אופטימיות

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo13.gif

אני מחויכת בזמן האחרון, וזין על כולם גםלי מגיע קצת, לא?

aYaLoLy

New member
שלשוש../images/Emo47.gif../images/Emo71.gif

טוווווווווווווווווווווב שאני לא סרבנית הגימלים הראשונה בצה"ל!!!! אני כבר חמישה ימים משתעלת כמו כלב גוסס ונזלת והכל ורשמו אותי למסדר חולים שנכנסתי אליו רק אחרי יומים בלי שבכלל רציתי. כולה ביקשתי את הקלגרון הצהלי הגרוע, פתאום בלי ששמתי לב אני על אינצליה עם חשש לדלקת ריאות. דלקת מיי אס, אני רק חייבת להפסיק לעשן איזה קופסא וחצי ביום. בכל מקרה לא רציתי את הגימלים האלו בכלל כי זה אומר שאני אפספס מלא ושעוד שבוע אנ י אסתובב בלי שיהיה לי מושג מהחיים שלי אבל נכנעתי בסופו של דבר, אני ושובלה [הפקלשית השניה ] הלכנו לאכול בנהריה וחזרתי הביתה ואז מה אם לא רציתי, תמיד טוב להיות בבית. הלכתי לבקר חברה בגלידה שהיא עובדת בה, דיברתי קצת עם האילתי החמוד שאני פוגשת מחר אבל הוא קצת נהיה מעיק כזה כי הוא כל הזמן מתקשר והוא כבר המציא לי שם חיבה ואני עדיין פאקינג מתחרפנת מזה שהבחורצ'יק שדובר עליו פה כבר לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו, וזה סתםפ מרגיז כי הוא לא מעניין אותי אבל דווקא בגלל שנראה שזה הדדי אני מתחרפנת. בכל מקרה, התפקיד שלי מייאש לגמרי, אבל לגמרי. אין לי מוטיבתציה בגרוש ורואים את זה והיתה לי גם סוג של התמוטטות עצבים על האנשים סביבי אתמול אבל סה"F נחמד לי בבסיס ויש מס' אנשים טובים [שמשתחררים בקרוב
] אבל יהיה בסדר, אני מאמינה. אה! וגם רקדתי השבוע בגשם!

aYaLoLy

New member
בקר טוב אלונה >< ../images/Emo71.gif

גמאני! אוף עפ הצבא הזה, ברגיל אין מצב שלא הייתי פוגשת אותך בסוכות! אבל את סתם גרועה, את כל יום בתלאביב בערך ולא מודיעה לי!

../images/Emo203.gifאני אוהבת אותו כל כך

אוף די מה אני רוצה בכלל ולמה משפט אחד שלו ככה מטריף אותי ומשנה בי מלא דברים? די, כולה אמר משהו וזה גם לא יוצא לפועל אז מה אני מכפילה את הגעגועים שניסיתי להדחיק באיזה כפול מאה? זה לא אופטימי אבל סתם כייף לי מהשיחה כאילו, מצד אחד כייף מצד שני סתם, זה לא יעזור בכלל גם אם הייתי רואה אותו נו נו

../images/Emo13.gif

סיימתי את הקורס הכי מדהים שקיים בצה"ל מיום ראשון אני המש"קית חינוך של גדוד 12 בגולני! איזה כיף:)

Small talk

New member
איזה ערב בן זונה!

רק חבל שאני מסריחה עכשיו מסגריות ודברים אחרים
.

Small talk

New member
סתם נסעתי עם חברות לפאב

והייתי עם ידידים שלי בחוץ בהתחלה, ואז שנכנסתי והם היו צריכים ללכת אז חברות שלי דיברו עם מישהו ולא ממש היה לי מה לעשות שם, אז יצא שישבתי עם בעל הפאב והוא לימד אותי פוקר (ודיי הפסדתי לו את הבית שלי, אבל הוא וויתר לי
) וחזרתי הבייתה ב4 בבוקר אחרי מליון שנה שלא יצאתי מהבית... אם את רוצה פירוט יותר מזה במסנג'ר.

היה לי את הלילה הכי כייפי בעולם :)

הוא התחיל בללכת עם ידיד לשתות ייגרבול בטרבין, ואז לריבר לאכול סושי אבל היה סגור, אבל הלכנו לנמל ת"א וחפשנו שם ואז הלכנו לדיזינגוף והיה סגור ואז הלכנו לרוטשילד וסף סוף אכלנו סושיייייי טעים
ואז הלכנו לחפש באבן גבירול פאב טוב אבל ב4 בבוקר ביום חול הכל סגור
אז וויתרנו וחזרנו הביתה ואז מצאתי חולדה מתה בכניסה לבניין שלי
וזה אומר שהרעל עושה את העבודה שלו. אתן לא יודעות מה זה ללכת לזרוק זבל ולמצוא חולדות הולכות לכן בין הרגליים!!!! מזל שאנחנו עוברים מהגועל נפש הזהההה
בקיצורררר לילה\בוקר טוב!
אני רק מקווה שעמריקי לא יעיר אותי מחר מוקדם ];

yaeli87

New member
כיף לי כזה... ../images/Emo9.gif

למרות שאני סוגרת שבת ובלה בלה בלה... אבל אני מחוייכת נורא והגעתי הביתה כבר ב8 וחצי בבוקר[!] במקום ב11!!! וסתם כיף

AnGeL DoLlY

New member
בונאההה

רק אני גיליתי עכשיו את DEEZER?! אחת המציאות.. יש שם פשוט את כלללללללל השירים שרק אפשר (חוץ מישראלי) בלחיצת כפתור, בלי להוריד כלום! הציל לי ת'חיים אחרי שנדפק האימיול
וסתם ממש טוב לי בינתיים חופש! ומחר בבוקר בראשית

Lost Lullaby

New member
השבוע וחצי הזה טס

והיה כיף, לאדעת. ושבוע הבא שוב יוצאים רביעי ואז חוזרים שישי בשביל לסגור... ואז תרגיל מסכם! :)

Oo The Gush Oo

New member
יצאתי שלשו"ש../images/Emo13.gif

ושבוע הבא כניראה עוד שלשו"ש. וחודש הבא רגילה. וכיף, חודש הבא גם חצי שנה עם הקופיקו ואנחנו נוסעים לצימרים סופ"ש שלם ויהיה מושלם.

בת דודה שלי ילדה בת../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

למעלה