אופטימיות

EVE Lights

New member
אני לא חייבת דין וחשבון

לא לך ולא למריאן. וכאן הדיון הזה נגמר. תודה ושלום!

FELIX inc

New member
אבל ברית..

זאת כן תלות. זאת אומרת, בהתחלה אולי לא, אבל לאט לאט זה הופך. ולאו דווקא העניין של הפגישות כל הזמן- אלא כל הקונספציה הזאת של.. להיות בקשר רציף עם הבויפרינד. לא אומרת שזה רע או טוב- אבל זאת תלותיות.

DIE kvar

New member
בדיוק

במערכות יחסים חייבת להיות תלות, זה חלק מההדדיות, מההשענות האחד על השני, וזה דבר שהוא מאוד חיובי. כמובן שכשזה קיצוני או לא-הדדי אז זה שלילי, אבל זה נכון לגבי כל דבר בחיים

תגידי את רצינית?

איך אהבה הפכה בבת אחת לתלות? איך רצון לראות מישהו הפך לתלות או אובססיה? זה השלב הבא הרי.. לא? לא אמרתי שלהיות תקועים 24 שעות בתחת של השניה בלי לנשום ולהרגיש שנחנקים אחד בלי השניה יום וחצי זה בסדר. תאמיני לי שאם זה היה ככה, כנראה מזמן הייתי משתגעת, לפי מה שאתן מתארות פה. אבל אני כבר חודש וחצי בלי חבר שלי ובלי עין הרע אני מסתדרת אחלה ואפילו מצויין. ונכון שאני מתגעגעת אנושות אליו, אבל זה כי אני אוהבת אותו וכן כי אני לא רגילה להיות בלעדיו כל כך הרבה זמן. אבל זה לא כי אני תלותית. ברוך השם, להגדרה של תלות עדיין לא הגעתי. כי מכורה אליו אני לא. לפחות לא במובן הרע של המילה.

סליחה?

תלות? לאהוב מישהו זה תלות? מותק, אם ככה נראה לך שהרצון הזה לראות מישהו שאת אוהבת כל יום, לצפות לכל טלפון שלו ולהתרגש מכל הודעה שלו - גם אחרי כמה חודשים, אז את ממש לא יודעת מה ההגדרה לתלות. צאי מהסרט שאת חייה ומה זה מהר, כי זה יעשה לך רק טוב... ותפסיקי לחשוב שאת יודעת יותר טוב מכולם, את לא. זה שנפגעת ממישהו לפני מליון שנה והיית באמת תלותית לגביו (לא שאני יודעת ו-וואלה, לא ממש אכפת לי בתאכלס.) זה לא אומר שכל זוג שמאוהב ומתראה כל יום הוא תלותי. וכמו שברית היקרה אמרה, כשתפסיקי ל"צאת" (תרצי או לא, יש לך את אותה מערכת יחסים שיש לי עם הגניקולוגית שלי) עם גברים ותחווי מערכת יחסים כמו שלי ושל עמרי, עם אהבה (ופה אני לא מזלזלת באהבה שלך או שלו אחד כלפי השניה) ורצון (!!!) להיות עם הבן אדם כל יום ויודעת מה? גם 24 שעות ביחד, אז תרשי לעצמך לומר שהקשר שלי ושל עמרי תלותי. ואם אמרתי שאין פה זלזול, אז עכשיו יש.

EVE Lights

New member
תנוחי ותחזרי לחור שממנו באת.

הדעה שלך לא מעניינת אותי, אין לך מושג לגביי ובטח שלא לגבי המערכת יחסים שלי עם החבר שלי. המשך יום נעים

אוי שה.

צאי מהסרט של הכלבה המסריחה. זה רק מראה על חוסר בטחון. אמרתי לך, המערכת יחסים שלך ושל חבר שלך לא מעניינת אותי בשיט. בסה"כ ציינתי משהו, כי קראתי הודעה שלך ומה לעשות, זה פורום ואם מגיבים לך משהו שלא מוצא חן בעינייך, את יכולה רק לאכול ת'כובע בשקט. תפסיקי לתקוף כל אחת שאומרת משהו שלא מוצא חן בעינייך, זה גם מעיד על חוסר בטחון. אף אחד לא ניסה לפגוע בך ובטח שלא זלזלתי בקשר שלכם, אמרתי מה שאני חושבת. אבל את ישר צריכה כרגיל לעשות רעש וצלצולים. תפסיקי לתקוף כל אחת בלי בסיס, זה רק גורם לסלידה ממך...

FELIX inc

New member
ואגב, מריאן,

מערכת היחסים שלך ושל עומרי גם הייתה ''יחודית'' מבחינת שנכנסת אליה וידעת שהוא ייסע אחרי תקופה מסוימת, ולכן היה את הצורך הזה לראות אותו ולחוות אותו- שהוא בסדר גמור ואין איתו שום בעייה.. אבל את צריכה להבין שלכל קשר יש אופי שונה והאהבה שבקשר היא כלל וכלל לא משהו שקשור לכמה פעמים תראי את הבחור בשבוע, כי יש אנשים שלא מתראים שנים והאהבה שלהם לא נפסקת. הרי מה, אורנית רואה אותו פעמיים בשבוע, אז זהו, הם לא מדברים בשאר הזמן? הרי היא אוכלת את עצמה כאן בלי הפסקה על זה שהם לא מתראים. אבל הם נמצאים בפאזה אחרת של החיים שלהם, הם לא לפני גיוס ויש להם יחסית זמן, אביב עובד ומנסה להתקדם בחיים (הוא בן 26) וזה לא אומר שהוא אוהב את אורנית פחות- הוא פשוט לא יכול להרשות לעצמו להתמסר עכשיו למערכת יחסים באופן טוטאלי, כי הוא ימצא את עצמו בעוד שנתיים בלי עבודה רצינית ובלי שום דבר, וזה קצת חבל שזה קורה לך בגיל 28. לדעתי הניסיון המר מקשר תלותי רק עוזר לה להתמודד עם המציאות הזאת ומחזק אותה, ואין לדעתי רע בלהתחזק מניסיון העבר שלך ולהתמודד עם משהו שמקשה עלייך את החיים, כמו ריחוק מבן זוג, זה פשוט כורח הנסיבות ואם לפי ניסיון העבר היא הסיקה מסקנות שגרמו לה להתחבר לתבנית הזה של מיעוט פגישות, מה טוב. ואל תשכחי שכשאת משווה את מערכת היחסים שלך ושל עומרי שנמשכה מספר חודשים ספור, לעומת מערכת יחסים של שנתיים ומשהו- אין מקום להשוואה.

רק דבר אחד

אמרתי שאני לא מזלזלת באהבה שלו או שלה אחד כלפי השני. לא מעניין אותי הקשר שלהם... בסה"כ אמרתי שאני לא הייתי יכולה להחזיק מעמד בקשר כזה. אני חושבת שבמערכת יחסים אמיתית צריך להפגש יותר מפעמיים בשבוע. אחרת איך תכירי בן אדם? בטלפונים אי אפשר להכיר אותו ב100 אחוז. אני מכירה כל תנועה וכל פרצוף של עמרי בכל סיטואציה. וככה לדעתי אפשר באמת להכיר בן אדם, בלהיות איתו הרבה. אז לרצות להיות עם בן אדם נקרא תלות? וואלה יודעת מה? אני מקווה שיהיו לי עוד הרבה קשרים עם תלות כזו, אם זה מה שזה אומר. ותקראי טוב, כי כתבתי לדעתי\אני חושבת. מנסיון יש לאנשים פה נטייה לא לשים לב למושגים האלה. וממש לא, המערכת יחסים שלנו לא הייתה יחודית ולא נעליים, היא התחילה כמו כל מערכת יחסים נורמלית, לא התראינו כל יום בהתחלה בגלל שהוא עמד לטוס, התראינו הרבה בחודש האחרון בגללה זה. היינו נפגשים בהתחלה בערך 3-4 פעמיים בשבוע וברוב הפעמים זה היה עם כל החברה שלנו. ועם הזמן זה גדל וגם נפגשנו יותר לבד, כי זה נהיה מה שזה נהיה עכשיו. אגב, אני לא משווה את המערכת יחסים שלי ושלו לאף מערכת יחסים. לא יודעת כמה זמן היא הייתה עם האקס שלה ומה הסיפור שם, אני אמרתי דבר כזה רק כי היא אמרה את זה בהודעה שאליה הגבתי לה. וזה הכל. וצר לי שהמערכת יחסים הקודמת שלה יצרה אצלה כל מיני טראומות כאלה. אני חושבת שצריך ללמוד מטעויות עבר, אבל ממש לא לתת להן להשפיע לך על החיים. ואם הייתי במקומה, סביר להניח שאני (!) הייתי עושה מה שאני רוצה ולא מה שנדמה לי לנכון כי היה לי אקס מפגר. אבל זו אני. ולי יש דרך חיים שונה ודיעות שונות ודרך חשיבה שונה לגמרי מאורנית. וצר לי שהיא נפגעה או מה שהיא לא חשה, אבל יחס גורר יחס.

GoOni

New member
תראי, *לא יודעת לאן לשרשר*

את החבר שלי ראיתי בשנה שעברה (כל השנה) כל יום, כי היינו ביחד באותו בית ספר. עכשיו, זה שהיינו באותו בית ספר זה לא אומר שהיינו דבוקים אחד על האמאמא של השני (אילאיל סתמיD:). היו הפסקות שהיינו מסתובבים ביחד- בסביבות השלוש בשבוע, וחלון קבוע שהיינו חולקים, ומידי פעם היינו באים אחד לשני אחרי בית ספר, אבל דפנטלי היו ימים של רק "היי" ו"ביי" ואיזו נשיקה על הבוקר, אבל אם קרה משהו ממש מעצבן או רע במשך היום לימודים והייתי צריכה כתף, אז ידעתי שהוא תמיד יוכל להבריז מספרות בשביל זה. לזה לא קוראים תלות, זה היה תלותי אם הוא היה מחכה לי מחוץ לכיתה כל הפסקה, ובא על חשבון הזמן עם חברים אחרים שלי בבית ספר. עכשיו, הוא התגייס לצבא ההגנה לישראל, והיציאות הקבועות שלו יהיו 11-3, 11-3, 28-3, 11-3 וכו'. ואני מניחה שאני אתרגל לזה איכשהו, אבל אני לא מאמינה שאני אוכל להגיד אי פעם שזה עדיף על המצב הקודם. עכשיו הוא עדיין "שם בשבילי", אבל "שם" כנראה יהיה באילת, על דבּוּר בלב ים, וזה קצת פחות מאשר כל יום, וזה אפילו לא במרחק של שיחת טלפון- כי טלפון זה רק בשעת ת"ש.

EVE Lights

New member
לא אמרתי אפילו לרגע

שעדיף חבר בצבא עם יציאות כאלה על חבר שזמין לך כל הזמן לא לבלבל את הדברים שלי בבקשה

אתן ממש מצחיקות כולכן..

(אני משרשרת אלייך אורנית רק כדי שאף אחת לא תיקח את זה אישית) כאילו, הבחורה רואה את חברה שלה מעט יחסית מרצון או שלא מרצון או מאילוצים, והיא שמחה שהיא יכולה לראות אותו יותר השבוע.. התגובה המתאימה היא:"איזה יופי!! תהנו
", ולא העברת ביקורת על האהבה שלה. האהבה שמתאימה לכן מתאימה לכן ורק לכן. סביר להניח שגם לא לבן או בת הזוג שלכן או עם מי שאתן לא נמצאות, כי אתם לא אותו האדם, ואם אתם כן אותו האדם.. יש בעיה.:) מה שמתאים למריאן לא מתאים לאורנית ומה שמתאים לגוני לא מתאים לברית ומה שמתאים לשירה לא מתאים לי! כולכן הייתן חולות ביום שלימדו בגן את "כל אחד הוא יחיד ומיוחד"?

LimiMimi

New member
ייפי.

קמתי היום בהרגשה מזה נאחסית, ממש התחרטתי שלא הלכתי לבראשית וכל החרא. הן גם התקשרו אלי ואמרו שאיזה מישהו שאני מתה לפגוש שם.. ואוף, ממש התבאסתי. וחשבתי מה עכשיו אני עושה? חברה שלי רוצה לנסוע לכנרת בשבת ועד אז אין לי שום תכנון מיוחד חוץ מעבודה. בסוף הכל השתנה והכל הולך להיות כזה מגניב. היום אני עובדת מחמש וחצי עד 12. ב12 חברה שלי אוספת אותי לת"א, לדירה של אח שלה בפלורנטין. מסתבר שהברנש עף לחו"ל והשאיר לנו דירה. אז נצא לאיפשהו בסביבה, ונחזור לישון. בבוקר נעשה שופינג עד סביבות אחד-שתיים ואני עובדת עד 12 (משמרת של 150%! ושום דבר להפסיד בערב לשם שינוי.. אף אחד לא פה). יום שבת נסע לכנרת ובערב מסיבה של ידיד בת"א. יאי

EVE Lights

New member
יוסיייייייייי!!!11111 ../images/Emo13.gif

חח שלחתי לו סמס והוא התקשר אליי בחזרה יוווווווווסייייייייייייייייייי!

The Bitter End

New member
אין לי משמעות לקים, מרגיש כמו אלוהים...

יו, משפצים את החדר, אמנם זה עד פסח, אבל, יו. אני אוהבת[: וחופש, זה נפלא. וקבעתי מלא תוכניות עם חברות שאני מקווה נורא שיצאו לפועל. והתחילה העונה של התחרויות
ואני אראה אנשים שלא ראיתי מתחילת החופש הגדול בערך? כן, משהו כזה. אז חוץ מערמת שיעורי הבית ואוסף המבחנים ההזויים, הכל טוב.

moruush

New member
../images/Emo90.gifלחדש קשרים זה הכי כייף ;]

חידשתי קשר עם ידיד שהיינו ממש בקשר טוב לפני שנתיים וזה נפסק. אני זוכרת שפעם כל שיחה איתו הייתי צוחקת והוא ידע עלי כ"כ הרבה. עכשו סתם היה כייף :) כולי מחוייכת

למעלה