יומיים אני כבר על קוצים
מאז שגיליתי, אתמול בערב חג שתאריך הגיוס שלי השתנה, ואיתו גם נפל לתהום התפקיד הנכסף אני על קוצים. קודם כל, כי דחו לי תגיוס לפאקינג אפריל והייתי אמורה להתגייס בתאריך המושלם 14.11 (אני כלכך רוצה אותו בחזרה
), אבל לאט לאט הרעיון הזה חלחל, מחר אתקשר לוודא שההשערה שלי נכונה, ואם כן, אז פשוט אשלח פקס כמו פעם קודמת להקדמת הגיוס לדצמבר ואם בפעם הקודמת קבלו את הבקשה שלי, אני מקווה שיקרה כך גם עכשיו. אם הפילו אותי מהתפקיד הזה, אז זין על היחידה הזו וזין על צה"ל, הם לא יודעים מה הם הפסידו! הייתי יכולה להקפיץ ת'יחידה הזו ולעשות ת'תפקיד הזה הכי טוב שאפשר, אבל אם הם החליטו אחרת הפסד שלהם, בחיי. והיייייייום היו פה מלא משפחה, וקניתי את המעיל היפיוף הזה ב350 שקל ולא ב500 בזכות פרוטקציות, ואימא שלמה עליו הכלללל כפרעליה. בואנה, המעיל הזה מהמם
, אני לא יכולה לחכות כבר להסתובב איתו בלונדון הגשומה (רק עוד 13 יום!). וגםםםםםם הג'ינס הכסוף הבהיר שהזמנתי בקסטרו אילת אמור להגיע אוטוטו (310 שקל במקום 400 בזכות המע"מ!), והג'ינס הגרוזיני מ'אירית' יושב עליי בנזונה וזה הסקיני הכי נוח בעולם. וחשרתי לפני שעה מבייביסיטר על ניביק, ראיתי 'מישו לרוץ איתו' וקיבלתי על זה 100 שקל. אה, ואיך שכחתי, דודה שלי הייתה פה היום והביאה לי מתנת יומולדת מאוחרת: פאקינג מעיל צמר מזארה!!! אני הולכת להחליף אותו ולחגוווווווג שם בטירוף. ומחר אני רואה את אורליש :] יאללה. יהיה טוב. במיוחד אחרי יום שבת.