אופטימיות

נו, ננסה להיות אופטימית.

המצב עם החבר ממש טוב לאחרונה! והסקס.
.
לפחות בבית של הדודים יש לי את המחשב.
אני טסה ללונדון שבוע הבא.

ממ

סתם ממש כיף בימים האחרונים החווה משנה אותי לטובה :] והדכאון מתחיל לצאת, למרות שממש קשה כרגע סתם, תקופה יחסית טובה :]

Small talk

New member
שופינג מטורף בת"א בשני ../images/Emo13.gif

לאמא שלי יש גיפט קארד של 300 שקל לזארה או פול אנד בר, ודבר היחידי שהייתי צריכה מאמא ואבא מתנה ליומולדת זה בגדים אז הולכים לקנות גם את המתנה שלי, אז אנחנו הולכות אני, אחותי, ובת דודה שלי שבדיוק יש לה רגילה שבוע הבא
למישהי יש המלצות זולות באזור דיזינגוף סנטר? ואנה אם את רואה את זה איפה הדוכן שלכם?

EROTOMANIA

New member
אומגאד.

הרגע הכנתי את הסטייק הכי טעים בעולם. הוא חלומי, נמס בפה, רך, עסיסי, טעים כלכך!!! לא מאמינה שאני עשיתי את זה. יש מצב שבכל זאת ירשתי את הכשרון במטבח מאבא :] עכשיו תנו לי להדליק ג'וינט ואני אהיה הבחורה הכי מאושרת בעולם.

אתמול, כשהיינו בפאב

שיחקנו אמת וחובה היה הכי משעשע בעולם התנשקתי עם מישהי, התחלתי עם מישהו, והתחלתי עם מישהו בשביל חברה שלי ישבנו שם איזה 4 שעות וכל יושבי הפאב נראה לי בהו בנו קיצר, באחד מהסיבובים אמרו לי להתנשק עם מישהו 10 שניות התנשקנו... וזה היה כזה טוב... חברה שלי כזה עושה לי: "יאללה, עברו 10 שניות" והוא לא הפסיק לנשק ופשוט המשכנו עוד כל כך הרבה זמן כשהפסקנו חברים שלי הסתכלו עלינו בשוק
אח"כ, על תחתית של כוס בירה, הוא כתב לי: "את מנשקת ממש ממש טוב" והוא איזה ה-10 שאומר לי את זה אולי כדאי להתחיל לקחת את זה כמחמאה. ;[

חוץ מזה שאני הרוגה

ואין לי כוח לפסיכומטרי מחר כל כך כל כך טוב לי, באמת ביליתי יומיים ממש נחמדים עם החבר + כל המשפוחה שלו, חח היה שם מתכון לאסון [בכל זאת, פאדיחה] אבל בסופו של עניין זה זרם והרגיש לי ממש בנוח.
כמה אוכל, אלוהים. עד עכשיו אני מפוצצת. וגם העניינים עם אבא שלי מסתדרים, סוף סוף יש ביננו דו שיח אמיתי ואני מרגישה שאני יכולה להיפתח בפניו יותר. טפו טפו טפו חמסה חמסה - עד סוף החג תהיה לי מיטה וחצי

OverSharing

New member
איך אפשר לראות את זה../images/Emo103.gif

ולא להיות מאושרת גוזל יפה שלי

D a n i e l o

New member
:O , אמא איזה פשוווווווווווווווווווווווש ,

אין , פשוט עשה לי ת'יוםםם ! חח איזה מאמי אלוהים .. אני גם רוצה :( אפשר לשאול כמה עולה בערך ? לקנות גור כזה ..

N o o s h y

New member
יומיים אני כבר על קוצים

מאז שגיליתי, אתמול בערב חג שתאריך הגיוס שלי השתנה, ואיתו גם נפל לתהום התפקיד הנכסף אני על קוצים. קודם כל, כי דחו לי תגיוס לפאקינג אפריל והייתי אמורה להתגייס בתאריך המושלם 14.11 (אני כלכך רוצה אותו בחזרה
), אבל לאט לאט הרעיון הזה חלחל, מחר אתקשר לוודא שההשערה שלי נכונה, ואם כן, אז פשוט אשלח פקס כמו פעם קודמת להקדמת הגיוס לדצמבר ואם בפעם הקודמת קבלו את הבקשה שלי, אני מקווה שיקרה כך גם עכשיו. אם הפילו אותי מהתפקיד הזה, אז זין על היחידה הזו וזין על צה"ל, הם לא יודעים מה הם הפסידו! הייתי יכולה להקפיץ ת'יחידה הזו ולעשות ת'תפקיד הזה הכי טוב שאפשר, אבל אם הם החליטו אחרת הפסד שלהם, בחיי. והיייייייום היו פה מלא משפחה, וקניתי את המעיל היפיוף הזה ב350 שקל ולא ב500 בזכות פרוטקציות, ואימא שלמה עליו הכלללל כפרעליה. בואנה, המעיל הזה מהמם
, אני לא יכולה לחכות כבר להסתובב איתו בלונדון הגשומה (רק עוד 13 יום!). וגםםםםםם הג'ינס הכסוף הבהיר שהזמנתי בקסטרו אילת אמור להגיע אוטוטו (310 שקל במקום 400 בזכות המע"מ!), והג'ינס הגרוזיני מ'אירית' יושב עליי בנזונה וזה הסקיני הכי נוח בעולם. וחשרתי לפני שעה מבייביסיטר על ניביק, ראיתי 'מישו לרוץ איתו' וקיבלתי על זה 100 שקל. אה, ואיך שכחתי, דודה שלי הייתה פה היום והביאה לי מתנת יומולדת מאוחרת: פאקינג מעיל צמר מזארה!!! אני הולכת להחליף אותו ולחגוווווווג שם בטירוף. ומחר אני רואה את אורליש :] יאללה. יהיה טוב. במיוחד אחרי יום שבת.

Ne§t£A Gi®L

New member
המעיל מעלף!!

לאן היית אמורה להתגייס? כי זה התאריך שלי, אני מתגייסת להיות מאבחנת. גם את? למה זה נפל?

N o o s h y

New member
תודה :]

למודיעין, וטעיתי, לא נפלתי נכון לעכשיו ואולי יחזירו לי ת'תאריך הקודם. הלוואי הלוואי שכן.

Small talk

New member
זה אפטימי?

ירדתי עוד 2 קילו. ולא כי עשיתי משהו אלא כי הגוף שלי ממשיך לרדת לא משנה מה אני אוכלת, ונתנו לי היום מליון דברים שיבדקו לי בבדיקת דם אבל לא חשבתי להגיד לרופא את זה, שאני אחזור עם תוצאות אני אגיד לו.

AnGeL DoLlY

New member
חלמתי עלייך בבראשית!!

חח זה היה הזוי לגמרי כי שנה שעברה בפסטיבל בזמן שישבתי בדוכן של הצמות עם הפרח בשיער דיברתי עם 2 בנות ואחת מהן הייתה מכרמי יוסף והשנייה מבן-נון אאל"ט קיצר, חלמתי עליך שם, שראיתי אותך ואמרתי לך שממש רזית

יש לי בית ריק. :p

נו, השותפה בסיני והשותף נסע לסופ"ש ארוך בבניאס [הייתי אמורה להצטרף, אבל הברזתי ברגע האחרון כי....טוב, זה מה שאני עושה (שותף: "טוב, לרגע לא באמת האמנתי שתבואי....")], כך שיש לי דירה לגמרי לעצמי עד יום ראשון. ואוי, כמה שאני בעד. די הייתי צריכה את זמן האיכות הזה עם עצמי, אחרי כ"כ הרבה זמן שאני תלויה בגחמות של התימני הזה, ונאנסת לנהל איתו כל יום שיחות אוויליות ולבקש את נפשי להתנדף לעולם טוב ושקט יותר. יש משהו בבדידות שדי מעודד אותי, לפעמים, מסתבר. קצת זמן עם אנה'לה והספרים והעיתונים ותשבצי ההגיון שלה. אף פעם לא מזיק. חוץ מזה שאני צריכה ללכת לעבודה עד שעה, וזה תמיד מעודד. וביום ראשון אסע עם המשפחה לפסטיבל לתאטרון אחר בעכו, כדי לצפות בהנחה משמעותית [חינם?] בהצגה של בנדוד של אבאחורג, שאמורה להיות אחת המוצלחות ["מר עולם", אם שמעתן] מאחר ובשנה שעברה הוא זכה בפרס הראשון ["מנו מלך אטלנטיס", אם שמעתן], ובאופן כללי מתפקד כאחד האנשים ההזויים-אך-מגניבים ביקום.... אז יהיה נחמד. למרות שאמא מתחילה להלחיץ אותי בדאגה שלה לשלמותי. לא משנה, יהיה טוב. אני אופטימית.

למעלה