אוקי תקשיבו כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N יxוe כלל

New member
אוקי תקשיבו כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לה'ו מפאת כל התלונות שלכם על הדעות שלי שאני לא עושה צבא..ולא שירות לאומי וכל זה..ואתם תוקפים! אז אני אבהיר לכם תמצב! אתם לא מכירים אותי ואתם לא יודעים כלום!!! אז אל תשפטו ותדונו לכף זכות!!1 מה יש לי לעשות בצבא? תכלס??? אה?? מה?? אני דתיה!! תקלטו!! אני לא הולכת עם מכנסים! ובצבא הולכים עם מכנסים תמיד אפילו דתיות...ורק אולי המדים היצוגים זה חצאית! עכשיו זה לא קשור רק לקטע של המכנסים זה עוד מלא בעיות הלכתיות שאני כבת דתיה לא יכולה להרשות לעצמי לעבור עליהם .. בגלל שאתם לא מבינים אז נסביר לכם! יש דבר כזה שנקרא שמירת נגיעה..ואני שומרת נגיעה-משמשע אני לא נוגעת בבנים!!! הבנתם? זה עוד בעיה שקשה לשמור עליה בצבא כגון יחוד..אסור לי להסגר בחדר עם בן לבד וכיוצא בזה ובתור בת דתיה ומאמינה אני לא יכולה ללכת לצבא כי הצבא מדרדר ואני אעבור על איסורים שאני שומרת עליהם..עד לפה ברור?!?! אז ככה שצבא ירד מהפרק ממזמן! ובקשר לשירות לאומי זה לא שלא רציתי לעשות!פשוט לא מצאתי מקום ! הייתי באיזה מקום ולא הסתדר לי כי הבנות שמה לא היו דתיות כל כך והכנסיו בנים לדירה וכל מיני שטויות ויוצא בזה אז עזבתי שמה ובמשך כל החצי שנה הזאת חיפשתי מקום קרוב לבית שאני אוכל לחזור כל יום הביתה בשביל שלא יהיה לי בעיות כמו בשירות הקודם ולא מצאתי! אני אשמה שאין? שחצי שנה אני מחפשת שירות ואני לא מוצאת!? אז החלטתי להניח את זה בצד ולחפש עבודה כי סתם ביזבזתי שנה שלמה! ואין כבר מקומות פונייים לשנה אז זה שאני לפעמים מביאה את הדברים בצורה של צחוק זה לא אומר כלום! אז תירגעו כולכםםםם ומהר.. למה אני לא חייבת לאף אחד מפה כלום! "איש איש באמונתו יחייה" ואתם לא תשפוטו אותי הבנתם?!!? תסתכלו על עצמכם אחרי זה על אחרים! ושלא תעזו לזלזל במה שאני מאמינה בו...כמו שמישו/מישי כתב/ה פה.. "הוא" או "היא" לא היו רוצים שתעשי את זה וכדומה.. אני לא באתי ותקפתי את הדעה שלכם לגבי מה שאתם מאמינים בו אז אם אתם רוצים שיכבדו אותכם תלמדו לכבד!!! זה שאני דתיה לא הופך אותי לשונה!

קודם כל שפטתי אותך לכף חובה ולא

לזכות. ויש עוד הרבה דברים אחרים דרכם את יכולה לתרום . חשבת פעם להתנדב במעון לילדים עם קשיים? [ילדים מוכים, ילדים שהועזבו מביתם] חשבת פעם ללכת ללשכת הרווחה פה בעיר ולשאול אם צריכים עזרה? לא, כי אני מכירה מספר בנות דתיות שעושות זאת ואפילו מעולה. וגם עולמי, כעולמך, צר כעולם נמלה חביבתי.

N יxוe כלל

New member
כן חשבתי אז???

לה'ו לא חשבת על זה שעל ההתנדבות אני לא מקבלת כסף?!? לא חשבת על זה שאני צריכה לממן את עצמי?!?!? שההורים שלי לא מביאים לי כסף?!??!

אפצקרשת

New member
הפוך על הפוך. איך זה נשמע לך? הגיונ

אתם לא מכירים אותי ואתם לא יודעים כלום!!! אז אל תשפטו ותדונו לכף זכות!! מה יש לי לעשות בצבא? תכלס??? אה?? מה?? אני שמאלני!! תקלטו!! אני לא יורה בערבים! ובצבא יורים על ערבים תמיד אפילו שמאלנים...ורק אולי הג'ובניקים לא! עכשיו זה לא קשור רק לקטע של הרובה זה עוד מלא בעיות מוסריות שאני כשמאלן לא יכול להרשות לעצמי לעבור עליהם .. בגלל שאתם לא מבינים אז נסביר לכם! יש דבר כזה שנקרא מוסר..ואני שומר מוסר - משמשע אני לא יורה באנשים!!!

אפצקרשת

New member
וחבר'ה, זה נכתב בציניות

לא להתחיל להציק לי שלא רק שמאלנים מוסריים. אני יודע.

לוסטיטה

New member
ציניות בע

היא דתיה, נתנה לה זכות ע"י מדינת ישראל לא לשרת בצה"ל מסיבות, תאמין לי או לא, אמיתיות. אנחנו כל כך שונאים כפיה דתית, למה לכפות עליהם את החילוניות שלנו? לא תורמת למדינת ישראל? זה פאקינג בולשיט אחד גדול, אני לא חושבת שהשנה ותשע שלי בצה"ל תרמו באיזשהי מידה לצה"ל או למדינתו היקרה (במיוחד אחרי שהמתקן בו הייתי נסגר עקב חוסר תקציב). תרם לי מקצועית זה בטח, אבל כאן זה נגמר. זהו.

falash

New member
אסור לי לגעת בבנים...

אלא אם זה כדי להביא בראש
ל-
שבא לפנות אותי.

../images/Emo46.gifאני אשתוק הפעם כי כל הודעה שלה

מקפיצה אותי יותר .....ואתם יודעים שאני לא מהמתלהמות בפורום

yoelth

New member
../images/Emo45.gif גם לי אסור לגעת בבנים../images/Emo6.gif

ובכל זאת שרתתי 3 שנים מלאות....

N יxוe כלל

New member
אתה לא חושב שאתה חצוף?!?!

לה'ו אני לא הייתי בעמונה ואני לא הבאתי לאף אחד מכה בראש ואני ממש לא בעד מה שהלך שמה! זה היה ממש מזעזע כל המכות..ובינתיים השוטרים שמה הם אלו שבאו עם אלות והביאו למתנחלים בראש!@ אז תירגע ומהר!!

מאמיה

New member
וואלה נסחפתם

N יxוe כלל - המדינה שלנו מאפשרת לאנשים לא לשרת בצבא וגם לא לעשות שירותים לאומי - מכל מיני סיבות. את לא צריכה להתנצל. ליתר אנשי הפורום המכובדים - אני מבינה את המחאה, ומצד שני - לכל אדם יש דרך חיים שונה, חלק מקובלות יותר וחלק פחות. כולנו עושים גם דברים מקובלים וגם כאלה שלא. התייחסו לדברים בפרופורציה. בחורה בת 19 שלא מצאה את עצמה במסגרת המסויימת הזו. יש עוד רבים אחרים דתיים וחילוניים שנתקלים באותם סיטואציות.

עובדתית, יש המון...

בנות דתיות בצה"ל והן לובשות רק חצאיות וזה מותר עפ"י פקודות מטכ"ל. כנראה שאפילו לא ביררת את הנושא. יש היתרים מרבנים לשרת בצה"ל. עכשיו את מביאה נימוקים של שמירת נגיעה (לאחר דברים אחרים ודי מכוערים שכתבת לפני כן) וגם כאן הנימוק לא ממש משכנע: (כמעט) בכל עבודה שתמצאי יהיו גם זכרים. כנ"ל בלימודים גבוהים. יש מורות חיילות או בנות בשירות לאומי בתפקידים שתורמים לחברה בדרכים אחרות. הקיצר, יש המון דרכים לתרום לחברה בה אנו חיים. עפ"י החוק אזרחית בגילך אמורה לשרת בצה"ל או בשירות לאומי. לא הסתייע? קראי את הודעתה של המפוזרת. גם לא לתרום וגם להתגאות בכך זה ממש לא לעניין.

רחלילי

New member
../images/Emo45.gif

(קוראים את הודעתה ורואים כמה היא מדקלמת דברים שאחרים אמרו לה, בלי כמובן שבדקה, אולי המקומות הרויחו דווקא שהיא לא הלכה להתנדב בהם, בכל מקרה לדעתי כל אחד שלא עושה צבא או שירות לאומי גם אם ההוא דתי, חולה, נכה וכו' מפסיד).

לוסטיטה

New member
דרך מצוינת לתרום!

לעבוד, להרויח משכורת ממוצעת ולראות איך אלפי שקלים הולכים למס הכנסה:( (ואז לגלות שהכסף הולך הישר לחמאסניקים הנחמדים).

N יxוe כלל

New member
אין התר!!11

לה'ו יש אפילו מקומות שירות שהרבנים אוסרים את זה!! אז אל תגיד לי איזה התר יש ואיזה אין!

למעלה