אופטימיות

לא :p

אם אני כבר אעבוד ביום שני [ואת זה אני אדע רק מחר בערב], זה יהיה רק מ-18:00 עד חצות. ואולי בכלל ב"אייקון". אבל הדוכן שלנו קצת לפני כיכר דיזינגוף [לא מהצד של הסנטר, מהצד השני], צמוד לחנות דיוידי "8 מ"מ". תבואי בכל מקרה, המוכרים תמיד מגניבים....

Miss Tika

New member
מה איך לא שמעתי

על מר עולם? זה מהצגות התחרות? אני הולכת בשלישי. כיףכיףכיףכיף :]

Mooa-Numi

New member
קניתי עגילים

לבר מצווה ולצבא ושפצור לדיסקית ו2 חולצות ירוקות וכל מיני שטויות כאלה כמו עפרון לעיניים ומברשת ומחזק ציפורניים וכאלה. וראיתי חברת ילדות!! החברה הכי טובה שלי מכיתה א' כזה.. גרה בניין לידי. ולא ראיתי אותה מכיתה ו', איזה מרגש. סתם, איזה מוזר, באמת הייתי איתה כל הזמן, היא ספרה סיפור שאמא שלה קנתה לה פלאפון וזה היה לפני שלכל ילד היה כאלו, ואז היא באה ליד הבית שלי והתקשרה אליי ואמרה לי צאי לחלון ואני ראיתי אותה מדברת איתי בטלפון והייתי פשוט בשוק! ולא קלטתי איך היא עושה את זה, מדברת איתי ולא מחוברת לכלום. סתם, סיפור מצחיק של אנשים זקנים על טכנולוגיה ("שאני הייתי ילדה, בכלל לא היה פלאפונים!"). (ותמיד אני שמחה לפגוש אנשים שמכירים אותי מאז שאני ילדה ולא ראו אותי מאז, כי הייתי מה זה מכוערת פעם! כאילו נראיתי כמו שימפנזה שמנה, באמת, הייתי הכי מכוערת. וזה נחמד שהם כזה "וואו, ממש השתנית!".. מרגש כזה)

Miss Tika

New member
קנית

שפצור לדיסקית?!?!? מ-י קונה דברים כאלה תהרגו אותי. תסלחי לי, אבל, הצעירות חוגגת!!!!

Mooa-Numi

New member
אני אלרגית לניקל!

זה עושה לי פריחה! בכל מצב אחר לא הייתי קונה לזכותי יאמר שמותר לי

Miss Tika

New member
ברור שיש לי!!!!!111

ואת בכלל השתחררת מזמן אז התבטל לך הפז"מ P: אבל גם אם הייתי יום בצבא היתה לי זכות!!!!! היא קנתהההה שפצור לדיסקית. זה צעיר. נקודה. (זה שהיית ג'ובניקית בקרייה ובטח גם את קנית אחד זו לא נקודה לזכותך!!)

EVE Lights

New member
חח הרגת אותי ../images/Emo6.gif

וברור שקניתי שפצור לדיסקית!!!!
מה נראה לך! הייתי האמאמאמא של הג'ובניקיות ..

הזכרת לי עכשיו את ליאור חחחח

שאמרה בזמן של הטירונות שהיא לא מורידה את הדיסקית מהצוואר גם בבית
[סורי ליאור, זה הכל מאהבה
] וגם אני קוראת לאחי צעיר למרות שהשתחררתי כבר
אז מה?!

Mooa-Numi

New member
די נו כוסאומו

לא אכפת לי, אחרי זה אני אקבל אחד רשמי והכל אבל זה הורג לי את הצוואר ולא קשור לזה שאני צעירה או לא. ואני הכי שונאת את הירידות האלו, ואם יגידו לי עוד פעם אחת שאני צעירה אני אתפוצץ סעמק, אני צעירה. כן, קורה, התגייסתי לפני שבוע, אני לא מבינה בצבא ואני לא מתיימרת להבין. זה לא קשור אלייך, פשוט להתגייס שנה אחרי השכבה שלך זה לא קל, וגורר הרבה התנשאות מכל מיני אנשים שחשים את עצמם וזה מטריף אותי. ואין מה לעשות, אני פעורה, אני עדיין לא מבינה מה זה רוב הקיצורים הצבאיים, אבל אני אלמד. ואני לא הולכת לכבס את החגורה שלי באקונומיקה כדי שלא יראו שאין לי פז"מ. ואנשים אמרו לי לעשות את זה! ואחרכך קראו לי פתטית..

tink 16

New member
../images/Emo203.gif היה כזזזזזזזזזזזזזה כיף אתמול!!!!

סוף סוף נסענו חבורה של איכותיים...בלי לדחוף 15 למיניבוס. ירדנו ברוטשילד [אחלה תערוכה ד"א!!] והלכנו לכיוון החוף עם בירות ביד. קפצנו לאכול משהו באבולעפיה וישבנו על החוף עם גיטרה. הבנים קפצו לקנות בצד השני של הטיילת עוד בירות...סטלה לא מומלצת בשיט!!!! וזה לא עשה לי שומדבר
חזרנו ב3 הבייתה

למעלה