל עפ"י החוק אזרחית (בריאה בגופה ובנפשה) בגילה אמורה לשרת בצה"ל או בשירות לאומי. לא הסתייע? אפשר לתרום בדרכים אחרות. גם לא לתרום וגם להתגאות בכך זה ממש לא לעניין. לא מתחסד ולא ראיתי שום אור.

למעלה