אופטימיות

יכול להיות שאצא קצת אנטיפתית

אבל אף פעם לא הבנתי מה יש לשמוח על לידה של אחרים. :|

vashla

New member
גם אני אף פעם לא הבנתי

אבל לא היו בני דודים בכלל, וממש רציתי,לפחות אחד, ורציתי גם איזה תינוק במשפחה. ואז כשדודה שלי ילדה נורא שמחתי, אולי יותר בשבילי מאשר בשבילה.

קודם כל תודה לכולן

ו... בטח שאני אשמח בשבילה, היא קרובת משפחה שלי זה כמו שכשמישהו מת, אפילו אם לא הכרת אותו, אבל הכרת מכרים שלו, אתה מצטער בשבילם חוצמזה בת קטנטונת וחדשה למשפחה המורחבת שלי שלא אשמח?

Liraz 6q

New member
ערב חג הייייייייייום!

ובערב אנחנו עושות משתה לפני היציאה כל החברות :] ואחרכך יוצאים צחוקים! והמנכ"ל של ברגר קינג ישראל היה אצלנו היום.. והוא אמר שיש לי חיוך מקסים!:] חחח

אוקיי אז../images/Emo71.gif

הגבות שלי מסודרות סופסוף, קנו לי ספר חדש, הייתי בת"א היום, מחר מסיבת פיג'מות אצל רוויטלי, וביום ראשון ההפלגה. אחחחח!!!

וואי בא לי לטוס מפה לכמה שנים, להנות ללמוד ו.

ו..אז לחזור..
יש לי אזרחות צרפתית, צריכים להוציא לי דרכון צרפתי (יש לי כאילו את ה"עץ המשפחתי" הזה, שזה כאילו האזרחות, וכשאני אצטרך אני אוציא דרכון
- עקרונית אני מניחה שאתן יודעות שזה צרפתי, אבל הוא תקף לכל מדינות אירופה..) חשבתי על זה אתמול, ונראלי אחרי צבא אני אטוס לאירופה ללמוד שם באחת מהאוניברסיטאות, זה יכול להיות אחד הדברים המעניינים...חח לטוס לכמה שנים, להתגעגע קצת ולחזור, יכול להיות ממש נחמד=] אני רק מחכה לעוד 3 שנים שאז אני אוכל להתחיל לבדוק אופציות ואזז...סופסוף אני אוכל ללכת ללמוד משהו ברמה גבוהה ולחזור עם השכלה ממש טובה
ועל הדרך, להכיר אנשים, לראות את ה"עולם" חח כאילו להיות במקום שלא הייתי בו וללמוד את השפה שלו.. הייתן עושות את זה

לא אני לומדת בבית ספר ערבית..חח

אבל בגלל האיחוד האירופאי הדרכון הוא כאילו דרכון אירופאי, ובגלל זה אני יכולה ללמוד בכל אירופה אם יש לי אזרחות צרפתית.. (למשל, לאמא שלי יש דרכון צרפתי אבל הוא ניתן לשימוש ע"י כל מדינות אירופה) האזרחות היא רק שאתה משתייך לאיזשהי מדינה, אבל היא תקפה בכל המדינות.. בכל מקרה לא התכוונתי ללכת ללמוד בצרפת (נראלי) כי צרפתית היא שפה קשה, אני רואה את חברות שלי בביה"ס.. חשבתי יותר לכיוון של בריטניה, איטליה וכל המדינות שיש להם שפה קלה/אנגלית.. ותודה

EVE Lights

New member
איזה כיף ש

בגלל שהשבוע רביעי נפל על ערב חג והיום חופש אז הוא נשאר לישון והלך רק עכשיו
יותר קוואליטי טיים איתו זה תמיד נחמד.
(ויש עוד את שישי!!!) מיאו וגם שבוע הבא יהיה כזה, רק שברביעי אני אהיה במחזור לצערי.. אבל לא נורא (:)

תשמע, אני מורידה לך את הכובע...

אני באמת לא הייתי מצליחה לראות אותו רק פעמיים בשבוע בימים מחושבים בראש האמת זה נראה לי ממש מוזר... להפגש כל רביעי ושישי.... זה כמו תור לרופא שיניים חחח אבל כל הכבוד לך על הסבלנות.. אני הייתי מאבדת שפיות ככה חח

EVE Lights

New member
זה מה יש.

אני אתעלם מהטון המזלזל משו שיצא לך בהודעה, ואציין שבניגוד לזוגות אחרים שרואים אחד את השני כל יום (באמת שאני לא מבינה איך לא נמאס, גאד דאמט) אצלנו יש את הקטע של הגעגוע וזה משו שמעצים את זה... בלי קשר יש זוגות שנפגשים פעם אחת בשבוע או פחות (אילוצי צבא ושות'). אז אני לא כ"כ מתלוננת.

לא זלזלתי

תתפלאי, אבל לא כל אחת פה מנסה לפגוע בך או להכנס בך בדרך זו או אחרת כשאמרתי שאני לא מבינה איך את יכולה לסבול את זה זה היה מתמימות בלבד ותאמיני לי, בבטחון צלא אני אומרת את זה, כי את בכל זאת בחורה מאוהבת - אם היית יכולה להפגש איתו כל יום ולהיות איתו לפחות 3-4 שעות, היית הולכת על זה. אבל בטח עכשיו תגידי שלא כי ימאס ובלה בלה. מה שעושה לך טוב... אני בסה"כ אמרתי שאני לא הייתי מסוגלת להיות בכזה קשר שמתראים יומיים קבועים כל שבוע... לא היה פה שום זלזול.

EVE Lights

New member
את רגילה לקשר שמבוסס על תלות

אני ניסיתי את זה, ראיתי שלא מתאים לי וזהו.

coolit

New member
תלות?.. לענ"ד קוראים לזה אהבה..

זה לא שהיא מוכרחה, שיש איזה אילוץ, שהיא חייבת לראות אותו כל יום.. עובדה שהיא חיה כבר הרבה זמן [יותר מדי זמן!
] בלי לראות אותו כל יום.. אבל היא -רוצה- לראות אותו כל יום! את חושבת שאנשים שמתחתנים עושים את זה כי הם תלויים אחד בשני ולא יכולים להתנתק?.. הם -רוצים- להתעורר כל בוקר אחד ליד השני, הם רוצים לגור ביחד ולהתראות כל יום! הם אוהבים..!!! את לא מתכוונת להכנס לסוג קשר כזה, שלא רק "יוצאים" אלא ממש אוהבים, בשום שלב בחיים שלך?.. [ההודעה של מריאן ממש לא נשמעה מזלזלת, אבל ההודעה שלי בטח כן.. אבל זה באמת לא מזלזול חח, רק מ..תמיהה.. ואני לא תוקפת אז לא להיות מותקפת:]]

למעלה